Zaujímavosti o referátoch
Avril Lavigne: Životopis
18.05.2009
25ewicka25
Reagovať
avril
Avril je proste super mam jej plagaty. Ja nezaspim ak si na mp4 nepustim jej hudbu.Mam robit na hudobku referat o nejakom nasom najoblubenejsom spevakovy a samozrejme urobim o Avril.....je proste fantasticka.
18.05.2009
25ewicka25
Reagovať
avril
Avril je proste super mam jej plagaty. Ja nezaspim ak si na mp4 nepustim jej hudbu.Mam robit na hudobku referat o nejakom nasom najoblubenejsom spevakovy a samozrejme urobim o Avril.....je proste fantasticka.
06.05.2009
simonqaa - Awril Law
Reagovať
Avril Lavogne milujeeeeeem:D:D:D
milujem avril je fantasticka:D:DD:....... a hej plsss... robim o nej projekt nw nedo kde býva???.... nebýva nahodou v L.A.???
18.03.2009
AwRiL 4-EWER
Reagovať
awril 4-ewre
WSETCI MAJU PRAWDU JE NAJ - KRAJSIA LEPSIA MODERNEJSIA MILSIA ......... PROSTE JE cool POCUWAM JEJ HUDBU. ATD.. MAM JEJ PLAGYTY .. A WELA INYCH WECIIIIII
18.03.2009
AwRiL 4-EWER
Reagovať
awril 4-ewre
WSETCI MAJU PRAWDU JE NAJ - KRAJSIA LEPSIA MODERNEJSIA MILSIA ......... PROSTE JE cool POCUWAM JEJ HUDBU. ATD.. MAM JEJ PLAGYTY .. A WELA INYCH WECIIIIII
16.03.2009
weronika
Reagovať
Avril Lavigne
avril je fakt uuuzastna spevacka som jej fanusicka asi dva alebo tri rokz a bola som na jej koncerte v blave a v prahe...je fakt super teray maa znacku Abbey Dawn...wow tuzim mat nieco z tamadial..vacsinu veci navrhuje sama....teraz od 16.3.2009 do 22.3.2009 predstavz svoj parfeem v lodyne a ku nam na SR dojde o nieco neskor...fakt sa na to tesim ....AvRiL Is BesT
22.02.2009
mondulatko
Reagovať
the best
avril lavigne is the best singer...fakt..jej pesnicky pocuvam necely rok ale zato poznam skoro vsetky texty jej pesnicek naspamet...zacalo to s pesnicku girlfriend...proste je to super spevacka....
12.01.2009
avrilocka
Reagovať
avrilocka
Boze si uplne super spevacka zboznujem ta! Mam od teba vsetko dufam ze dojde aj na Slovensko tvoja znacka Abbey Down to by bolo super .Si skvela moc Ta Milujem !!!!!!!!!!!! cmuk
18.12.2008
ABUSSHKA
Reagovať
Avril lavigne
Avri je super!!
najradšej mam pesnicky when you are gone a este pred tym Girlfriend ktoru aj teraz počuvam na youtube neviete niekto ako sa dajú stiahnuť jej pesničky do pocitaca ak viete tak sa mi ozvite na mail [email protected]
najradšej mam pesnicky when you are gone a este pred tym Girlfriend ktoru aj teraz počuvam na youtube neviete niekto ako sa dajú stiahnuť jej pesničky do pocitaca ak viete tak sa mi ozvite na mail [email protected]
29.10.2008
bianka
Reagovať
zboznujem ta avril si proste superr
avvtril zboznujem ta ssii proste cool::::::::::::::::::::::::::::::::::::DDDDD cmuuk
02.10.2008
avril-crvadiku
Reagovať
NIKTO NEMA AVRIL RADSEJ NEZ JA !!
NIKTO NEMA AVRILKU RADSEJ NEZ JA !!!
13.09.2008
mata4212
Reagovať
sii uplne super
moja supej spewacka je avril...ona je ta najcooloväjšia holka na celom swete...milujemta si suuupej...
08.07.2008
Kristina
Reagovať
Avril milujem ťa=)
Avril je proste super ja nemožem bez jej pesníčiek ani zaspať vždy si musím pustiť MP4 a popočuvat ju aby som zaspala len tak dalej Avril Lavignová=)
05.07.2008
Lea
Reagovať
Avpril
Avril je super spevacka a poculi ste jej manzela pesnicky co ma kapelu Sum41.je+to super kapetla tak isto to je super ako avril