Zaujímavosti o referátoch
A Birthday Party
27.04.2011
janka
Reagovať
spokojná :)
Podla mna je to dobre napísané je tam to čo tam má byť.... a ja sa tiež dlho učím anglicky ale to mi može byť prd platné ked ani jedna nevedela nič naučiť....v dnešnej dobe sa malokde najde dobrý učitel angliny....a ked niekto nebol v krajine kde sa hovorí anglicky tak po anglicky ani vedet nemože.....
13.01.2008
Miso193
Reagovať
no nič moc
no nič moc.... je to dobre skor ako dejova linia... ktora potrebuje ešte rozpísať
23.04.2007
random_rascal
Reagovať
hovnosofinou.hustej.net
no tak toto je more fakt bordel :D :D este dobre ze som si stahoval ten o medi sikne ako seminarka :D
16.04.2007
nika
Reagovať
faaajn
podla man je tento clanok..dobry vybrala by som si taky isty typ..a suhlasim s rommankou.pretoze aj ja som na gymply a ucim s aju len druhy rok takze tiez som na otm so slovnou zaobou rovnako....podla mna je dobry
03.10.2005
Rommanka
Reagovať
Raekcia na vaše príspevky
No, lenže keď vznikol tento článok, tak som bola prváčka a kde som napísala, že sa učím angličtinu 15 rokov, ako Peter??? Ved na gymply sú dva jazyky, na základke len jeden, takže na gymply začíname jedným jazykom od 0.... ja som za tento článok dostala 1. profesorka od nás chcela, aby sme nepísal nič komplikované, lebo vždy potom narobíme chyby, ale aby sme písali niečo, čím sme si na 100% istý...a ja som si týmto bola istá....
16.09.2005
Silvia
Reagovať
Birthday party
Ahoj, som Silvia. Čítala som vaše kritiky k tomuto článku a súhlasím s Gabikou. Podľa mňa, článok by mal byť čo najjednoduchší. Nie každý mal to šťastie a učil sa angličtinu 15 rokov ako Peter.Ja sa učím angličtinu už 9 rokov a profesori mi hovoria, že mám dobrú slovnú zásobu. Avšak, ak píšeme nejaké úlohy, snažím sa to napísať čo najjednoduchšie. Ďakujem.
16.09.2005
Peter
Reagovať
Birthday party
Milí adepti stredných škol. Učím sa angličtinu už 15 rokov, takže ju ovládam veľmi dobre. Ako sa vyjadriť k tomuto článku? No predsa vlastnými slovami. Bol som sklamaný, keď som čítal tento článok. Veľmi ma pohoršil. Súhlasím s Andreou. Slovná zásoba študenta SOŠ, či gymnázia by mala byť oveľa širšia. Sú tam použité jednoduché slová, s ktorými začínajú začiatočníci. Ďakujem, že som sa mohol vyjadriť.
16.09.2005
Andrea
Reagovať
Birthday party
Tento článok k téme narodeniny bol pre mňa veľmi jednoduchý. Podľa mňa študent SOŠ, alebo gymnázia by mal mať väčšiu slovnú zásobu, čo znamená, že tento článok by mal byť náročnejší. Tento článok je na úrovni žiaka ZŠ.
16.09.2005
Gabika
Reagovať
Re: Birthday party
Ja si myslím, že tento článok je dobrý. Veď sa aj hovorí "V jednoduchosti je krása". Podľa mňa by na mieste nejakého profesora by som hodnotila známkou chválitebný. A prečo? Lebo je to článok na celkom dobrej úrovni. A ten, kto ho písal je talentovaný ako pán Riply. Trochu viac snahy a bola by jednotka. Keby ten človek, čo to písal si trošku vstúpil do svedomia a bol viac sebavedomý, mal by samozrejme jednotku.Ďakujem