referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Klement
Sobota, 23. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
01.11.2006
Angel    Reagovať
hiphop..jedes...smerom do riti
Ide trapko v xxl tricku po ulici, potkina sa o gate a cestou buchne do kazdeho sloveka, ktory sa mu nepaci... to je ten vas hip-hop
Si myslim, ze ten co to pisal, nemohol mat viac ako 9-10.. :D napriklaad som sa cudoval, ako mohol napisat, ze hip-hop je hudba.. nejaky znackovo naobliekany jebko vo vyrivke recni jebnute texty o svojom zivote... ja som pocuval hip-hop, ked som mal 4-5 rokov, a som rad ze som si to neuvedomoval... hehe, tak ku tomu, ze si pisu texty sami.. tak ja vam tu teraz napisem text:

Na slovensku zijem,
mozno tu aj zhnijem,
z mojim xxl trickom tu chodim
kto so mnou nesuhlasi tak ho zo strechy shodim.. jeh jeh
-tak toto je ten vas hip-hop
samozrejme, vsetko len hovorove slovo, do toho pusti dj-cicina 2 tony a v aute si nejaky trtko spieva ze hanba ti!...a toto je dost subjektivny nazor, keby mal byt objetkivny, tak by to bolo horsie... ale myslim, ze s toho vyrastiete a spoznate silu gitar, bicich a krasneho spevu, alebo trubiek, violonciel..
VY hip-hoperi ste asi taky statocny, ze pridete na chate do punkovej miestnosti, a zacnete nadavat na punk, asi vas sere ze mi sa do vas nepustame a nelezeme vam do miestnosti...napriklad taky punk, je zamerany na odpor proti politike, nespravodlivosti, rasismu, fasismu...
A co hip-hop? Len o sebe, len o svojom zivote, alebo nadavate na kazdeho..

Ale ved co, kaslat na vas... len to som chcel
ale to je moj nazor, pocuvajte si co chcete...
Hardrock and metal 4ever
01.11.2006
Angel    Reagovať
HAHAaa
Ide trapko v xxl tricku po ulici, potkina sa o gate a cestou buchne do kazdeho sloveka, ktory sa mu nepaci... to je ten vas hip-hop
Si myslim, ze ten co to pisal, nemohol mat viac ako 9-10.. :D napriklaad som sa cudoval, ako mohol napisat, ze hip-hop je hudba.. nejaky znackovo naobliekany jebko vo vyrivke recni jebnute texty o svojom zivote... ja som pocuval hip-hop, ked som mal 4-5 rokov, a som rad ze som si to neuvedomoval... hehe, tak ku tomu, ze si pisu texty sami.. tak ja vam tu teraz napisem text:

Na slovensku zijem,
mozno tu aj zhnijem,
z mojim xxl trickom tu chodim
kto so mnou nesuhlasi tak ho zo strechy shodim.. jeh jeh
-tak toto je ten vas hip-hop
samozrejme, vsetko len hovorove slovo, do toho pusti dj-cicina 2 tony a v aute si nejaky trtko spieva ze hanba ti!...a toto je dost subjektivny nazor, keby mal byt objetkivny, tak by to bolo horsie... ale myslim, ze s toho vyrastiete a spoznate silu gitar, bicich a krasneho spevu, alebo trubiek, violonciel..
VY hip-hoperi ste asi taky statocny, ze pridete na chate do punkovej miestnosti, a zacnete nadavat na punk, asi vas sere ze mi sa do vas nepustame a nelezeme vam do miestnosti...napriklad taky punk, je zamerany na odpor proti politike, nespravodlivosti, rasismu, fasismu...
A co hip-hop? Len o sebe, len o svojom zivote, alebo nadavate na kazdeho..

Ale ved co, kaslat na vas... len to som chcel
ale to je moj nazor, pocuvajte si co chcete...
Hardrock and metal 4ever
29.10.2006
lenuska10004    Reagovať
trapneeeee
kokooooos....taq toto uz ake decko piiisalo?? sa tu na co hraaaas...fuuuh...myslim, ze ty voooobec netusiiis co je hip-hop....sak ale neva:))...klam sa dalej:.....:(..:)
20.10.2006
raper    Reagovať
picovina
takychto chlapcov ktori sa prejavuju takto a vidia secko ciernobielo dost ze nechapem a neuznavam (ci uz je to ten clanok, nejake tie barbinky hiphopove co tu pisali alebo aj Miro) hip-hop a rap su podla mna velmi dobry hudobny styl ale nadradovat ho nad ostatne to je hlupost...a ked sa tu urobi tak z toho vznikaju nezmyselne flejmy lebo kazdy jeden ma svoju pravdu...
17.10.2006
Jeja a Dada    Reagovať
Hip-hop nas styl
Hip-hop je proste cisty stil tak to pochop!!! Hip hopom zijeme, tricka znacky XXL, topanky znacky DC, CUSTOM, DVC... To su cool typkovia ti nasi reppery::: Tak zatial cajocky a typkovia!!!
16.10.2006
Peter    Reagovať
to pisal kripel
toto moze napisa zakladoskolak @ 1 stupen, teda 4-5 trieda ci ako to je...dam si dres, siltovku, mega gate s pudlom pod kolenami a idem si po ulici...konec...a "haus"ovy dji nemaju manazera, tiez zacali sami...manazera nema ani ked je profik ty znalec
16.10.2006
JAA    Reagovať
DETII
toto pisal daky 11 rocny debilko
16.10.2006
Peter    Reagovať
daukejm
dik ze to sem dalo 2x, super server, vazne som spokojny
16.10.2006
Matk0    Reagovať
hip-hop demencia
hip hop zomrel bye
16.10.2006
Peter    Reagovať
deticky
vy ste trosku chory...hlavme sami a haus..to ma zabilo..inac kolko mate rokov? 12-13?
za chvilu pochopite ze hip hop je hovno
16.10.2006
Peter    Reagovať
BLBOOST
vy ste trosku chory...hlavme sami a haus..to ma zabilo..inac kolko mate rokov? 12-13?
za chvilu pochopite ze hip hop je hovno
22.09.2006
ja3    Reagovať
prawda
autor tohoto ma swatu prawdu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§
12.10.2006
Jesika a Aďa    Reagovať
Re: prawda
Ty si nas clovek podla nas hip-hop hovori o celov svete a nie ako trapne techno...
12.10.2006
Jesika a Aďa    Reagovať
Hip- hop nas stííííííííííííl
Hip- hopom žijeme je super a ešte lepší sú tý čo hip-hop spievajú. Obliekajú sa COOL a majú aj COOL imidž. Škoda že mi nemame taky talent no držime palce všetkym reperom...
22.09.2006
tomino    Reagovať
hip-hop
JEDINE HIP-HOP!!!!!! Rytmusa nemam ani welmi w laske..... no ale co uz.... 2PAC ja aj tak najlepsi!!!!!!!!!!!
21.09.2006
Mc-Silva    Reagovať
:))))
Hip-hop je Super...Uznavam kvalitny slovensky hip-hop...!!!H16!!!!!!Rytmus!!!
16.09.2006
L.D.A    Reagovať
HipHap
...Thaa....hiphop....yo,..nadafky v songoch...Te maju zmysel...HipHop neni iba o tom...je to jaq keby ich pribeh zivota..peace...and BIG RESPECT.. HH4ewer
16.08.2006
quixi    Reagovať
Re: Spamätaj sa
"Hip-hop a rap treba zastavit" tu je vidiet ze tento clovek vie o tejto kulture velke nic, pretoze nevies co je to ulica a nic ti nehovoria 4 elementy. to len chudak moze povedat ze ich skladby su len o nadavkach. ale taky ako ty nikdy nepochopia podstatu tieto veci vsaak, normalne ta nechapem ,,,,, HH_4ewerr
16.08.2006
quixi    Reagovať
"Hip-hop a rap treba zastavit" tu je vidiet ze tento clovek vie o tejto kulture velke nic, pretoze nevies co je to ulica a nic ti nehovoria 4 elementy. to len chudak moze povedat ze ich skladby su len o nadavkach. ale taky ako ty nikdy nepochopia podstatu tieto veci vsaak, normalne ta nechapem ,,,,, HH_4ewerr
16.08.2006
quixi    Reagovať
06.11.2005
Miro    Reagovať
Spamätaj sa
Je vidiet, ze si Kid, nevies o com pises. Hip-hop je ta najstupidnejsia hudba (och sorry, urazil som skutocnu hudbu, ako napr. rock atd.). Tie tvoje "hviezdy" su v skutocnosti poulicni kriminalnici, preto si ine pomenovanie ako "poulicna chamrad" nezasluzia. A ze su super? Nedaj sa vysmiat. Tie ich "skladby" nie su o nicom inom, len o nadavkach. Nadavaju na vsetko a vsetkych, len na seba sa nepozru. Je to banda nasilnikov, ktorym sa nepaci, ked im niekto povie pravdu. Su to byvaly zlodeji, ktori robia bordel vsade, kam pridu. A rockerov neurazaj, ti aspon vedia hrat poriadnu hudbu a ich texty maju hlboky zmysel a nie su to ziadne kydy na inych. A oni si tiez sami pisu texty. Lenze ty to asi nepochopis. A ist za hip-hopom? Sorry, ale ako by to vyzeralo, keby kazdy nasilnik z ulice isiel do soubiznisu? Radsej na to ani nepomyslim. Hip-hop a rap treba zastavit. Je to kultura nasilia.
Verim, ze ked trochu vyrasties, tak to pochopis.
25.06.2006
B-REAL    Reagovať
By ma zujmalo kolko si uz pocul hip-hopovich trackov ked hovoris ze texty nedavaju zmysel riesia dost vazne veci .Niesom si isty ze ci Kabat je rock (ale co by to malo byt neviem) tak to su fakt super texty kdys se chlapi poperou dene vozralej lada ma velku hlavu ma ji Motorovou a takychto picovina tam spievaju a to uz dava zmysel ?HIP-HOP 4EVER
21.11.2005
Salome    Reagovať
Miro ci co si. hip-hop nieje kultura nasilia, nemozes podla nejakych par hviezd sudit celu scenu, ktora zacala pri nicom. A vypocuj si texty napriklad slovenskych raperov. Neviem co to ma s nasilim. Ale suhlasim o tom rocku. Rock tu je dlhsie ako Eminem a neviem nic o tom, ze by si taky Jim Morrison nepisal texty. Kritika ocenila jeho impresionisticke basne a vedel co robil. A rovnako ine skupiny, nechce sa mi vypisovat.
Hip-hop nieje hudba pre opice ani kultura nasilia, ale nikto nema pravo pred nim zahrabavat ine styly. Respekt umeniu a nie deleniu na tristo stylov a nenavisti. Uz je s tym ludstvo trapne.

späť späť   1  |  2  |  3  |   4  |  5    ďalej ďalej
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.