Zaujímavosti o referátoch
Dušan Mitana: Nočné správy
29.04.2010
NewMan
Reagovať
ach jaj...
nepototokajte sa tu kôli tomu !alebo viete čo ?!? ....môžete xD lebo je to len knižka....a na svete je oveľa viac zaujímavých vecí :) tak aby vás šľak netrafil ,)
11.01.2009
simonqa
Reagovať
hmm..
precitala som si z tohto len to co potrebujem,myslim ze to co som hladala som nasla,obsah jednej poviedky..
kedze som ten referat necitala cely,nemozem tu hovorit ci si pochopila alebo nie.a tieto rady dolu,ze vyber si nieco z cervenej kniznice su fakt "super".Ja toto MUSIM mat do skoly a preto si nevyberiem,tak mozno aj autorka referatu.
kedze som ten referat necitala cely,nemozem tu hovorit ci si pochopila alebo nie.a tieto rady dolu,ze vyber si nieco z cervenej kniznice su fakt "super".Ja toto MUSIM mat do skoly a preto si nevyberiem,tak mozno aj autorka referatu.
13.05.2008
sakku
Reagovať
dakujem
niekomu kto to necital pomozu prave tie obsahy, zvysok si uz vyvodi kazdy sam, neviem o com tu basnite, nechapem naco by mi boli cudzie nazory bez obsahu ked som to necital...
20.05.2007
fayp
Reagovať
deva mila
uz len z ucty k autorovi by si mala do tych lakonickych opisoch obsahov jednotlivych poviedok primiesat aspon minimalneho naznaku, ze si sa zamyslela nad alebo len postrehla premielany problem...Nechcem ta odradit od tvorenia referatov, ved koniec koncov , kazdy raz z niecoho vychadzal , ale pre tvoj odrazovy mostik si si mohla zvolit spisovatela z cervenej kniznice , kde vsetko mas naservirovane a nemusis bludit v labyrinte teraz pre teba este nezrozumitelných viet... Aspon z tej ucty k autorovi ...
11.05.2006
sari
Reagovať
referat mitana
mila citatelka, niektore poviedky od mitanu ako napriklad zem je gulata, alebo tajomstvo stedreho vecera si zjavne nepochopila, co vyplyva aj z tvojich recenzii, dielo ktore je iracionalne nemozes prosto charakterizovat dejom (nebude mat hlavu patu) ale ma hlbsie posolstvo, ktore si zrejme nepochopila, pretoze sa urcite neda pochopit za DVE HODINY aj ked je knizocka tensia!!! ak si menej zdatny citatel, radim ti citat hrubsie ale jednoznacnejsie knihya pockať kym vyzries na tie zložitejsie. nemozes pisat recenzie o diele, ktoremu nerozumies