referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Elvíra
Štvrtok, 21. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
30.11.2011
Ánon    Reagovať
Dat discussion
Všichni tihle primitivové mluvící divným nářečím nepochopili záměr. Tohle od začátku nevypadá jako referát, ale jako tahák pro případ předvolání k tabuli. Ále protože tihle primitivové nemají školství, nic o tom nemůžou vědět.

D34L W1TH 1T.
26.10.2010
moooo    Reagovať
kokot1 liy mi
kurva a pica v jednom
26.10.2010
mooooooooooooooooooo    Reagovať
Re: ..........
kokot
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
26.10.2010
mooo    Reagovať
nuuuuuuuuuuu
dobre pekne
14.10.2009
Aďuš    Reagovať
Tak dosť zaujímavé ... wow ...
Tak akože čakala som dlhšie ...::( ... a už tu nič také není ... bola by som rada keby to zdlžite ...::) ďakujém ...
18.03.2009
___    Reagovať
pche, toto je akože čo?????
toto je referát?????
02.11.2007
BaShEnKa    Reagovať
BoHaA tRaPaAs
to tu nemohli dat ku chemii wacsiu chujowinu??ci pana sak to su dzignuti toto urcite menej newedeli dat...a nechapem na jaku rit nam dali taku dzignutu chemicku...trapas... :D:D:D
11.05.2007
Martina    Reagovať
reegovat
voda ludia a co pijete vodu tak sa spametajte co ste na hlavu
04.11.2006
Klaudia    Reagovať
referat????sotva
nuz moc strucne......toto byx mi ucitel neuznal
13.10.2006
???    Reagovať
hahahaha
Ze referat? Ja si myslim ze referat vyzera inac a nie poznamky.......Ty si z gym? veru pochybujem, aspon horsiu zn. si mohol dostat...:-(
04.06.2006
..........    Reagovať
..........
tak to je totalne trapne neviem ako tam mozes mat znamku 2,8 sak to je cisto na 5- vetsiu somarinu som nevidel by to mali vymzat s tade a este vraj gym ? hahahaha
13.09.2005
AVI    Reagovať
VODA-REFERÁT???
TOTO NIE JE REFERÁT ,ALE POZNÁMKY.REFERÁT MÁ VYZERAŤ ROZHODNE INAK.TIETO INFORMÁCIE SI KAŽDÝ MôŽE ZISTIŤ HOCIKDE.
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.