Zaujímavosti o referátoch
Hip-Hop
YO YOU BRATU
Nemusíš dávať do iných druhov hudby proste je to o tom byť sám sebou jak hovoríš držať za svojimi a nikdy nezradiť. A nabudúce radšej nedávaj tolko komerčných mien tý čo nemajú radi hip-Hop ho proste nikdy mať nebudú a je to ich vec proste si povedz Idem si svoje lebo o tom to je :P idem si svoje a ostatné ma nezaujíma tak pod nenávid ma a pochop že tvoj názor netrápi ma, ved tý típci odjakživa trepú vymýšlajú intrigy a navzájom sa jebú. Proste si počúvajte vy svoje mi svoje a ozaj 2PAC 4ever len aby som nezabudol a moja H16 škola moja. Proste hip-hop žijem za svojich sa bijem a v piatok riadne vijem ked policajné auto rozbijem .)
19.06.2006
Zajac
Reagovať
CO TO TU ROBI?
no neviem ci sa to da povazovat za referat, nejdem sa ani vyjadrovat k obsahu pre istotu, staci mi ta formalna stranka. ak toto niekto puzil a predniesol v skole ako referat, muselo to byt riadne fiasko.
19.06.2006
Zajac
Reagovať
CO TO TU ROBI?
no neviem ci sa to da povazovat za referat, nejdem sa ani vyjadrovat k obsahu pre istotu, staci mi ta formalna stranka. ak toto niekto puzil a predniesol v skole ako referat, muselo to byt riadne fiasko.
12.06.2006
Ter_sk_214
Reagovať
mas pravdu
vazne nie je nic lepsie ako rep a hiphop, uz dlho mi pomaha burat bariery, prekazky, raz mi dodkonca zachranil zivot, milujem ho nadovsetko á nechcem sa ho vzdat!
22.12.2005
Bari
Reagovať
co treba
Potrebuje este vela rozmyslat aby pochopil kde sa nachadza skutocne umenie a aj ty miro by si mohol trochu viac porozmyslat a snazit sa hodnotit veci LEN a LEN tie co poznas a v ktorych sa vyznas. Mozno aj mas pravdu ale mohol by si ju aspon podlozit poriadnymi argumentami.
20.11.2005
nucomer
Reagovať
heheh
noooo...moj zlaty,to,co si pisal a akym stylom si to pisal...je to hovadina...hip hop je uplne o niecom inom...tak to najskor musis pochopit a az tak o tom pisat/ked tak velmi chces/.