referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Klement
Sobota, 23. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
06.05.2007
rapi girl    Reagovať
Re: čo jjeeee
hip hoper !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
06.05.2007
rapi girl    Reagovať
čo jjeeee
co jee najvacsi hio hop-er je R.I.P.-2pac
30.04.2007
Dendži a Moni    Reagovať
ha! :DDD
Hip-hop smrdíííííííííííííííí :D napísala raz Agátka na lavicu :D
22.04.2007
....FUGAS:...    Reagovať
HIP-HOP
"Hip-Hop" JE NANIČ HUDBA.....
NEVIEM, ČI SI NIEČO NEKOMPENZUJÚ TOU VULGARNOSŤOU.
BEZ HIP-HOPu BI NA SVETE BOLO LEPŠIE.
25.03.2007
muzha78    Reagovať
?????
maa ten chlapec vobec 10 ??????? hahahahaha TRAPAS........
10.03.2007
kina    Reagovať
50cent
mas zle napisane mas napisane ze 50cen...a to je 50cent!!!
05.03.2007
Lukas    Reagovať
Hip-Hop a Rep
Najlepsi reperi su : Miky mora . Zverina, RYtmus . Najlepsie Hiphoper je 50 cent
26.02.2007
U.P.A.D    Reagovať
mami daj mi lizatko....na hip hop nemam
chlapce zlaty to co si napisal bolo dost trapne nielen ze si prilis mlady a nevyzrety na hip hop ale ja na to aby si vyjadril svoj nazor.ZIadny Eminem ani Snoop Dogg a uz vobec nie trapak 50,nerozvijali hip hop ale to on rozvijal ich.Tito traja podla mna su jendymi z tych co robia hip hopu a celej poulicnej kulture hanbu pretoze hip hop iba vyuzili aby zarobili prachy..ale ved ti co vedia co je hip hop a ulica vedia jaky hip hop je a co vsetko prinasa:)..Wu tang clan,respect.
14.01.2007
:DD    Reagovať
no dooosť
tak akoze toto mal byt referat ??? Mno nebudem sa k tomu vyjadrovat ani radsej bo by to nedopadlo moc dobre ...
Takze zite v mieri a pre mna stale plati a aj bude platit METAL 4 EVER !!!! ... :P
22.12.2006
joj    Reagovať
heheh
nazdar lidi pozeram ze tu je moc málo ludi ktori pochopili hopu max 2-3! nebudem tu ako oot rozpisovat o com to je ag to niekto nechce pochopit tak nex to necha tak. sa uz konecne zobudte hip hop a rap nieje pre napudrovanich teploskov a afektovanich umelcov,je to o zivote.
22.12.2006
joj    Reagovať
sweckim hehe
nazdar lidi pozeram ze tu je moc málo ludi ktori pochopili hopu max 2-3! nebudem tu ako oot rozpisovat o com to je ag to niekto nechce pochopit tak nex to necha tak. sa uz konecne zobudte hip hop a rap nieje pre napudrovanich teploskov a afektovanich umelcov,je to o zivote.
22.12.2006
joj    Reagovať
sweckim hehe
01.12.2006
cicinocky    Reagovať
RYTMUS
HIP HOP JE DOBREZE NAJLEPSI......... NIE JAK TY POMALE PICOVINY..
20.11.2006
Lukas    Reagovať
Kokotko
More uvedom sa co pises si obycajne soplave decko... Je vidno ze este si neodspel.. Inak asi nevies ani co to je ten tvoj "haus" ked to nevies ani napisat.. trochu sa skludni... neviem uz co k tomu dodat ostatny to dobre vystihli !
19.11.2006
jana    Reagovať
hmm akoze respect???
ak chcete reagovat na moj komentar rada si vypocujem vas nazor ..mozte mi napiiisat e-mail...na [email protected]
19.11.2006
jana    Reagovať
hmm akoze respect???
mnoo nechcem sa k tomu velmi vyjadrovat le poviem si svoj nazor...ja mam rada kazdy styl aj hudbu okrem nejakych tych trapkovin..mam rada hlavne rap..a predsa si myslm ze tento clanok je na p---...ale napr. ja iny moji kamosi ...si myslim ze netreba hudbu skatulkovat ja to nerobim..nech si kazdy pocuva co chce...a robi co chce...aj mne sice lezie na nervy ked ti nasi raperi riiipu do celebriit a spol...ale no povedzte ci ste sa nepobavili na rytmusovom songu IVAN...v kotrom vyjadril svoj hruby nazor na ivana taslera z I-M-Tsmile--...sak nechajme ho thak...a kazdy nech si pocuva co chce..myslim ze toto neni referat..ale len to ze neay jebko chcel podripovat...serte na neho.. paa ...
:))
12.11.2006
eminem    Reagovať
zzzzzZZZZZZ
Ej, no inteligentny referat, sak aj hip-hop je inteligentny... Fakt o riti!! Sak podla neho su hip-hoperi metrosexuali, ked vsetko robia sami...Ja by som si to nenechal...
12.11.2006
rouen    Reagovať
ROFL :D
a este raz ROFL... tak dobre som sa uz davno nepobavil :D akurat navrhujem zmenit vhodnost referatu zo zakladna skokla na osobitna :D
12.11.2006
rouen    Reagovať
ROFL :D
a este raz ROFL... tak dobre som sa uz davno nepobavil :D akurat navrhujem zmenit vhodnost referatu zo zakladna skokla na osobitna :D
01.11.2006
Angel    Reagovať
........
no tak to tu nejakou chybou mate dvakrat.. aspon si to mozete precitat dvakrat :D

späť späť   1  |  2  |   3  |  4  |  5    ďalej ďalej
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.