Zaujímavosti o referátoch
Žiadosť
14.10.2005
peniasko
Reagovať
Ak je poprvé, musí byť
aj podruhé. Obdobne bude po a), po b) atď. Z uvedeného vyplýva, že v žiadosti nemala byť číslica 1.
04.12.2008
mayka
Reagovať
Re: Ak je poprvé, musí byť
pani ucitelka ta to zle naucila pretoze spravne je po prve ...atd a za a) za b)...
16.05.2006
jana zo salasa
Reagovať
Vážený pán Stano, s poľutovaním Vám
musíme oznámiť, že pedagogický zbor Vašu žiadosť zamietol a po porade s odborníkom z oblasti pediatrie MUDr. Radimom Uzlom doporučuje Vašiemu synovi partnerský vzťah s osobou najlepšie ženského pohlavia. Problémy s presiľovaním jeho pravej ruky bezprostredne pominú.
16.05.2006
jana zo salasa
Reagovať
Vážený pán Stano, s poľutovaním Vám
musíme oznámiť, že pedagogický zbor Vašu žiadosť zamietol a po porade s odborníkom z oblasti pediatrie MUDr. Radimom Uzlom doporučuje Vašiemu synovi partnerský vzťah s osobou najlepšie ženského pohlavia. Problémy s presiľovaním jeho pravej ruky bezprostredne pominú.
16.05.2006
jana zo salasa
Reagovať
Ako vidím začnem navštevovať www.referaty.sk
častejšie a čpeciálne kategóriu "právo", hlavne keď mi bude otupno a budem mať chuť sa dobre pobaviť. Som na nete len pol hodiny a už tu bola pri mne dva krát manželka spýtať sa ma či mi niečo nieje po tých šampiónoch.
16.05.2006
jana zo salasa
Reagovať
Ako vidím začnem navštevovať www.referaty.sk
častejšie a čpeciálne kategóriu "právo", hlavne keď mi bude otupno a budem mať chuť sa dobre pobaviť. Som na nete len pol hodiny a už tu bola pri mne dva krát manželka spýtať sa ma či mi niečo nieje po tých šampiónoch.