referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Elvíra
Štvrtok, 21. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Chemické reakcie
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
18.06.2008
lenin    Reagovať
som s5:D
a este som zabudol ze pridite sa kuk na akciu ktora sa kona tuto sobotu v nitrianskom rudne..tzv tooning jhe>D
18.06.2008
lenin    Reagovať
a este som zabudol ze pridite sa kuk na akciu ktora sa kona tuto sobotu v nitrianskom rudne..tzv tooning jhe>D
18.06.2008
lenin    Reagovať
18.06.2008
lenin    Reagovať
18.06.2008
lenin    Reagovať
18.06.2008
lenin    Reagovať
18.06.2008
Lenin    Reagovať
ZDRASTVUJ
ach jaj mno..ta demokracia...za komunistov bolo lepsie ..pice tam...a teraz nemame ani kokot a pchame sa celemu svetu do riti tak ze nam trcia iba pety...kurva do pice tam...jebat tento system....
06.02.2008
lukas    Reagovať
kokotina
kokotina a kokotina
03.01.2008
SRDIECKO268    Reagovať
TRAPNE
prečo je to take kratke a nevystižne a načo su tam trapne mapy však ked sa vsadim na jednu temu tak o nej stručne pišem a nie tu take kocky okolo toho
09.09.2007
kiara535    Reagovať
reakcie
kto vie preco vznika reakca medzi cajom a kzselinou citronovou
09.01.2007
bea    Reagovať
fakt vystizne=o)
ako som povedala kratke ale aj to pomohlo
18.09.2005
iveta    Reagovať
velmi kratke
tento referat sa mi velmi pacil ale ako som napisala aj v nadpise je moc kratky ale moja znamka by bola 1 lebo nejde o to ci je kratky alebo dlhy lebo je ho pisatel ci pisatelka vystihla vyborne
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.