referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Elvíra
Štvrtok, 21. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Obyvateľstvo Severnej a Južnej ...
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
03.04.2012
Denča    Reagovať
ku článku...
Dakujem,veľmi si mi s tým článkom pomohol. Ale poradím ti --- ten článok nemá šťavu... Vdaka ;)
06.06.2011
:):):):):):):):):):)    Reagovať
:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)
:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)
03.02.2008
Lucia Pšenková    Reagovať
United States of Amerika
Ja osobne mam Ameriku vekmi rada zaujmam sa o nu a dokonca bz som tam niekedy v buducnosti studovat alebo pracovat a ked sa tak nestane tak aspon by som sa tam chcela ist pozriet a nejaku dobu tam aj ostat potom sa uvidi co dalej...
06.06.2010
veeeercaaa    Reagovať
Re: United States of Amerika
A koho to zaujíma čo chceš ty???????? :/ :/
14.03.2010
lamer    Reagovať
NUDAA
omg nikde sa neda najst rôoznorodost v amerike
14.02.2010
kika    Reagovať
celkom sa to da
ok celkom v poho
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.