Zaujímavosti o referátoch
Dospelé deti alkoholikov
01.08.2011
peter
Reagovať
moze to byt aj inak
Ja: nikto v nasej rodine nebol alkoholik. Ona: jej otec pil a bol vzdy agresivny ked mal vypite. Zo vsetkeho najviac si cenim cistu mysel a ani pri oslave nepotrebujem alkohol a dokazem sa skvele bavit aj "nasucho" takmer s hocikym. No po hadke s nou kvoli jej zvlastnym a extremistickym nazorom na zivot a citovym vylevom mam chut pit.. A coraz castejsie hoci nie moc. A az teraz zacinam premyslat o tom ci jej otec nezacal pit kvoli podobnej pricine. Hoci predtym som ho odsudzoval.
06.08.2010
Ellen
Reagovať
hrdinstvo?
Ja z nealkoholickej rodiny, manžel: jeho otec alkoholik, sestra tiež, brat pred nejakými rokmi prestal s tým.
Ja alkohol nenávidím a aj naša dospelá dcéra, manžel denne zájde na "jedno" a po tak priemer 5-ich hod. sa vráti, hm, ale on nepije len 2-3 no je to už tak 5-6, aj viac.
V príspevku je presne vystihnutý celý proces alkáčov. Je to utrpenie, ja žijem už skoro 30 rokov s manželom, ale nie hneď od začiatku robil tak ako teraz. Mám tú nevýhodu, že ho v tom podporuje jeho sestra a naviac ho naúča rodina proti mne.
V minulosti nebolo toľko článkov a vysvetlení ako to vlastne je s človekom, ktorý podľahne alkoholu, neverila by som, že ten môj bude robiť to čo robí.
Ja alkohol nenávidím a aj naša dospelá dcéra, manžel denne zájde na "jedno" a po tak priemer 5-ich hod. sa vráti, hm, ale on nepije len 2-3 no je to už tak 5-6, aj viac.
V príspevku je presne vystihnutý celý proces alkáčov. Je to utrpenie, ja žijem už skoro 30 rokov s manželom, ale nie hneď od začiatku robil tak ako teraz. Mám tú nevýhodu, že ho v tom podporuje jeho sestra a naviac ho naúča rodina proti mne.
V minulosti nebolo toľko článkov a vysvetlení ako to vlastne je s človekom, ktorý podľahne alkoholu, neverila by som, že ten môj bude robiť to čo robí.
14.01.2010
hrdinka
Reagovať
dcera alkoholika
ja tiez lutujem, ze som to citala az teraz,
mam 22 a som hrdinkou
mam 22 a som hrdinkou
12.12.2009
trubka
Reagovať
škoda
škoda,že som to čítala až teraz v 50-tke.Mohla som si ušetriť svoje zdravie a rozum.Snáď sa bude dať ešte niečo napraviť.ďakujem za podnetný článok,som hrdinom...
21.11.2006
mata
Reagovať
oki......
Je to super. Niečo podobné píšem aj ja vo svojej bak. práci a potrebovala by som vedieť z akej literatúry sa čerpalo. Prosím odpíšte fakt by mi to moc pomohlo. Dík.
15.11.2006
cia
Reagovať
o.k.......
super spracovaná tema a mozem vediet aká je litrňeratura z ktorej cerpala velmi by mi to pmohlo.vdaka
04.11.2006
nika
Reagovať
kruta realita
Velmi dobre a trefne spracovana tema.NA referat trochu obsiahla :) ale dakujem.Niekde som sa nasla...