Zaujímavosti o referátoch
Avril Lavigne: Životopis
20.01.2013
Lucy
Reagovať
Re: Re: AVRIL
Nie "da sa..." !!! ONA JE DOKONALAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ♥♥♥
16.09.2011
Natália
Reagovať
Avril
Ja milujjem Avril Lavigne .. už 2 a pol roka !! viem o nej všetko :) proste ťa milujeeem .. (nie ako divča dievča ale miluje ťa ako speváčku !!) .. :*
06.11.2009
avrilka
Reagovať
avrilka
avril lavinge je uplne super spevacka mam ta naj radsej a uz sa tesim na vianoce lebo dostsnem black start
10.03.2010
pola 25925533525
Reagovať
polia369
avril mam rada a chcela by som povedat ze som rada ze je taka spevacka ako ona ..................i love avril
08.03.2010
kristýna
Reagovať
CHYBA
Avril má dva sourozense mladší sestru Michelle a staršího bratra Matt !!! Jinak to je dobře ale životopis se píše jinak odvzdat to učitaly tak mám asi tak 4 !!!
07.02.2010
anonym
Reagovať
dracica
avril je strasne super spevacka jej hudba je taqa zaujimawa a powzbudiva ..........i lowe avril.
10.01.2010
annostella
Reagovať
avriluska
je super a moja naj.je ssssssssssssuuuuuuuuuuuuuppppppppppeeeeeerrrrrrr.
10.01.2010
annostella
Reagovať
avriluska
je super a moja naj.je ssssssssssssuuuuuuuuuuuuuppppppppppeeeeeerrrrrrr.
02.10.2009
Lauruška
Reagovať
hmm...?
jooj ..ma to hneva že je tu niejaka moja nemovkyňa a neviem no ..ale asi nepočuva Avril ale tak ?..:D..ved je super ..:)...najlepšia ..::)..a jej štýl milujem ..:)
22.09.2009
....
Reagovať
Re: Avrilllllllll Laviiiiiiiiiiiiiigne
LAURA !!!! je jedna pica skurvena ....ktora nve co je dobre necudujem sa thy ked mozno budes pocuvat ludovky...pica jedna kurva.....takyh sprotstych krav je zabyt malo... ....laura haha dovol sa mi na tebe zasmiat hahaha ....xD......omg....no co potom pocuvas??? laura smrdys a laura je stetka a laura je slapka a laura ...je ... ved tho sa ani nadavka neda pomenovat ...ak si si mislela ze je pica tak potom vem ze si to ty maj sa kurva papa xD
22.09.2009
kiquska...xD
Reagovať
avril lavinge cmuQ
boze ved ona je tan naj naj naj naj naj naj spevacka aku ja poznam zo vsetky...mne sa na nej uplbe vsetko paci..styl pesnycky ....to jej chovanie...proste vsetko uplne doslovne vsetko.....ja lepsiu ako ju nepoznam ....xD...jezis vazne ...napis my na pokec kiquska_kik je moj nick....cmuQQ lubim ta avril ...hehe xD mas super hlas nikto tha neve napodobnit !!!!!! a to myslim vazne ....a je aj pekne a hlavne SUPER!!!cmuQQQ.....nikto ju neve ani nebude vedet napodobnit .....xD MILUJEM UU!!!!!
16.09.2009
gabca
Reagovať
Avrilllllllll Laviiiiiiiiiiiiiigne
ty si moja najjj...lepsia spevacka si proste uzasna moderna...xD a si jednika plsss napis mk RP na pokeci ......alebo postu....nik G_A_B_C_A_95
03.09.2009
zuzka
Reagovať
Aril lavigne
ty si moja naj. spevacka si proste super mas super hlas si jedinecna nik ta nevie napodobnit si proste wow ... ya spievam uz od 8 rokov a kram na gitare od 6 chcem ist aj na bicie uz som povyhravala vela cien ale minuly rok som vyhrala 1 miesto na celom slovensku vo svojej katagorii to bol pre mna velky zazitok uz som zlozila piesen a ku nej aj akordy prosim urob turne aj na slovensku .. velmi by som ta chcela vydies nazivo robim pre to maximum pisala som uz aj do modreho z neba ale zatial ma nevybrali skoda ale neboj ak das turne na slovensku to je jedno v ako meste aj thak pridem neboj ...doma mam 20 tvojich plagatow uz sa na teba tesim .. tvoja faninka zuzka
11.06.2009
Majka
Reagovať
abbey dawn online obchod
Prvý Česko-Sovenský ABBEY DAWN SHOP!!! Teraz si môžte zakúpiť Abbey Dawn aj na stránkach http://avril-only.com/abbeydawnobchod/
Skvelé ceny, super prístup!!!
Teraz môže mať Abbey Dawn skutočne každý!
Skvelé ceny, super prístup!!!
Teraz môže mať Abbey Dawn skutočne každý!
09.06.2009
Majka
Reagovať
ABBEY DAWN NA SLOVENSKU A V ČECHÁCH
Ahojte! ABBEY DAWN sa bude dať už o pár dní zakúpiť na našej stránke avril-only.com
Tak sa určite mrknite a nakupujte :))
Tak sa určite mrknite a nakupujte :))
06.06.2009
dan
Reagovať
avril
laura je smradlava psoriaziticka, uchylna, dusevne narusena, geneticky degenerovana a psychicky narusena prostitutka .