referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Cecília
Piatok, 22. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Sociálno-patologické javy
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
20.02.2009
Karol    Reagovať
Patologicky jav ste asi aj vy, prepacte
ako mozemete zaradovat sexulanu orientaciu do patologickuch javovo? Je to obludne myslenie vasej chorej mysle, mali by ste sa zamysliet nad sebou. Patologickzch z nich robite len vy
10.11.2006
lindus    Reagovať
Sociálno-patologické javy
Chcela by som reagovat len kratko. Zaujala ma cast referatu, v ktorom autorka pise o postoji veriacich ludi k drogam a k narkomanom. Nemyslim si, ze je to pravda,ze veriaci ludia odsudzuju drogu a narkomanov. Ja sama som veriaca. Odsudzujem drogu ako taku,ze spôsobuje druhym ludom utrpenie,zavislost az smrt a som za protidrogovu propagaciu. Ale neodsudzujem narkomanov. Su to ludia, ktori potrebuju pomoc. Takisto existuje vela ludi, ktori sa im snazia pomoct v rôznych liecebniach ale aj inym sposobom. Neviem ci s te poculi o Marianovi Kuffovi. Je to katolicky knaz, ktory pomaha ludom na okraji, byvalym vaznom, narkomanom...postavil im domy hoci mal kvoli tomu mnozstvo problemov so statnymi organmi. taktiez neviem ci ste poculi o komunite Cenacolo. Je to komunita kde sa chlaci a tiez dievcata snazia zit bez drogy. Vyuzivaju cas pracou a modlitbou. Mnoho chlapcov sa z drogy po 5-tich rokoch dostalo napriek tomu,ze predtym absolvovali vsetky mozne liecenia. Takze nemyslim si ze cirkev je lahostajna voci takymto ludom, pravenaopak. Pomaha sa im vratit do spolocnosti a zit plnohodnotny zivot.
Silvia
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.