Zaujímavosti o referátoch
Aj Rómovia potrebujú Boha
24.12.2010
Benny Lakatos
Reagovať
Ragujem na prispevok jaa
Mam toho vela co by som chcel povedat PRE AJ PROTI TOMUTO REFERATU. Predovsetkym to
ze ako v tej dobe mohly Domovia/Romovia falcifikovat/kopirovat cisarsky sprievodny dopis
ked boly negramotni.
Ja si mislim ze ked cisar vystavil takito sprievodny list, tak vedel co robi a ne jednal tak jako niektory fasisticky zmyslajuci jednotlivci ktory by maly byt poriadne kopnuty zakonom do zadnej casti tela, ako tento pisatel ktory si dovoli tak vulgarne napisat svoje osobne mislienky a hovori si jaa.
Obsirne prieskumy verejneho mienenia ukazuju ze takto zmyslaju len viacej alebo menej dusevne postihnuty jednotlivci .
Vzdelany a charakterny ludia zmyslaju objektivne podla chovania jednotlivcov z poctu Romov ktory sa nachadzaju v evrope.
Poznam romskych doktorov ucitelov profesorov, popularnych hudobnych hviezd a tak dalej...
Ty co si hovoris jaa, urcite musis byt hladny. S prazdnym bruchom a prazdnym mozgom sa spatne dava posudok.
Hadzat vsetkych Romov do jedneho vreca je velky omyl ktory si takto zmyslajuci jednotlivci ne uvedomuju.
ze ako v tej dobe mohly Domovia/Romovia falcifikovat/kopirovat cisarsky sprievodny dopis
ked boly negramotni.
Ja si mislim ze ked cisar vystavil takito sprievodny list, tak vedel co robi a ne jednal tak jako niektory fasisticky zmyslajuci jednotlivci ktory by maly byt poriadne kopnuty zakonom do zadnej casti tela, ako tento pisatel ktory si dovoli tak vulgarne napisat svoje osobne mislienky a hovori si jaa.
Obsirne prieskumy verejneho mienenia ukazuju ze takto zmyslaju len viacej alebo menej dusevne postihnuty jednotlivci .
Vzdelany a charakterny ludia zmyslaju objektivne podla chovania jednotlivcov z poctu Romov ktory sa nachadzaju v evrope.
Poznam romskych doktorov ucitelov profesorov, popularnych hudobnych hviezd a tak dalej...
Ty co si hovoris jaa, urcite musis byt hladny. S prazdnym bruchom a prazdnym mozgom sa spatne dava posudok.
Hadzat vsetkych Romov do jedneho vreca je velky omyl ktory si takto zmyslajuci jednotlivci ne uvedomuju.
17.10.2007
Nikola
Reagovať
velmi pekna praca
Venujem sa romskym otazkam a aj problematike......velmi sa mi tato praca paci......
27.11.2006
jaa
Reagovať
cooooo
neviem ale mam pocit ze nieste normalni ked svoj cas minate na tie cierne kurvy ktore cicaju cele Slovensko
28.03.2007
katuska
Reagovať
Re: cooooo
nemusel si nadavat tak ty to mozes byt!!!!!!!!!!!da sa to povedat aj inak
04.11.2006
diana
Reagovať
prosba o pomoc
zbieram info o diskriminacii romov od roku 1900 po rok 1950 .nemozes mi dako pomoct s touto temou je to surne. dakujem
04.11.2006
diana
Reagovať
prosba o pomoc
ahoj, velmi dobra praca naozaj tejto tematike sa uz dost dlho venujem a som ta cela poprosit ze ci by si mi nepomohol ziskat dake info od roku 1900 po rok 1950 na temu diskriminacne opatrenia voci romom,nakolko v jednom pridanom referate si daco mal.dik a skus sa mi ozvat