referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Elvíra
Štvrtok, 21. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
27.04.2010
Neo    Reagovať
Vysvetlenie?
nooo, snazim sa nieco viac zistit o satanizme. precital som par veci na nete ale nie ku vsetekmu boli mozne komentare...ked som precital nektore prispevky tam ma to pomiatlo...nemohol by mi nejaky satanista vysvetlit ako to vlastne je??...ale nejaky starsi satanista nie nejake detsko co si len myslim ze nieco vie o satanovi ..
16.02.2011
Imro    Reagovať
Re: Vysvetlenie?
Tak tu máš teda odpoveď od dospelého satanistu:

Satanizmus, ako riadne definované, seriózne (pravdepdobne ťa zaujíma také) náboženstvo je to, čo v roku 1966 naštartoval LaVey. K tomu si vyhľadaj viac. Ďalší významný smer, ktorý sa od LaVeya líši, je reprezentovaný M. A. Aquinom a jeho Temple Of Set. To je satanizmus. Ostatok tvoria zanedbateľné kulty s veľmi krátkou životnosťou, za ktorými nie je žiadnen systém, žiadna filozofia nič.

K tým príspevkom čo ťa pomiatli:
Je ale veľa násťročných detí, ktorým satanizmus nesadne, ale tú cool nálepku satanizmu by chceli a preto trepú nezmysly o tom, že "satanizmus si môže každý definovať ako chce." - to už nie je satanizmus ako nejaký koherentný myšlienkový systém, ale len póza. To je pseudo-satanizmus.

Zrozumiteľné?
15.10.2006
Wosush    Reagovať
.......
Ja som vlastne tiež satanista keď som si toto preštudoval...Neverím v boha, satana ani nič také...som za voľnosť a veĽký pokrok...každý človek je vlastne veľký egoista...bye...
23.11.2010
Mgr.    Reagovať
Re: modlitba
vyznanie viery

Verím v Boha, Otca všemohúceho, Stvoriteľa neba i zeme, i v Ježiša Krista, jeho jediného Syna, nášho Pána, ktorý sa počal z Ducha Svätého, narodil sa z Márie Panny, trpel za vlády Poncia Piláta, bol ukrižovaný, umrel a bol pochovaný.
Zostúpil k zosnulým, tretieho dňa vstal z mŕtvych, vystúpil na nebesia, sedí po pravici Boha Otca všemohúceho, odtiaľ príde súdiť živých i mrtvych.
Verím v Ducha svätého, v svätú Cirkev katolícku, v spoločenstvo svätých, v odpustenie hriechov, vo vzkriesenie tela a v život večný. Amen.

modlitba malého exhorcizmu

táto modlitba je za teba !!!!!

Svätý Michal archaniel, ochraňuj nás v boji proti zlu a úkladov diabla.
Ty kniežna nebeského vojska Božou mocou zažeň do pekla satana a iných zlých duchov, ktorí sa na skaze ľudských duší potulujú po svete amen.
15.10.2006
Wosush    Reagovať
.......
Ja som vlastne tiež satanista keď som si toto preštudoval...Neverím v boha, satana ani nič také...som za voľnosť a veĽký pokrok...každý človek je vlastne veľký egoista...bye...
23.11.2010
Mgr.    Reagovať
Re: modlitby
vyznanie viery

Verím v Boha, Otca všemohúceho, Stvoriteľa neba i zeme, i v Ježiša Krista, jeho jediného Syna, nášho Pána, ktorý sa počal z Ducha Svätého, narodil sa z Márie Panny, trpel za vlády Poncia Piláta, bol ukrižovaný, umrel a bol pochovaný.
Zostúpil k zosnulým, tretieho dňa vstal z mŕtvych, vystúpil na nebesia, sedí po pravici Boha Otca všemohúceho, odtiaľ príde súdiť živých i mrtvych.
Verím v Ducha svätého, v svätú Cirkev katolícku, v spoločenstvo svätých, v odpustenie hriechov, vo vzkriesenie tela a v život večný. Amen.

Ty kniežna nebeského vojska Božou mocou zažeň do pekla satana a iných zlých duchov, ktorí sa na skaze ľudských duší potulujú po svete amen.
28.11.2006
snehulka    Reagovať
odpor
najprvsi precitajte satansku bibliu ako ja tu vasu krestansku az potom sudte, dakujem ovce
15.07.2008
Asmodeus    Reagovať
Re: odpor
urcite si necitajte satansku bibiliu. Som satanista a poviem Vám je to blbost. Lavey nenapisal nic nove len povykradal Alaistera Crowleyho a iných autorov. A mimochodom tvorte si vlastné názory. Nenechajte sa oblbovat recami iných. Lavey to akurat obalil do komercneho habitu a na blbcoch sa nabalil, kazda cirkev je zla a je jedno aka. Satan a biblia? Vám sibe? Viete z coho vlastne vzniklo slovo satan a co znamená? hlavne nezabúdajte , zite podla seba a okolo seba prilis nepozerajte. Vás má zivot bavit.
23.11.2010
Mgr.    Reagovať
Re: modlitba
vyznanie viery

Svätý Michal archaniel, ochraňuj nás v boji proti zlu a úkladov dialba.
10.09.2009
Mekare    Reagovať
Re: Re: odpor
suhlas.. ide len o hladanie pravdy, vlastej pravdy a o odpor (neprietelstvo) voci tym co sa snazia coloveku vlacit "jedinu pravu vieru" o aku kolvek vieru ide..
15.07.2008
O.R.    Reagovať
Re: Re: odpor
you are perfectly right,I agree with you...
23.11.2010
Mgr.    Reagovať
Re: modlitba za diskutujúcich
vyznanie viery

26.06.2010
zabiť ťa    Reagovať
Stupidní kresťania
Toto je najdetskejší a najamatérskejší referát,ktorý som kedy čítala.Určite si kresťan,pretože všetko,čo si písala je vymyslené a malé percento toho je vyčítané z nejakých puberťáckych stránok "ževraj o Satanizme." Naozaj ma prekvapuje,prečo niektorí ľudia bez toho,aby sa vzdelali a naštudovali si aspoň niečo(hlavne pravdivé) tvoria referáty,a ešte k tomu všetkému sú naozaj tak stupidní,že ich zavesia na internet. Toto ti oplatí,dá ti vedieť a budeš všetko ľutovať. Ave Satanas
26.04.2010
NEVIEMsaROZHODNUT    Reagovať
POMOOOC A ODPiste
Kukal som film.... Vrazdy v mene satana... bolo tam aj o ciernej omši a ze tam holy alebo take nieco... a obetujete nejake zviera a ze jden to robil na uspokojenie sexualnach potrieb atd... pls odpiste niekto ci je to pravda ale malo by byt asi...a myslite ze ked clovek bude mat temne myslienky mysliet na smrt a take (nemislim rezat sa ako emo) tak sa mu moze zjavit satan?ALEBO EXISTUJE vobec? ja preistotu neverim v nic ale chcel by somto skusit len tak ale bojim sa .... :S
11.04.2010
Samotan    Reagovať
spolocnost
Dakujem vsetci ste nieco ziskaly tychto hlasov musi byt viac
23.02.2010
Bafometix    Reagovať
odpor
Debilita citam 4 vetu a uz dalej nemozem ...same klamstvo . ked neviete o co ide tak to tam nepiste
02.08.2009
peter pacanovsky    Reagovať
ľudská hľúposť
Každý verí v niečo,napr.že si niečo kúpi,naboženstva a sekty sú nástroje na udržanie poslušnosti národa alebo manipulovanie s ľudmi,tak verte v čo chcete,tak vám treba...
28.07.2008
ter    Reagovať
pojebaná snehulka či co si
28.07.2008
ter    Reagovať
28.07.2008
ter    Reagovať
28.11.2006
snehulka    Reagovať
odpor
najprv si precitajte satansku bibliu tak ako ja som si precitala tu vasu, krestansku... az potom sudte... a precitajte si popis ciernej omse, odporucam la veya.. dovidenia ovce
28.07.2008
Riman    Reagovať
si dokonalá oinda,ty pinda jedna
28.07.2008
Riman    Reagovať
si dokonalá piča, ty piča jedna
06.05.2008
samael    Reagovať
Plagiát.......
No ak si sa rozhodol písať referát o satanizme ,,z pohľadu usmrkaného kresťanského spratka" myslím ,že tých pár úbohých riadkov z ktorých podstatná väčšina je len opísaná z nemenovaných stránok a kníh.....je výtvor úplne ale úplne podpriemerný a je vidieť že o satanizme vieš asi toľko čo bača o kvantovej mechanike.....
01.05.2008
fikkisch    Reagovať
reagoavanie
satansku bibliu amm prestudovanu ale toto je v pohode napisany referat neviem co pindujete hlavne to rozdelenie na skupin je super
12.04.2008
Katabatic_Wind    Reagovať
hmmm:)
celkom vtipny pohlad na vec, ale najma totalne neodborny;)
najprv si zisti, ze co a ako a az potom pis nabuduce. vyhnes sa zbytocnym chybam. precitaj si satansku bibliu, zisti si nieco o La Veyovi, odporucam ti stranku www.luciferius.org. ale ako recesia bol ten referat dobry;))
09.01.2008
EmpEroR    Reagovať
SI PRIJEBANE DECKO
NESER SA DO SATANIZMU HOVNO O TOM VIES
12.08.2007
Busterwolf    Reagovať
blbosť
je blbosť pliesť Wiccu do satanizmu. Narozdiel od satanizmu je wicca pohanské náboženstvo uctievajúce starých bohov.
03.06.2007
dušan    Reagovať
hallellujah!!!
Evidentne názor subjektu, ktorý nie je schopný sa stotožniť s podstatou objektivity a nestrannosti.
Nikto, kto je oponentom čohokoľvek, nemôže determinovať niečo, k čomu sa nemôže postaviť tvárou bez automatickej oponentúry. A preto by sa nemal vyjadrovať k postoju prívržencov určitej, konkrétnej filozofie, ktorá nepripadne k jeho individualite ako tá daná, správna. Postoj toho, kto "vykonal" túto prácuje je výsledkom deformácie, konvenčne nazvanej výchova.
06.01.2007
nightmare    Reagovať
nic moc...
no veru ja poznam satanistov dost ale nemozem zaradit ich zaradit do ziadnej z 3 uvedenych skupin... to co je v nich spomenute so satanizmom ako takym nema nic spolocne.... akurat ze nejake tupe vymlete mozgy sa hraju na drsnych.
satanista, ktory vie co tvrdi by nikdy nepriniesol obetu zvierata, pretoze su to pre nich vzacne stvorenia. a satanizmus nie je zalozeny sa negativite a pesimizme, je to len realne vnimanie sveta. ziadne prikraslovanie....
a je toho este velmi vela akoby sa satanizmus dal charakterizovat...

1  |  2    ďalej ďalej
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.