Zaujímavosti o referátoch
My holiday story
10.09.2009
OoOoOona
Reagovať
okkkkkkkkkkkkk
no tak na toto by podla mna nikto nedostal dobru znamku.. max 3 ma to plno chyb a vobec to nema uvod, jadro, zaver. Jadro sa ma skladat z dvoch casti. No toto na strednu skolu urcite nestaci. Uroven to urcite nema. Je to akoby to pisal nejaky zaciatocnik. Ale snaha sa moze chvalit.
01.05.2010
maťa
Reagovať
Re: okkkkkkkkkkkkk
akože . newím čo tu pičujete .. ae je to celkom okej .. možno su tam chyby .. ale som zwedawa čo by ste wy napisali .. tak držte piče
27.04.2008
wrrr
Reagovať
uffff
toto ma od pribehu daleko.... jaksik som nenasiel uvodik, a koneiec; a? preco sa skoro kazda veta zacina na WE....
19.05.2007
Any:)
Reagovať
nooooooo
Moze byt :) Pomohol si mojej sesterke :)
D----A----K----U----J----E----M :-D
D----A----K----U----J----E----M :-D
07.01.2007
misha
Reagovať
story by malo vyzerat trocha inak...
pribeh by mal mat zapletku ako tu uz niekto uviedol...ale da sa to prerobit takze dikyy...
01.10.2006
???
Reagovať
nie je to story
toto sa neda povazovat za pribeh, pribeh ma mat: uvod jadro zaver, v jadre ma byt zapletka, napinave nieco, ked tak by sa dalo napisat podrobne o tom probleme s batozinou ale toto nie je pribeh - je to opis dovolenky;
inak v pohode
inak v pohode
01.10.2006
???
Reagovať
nie je to story
toto sa neda povazovat za pribeh, pribeh ma mat: uvod jadro zaver, v jadre ma byt zapletka, napinave nieco, ked tak by sa dalo napisat podrobne o tom probleme s batozinou ale toto nie je pribeh - je to opis dovolenky;
inak v pohode
inak v pohode