Zaujímavosti o referátoch
Zákonník východných katolíckych ...
19.02.2006
Ann
Reagovať
VICARIVS FILII DEI
..je napis na mitre paprza a znamena NAMESTNIK JEZISA KRISTA
19.02.2006
Ann
Reagovať
Ludská organizácia
1546 zákonov. Boh nepotrebuje ludsku organizáciu a este s takymito predpismi, ktore nahravaju len svatej stolici peniaze do mesca.Svata stolica ale nevyda ani korunu pre potreby RKC(Rimsko kat. cirkvi) -to je v novych dokumentoch,najnovsie podpisanych nasou "mudrou vladou" vo Vatikane. Je moc zaujimave, ze tie dokumenty su nezrozumitelne a komentare k nim nie su dostupne. Naprr v ŠVKnižniciach su, ale maju zakazane ich poskytnut. Tak co je to za svinstvo? Dostali nas do pasce. Cirkev je Bozou cirkvou vtedy, ked prestava byt ludskou - politickou organizaciou... Boh si ju riadi a nie nejaki hrabivci mamonu, co sa skryvaju za Boha. Svata stolica- papezsky SYSTEM su podla pisma "vlci hltavi" , kto ma rozum, nech spocita pocet jej mena, lebo je to cislo cloveka(zjavenie 13,18) a jej(selmy) cislo je 666 VICARIVS FILII DEI- ciselnu hodnotu z tohoto napisu maju pismena:
V, I, C, I ,V, I ,L, I, I, D, I
V+ I+ C + I + V + I + L+ I + I + D+ I =
5+ 1+ 100+1 + 5+ 1+ 50+ 1+ 1+ 500+1=666
3 1Nik nemôže bez súhlasu Apoštolského stolca platne prestúpiť do inej Cirkvi vlastného obradu.
-to co je. Ja som bola katolicka, o tomto som nevedela a le od 13 rokov som bola ateista a v 33 rokoch som opat nasla Krista, ale v inom cirkevnom spolocenstve. A ani nepokladam za potrebne sa ist odhlasovat,a nie si dovolenie ziadat. Boh nie je byrokrat a vidi mi do srdca a to mi staci...Nik, ani cirkev nema pravo znasilnovat osobnu slobodu krestana
Kánon 43
Biskup Rímskej Cirkvi, v ktorom zotrváva úrad zverený Pánom iba Petrovi, ako prvému z apoštolov a bol mu ustanovený tak, aby bol odovzdaný jeho nástupcom, je hlavou zboru biskupov, Kristov námestník a pastier celej pozemskej Cirkvi. Mocou svojho úradu má v Cirkvi najvyššiu, plnú, bezprostrednú a všeobecnú moc, ktorú môže vždy slobodne vykonávať.
toto je nepochopenie Bozieho odkazu,blud! Clovek je len omylny tvor a je nim aj papez, Ved kolko papezov bolo vrahov a zhyralcov(Bonifatius7(984-985) Benedikt9(1032-1045) a ti ustanovili tento bod, ale uvadzali este aj NEOMYLNOST PAPEZA AK...A aka je zaruka, ze po Wojtylovi nenastupi zase Borgia, alebo Benedikt 9,,,?
Zdroje:D. Seberini Dialóg o ekuménii, Dobré slovo 1998
V, I, C, I ,V, I ,L, I, I, D, I
V+ I+ C + I + V + I + L+ I + I + D+ I =
5+ 1+ 100+1 + 5+ 1+ 50+ 1+ 1+ 500+1=666
3 1Nik nemôže bez súhlasu Apoštolského stolca platne prestúpiť do inej Cirkvi vlastného obradu.
-to co je. Ja som bola katolicka, o tomto som nevedela a le od 13 rokov som bola ateista a v 33 rokoch som opat nasla Krista, ale v inom cirkevnom spolocenstve. A ani nepokladam za potrebne sa ist odhlasovat,a nie si dovolenie ziadat. Boh nie je byrokrat a vidi mi do srdca a to mi staci...Nik, ani cirkev nema pravo znasilnovat osobnu slobodu krestana
Kánon 43
Biskup Rímskej Cirkvi, v ktorom zotrváva úrad zverený Pánom iba Petrovi, ako prvému z apoštolov a bol mu ustanovený tak, aby bol odovzdaný jeho nástupcom, je hlavou zboru biskupov, Kristov námestník a pastier celej pozemskej Cirkvi. Mocou svojho úradu má v Cirkvi najvyššiu, plnú, bezprostrednú a všeobecnú moc, ktorú môže vždy slobodne vykonávať.
toto je nepochopenie Bozieho odkazu,blud! Clovek je len omylny tvor a je nim aj papez, Ved kolko papezov bolo vrahov a zhyralcov(Bonifatius7(984-985) Benedikt9(1032-1045) a ti ustanovili tento bod, ale uvadzali este aj NEOMYLNOST PAPEZA AK...A aka je zaruka, ze po Wojtylovi nenastupi zase Borgia, alebo Benedikt 9,,,?
Zdroje:D. Seberini Dialóg o ekuménii, Dobré slovo 1998