Zaujímavosti o referátoch
Matej Bel: Životopis
02.05.2010
XDlolik
Reagovať
HNjednko
podľa mna je to dob ré aspopn nikto nepozna ..... a možem si vybrat info . takže je to dobré :D
17.01.2010
jajaxD
Reagovať
ooha joj
nookééy ak úúprimne?....dlhéé ..oha ale jj..xDkks more šak ma rozbolela hlava...toolkofarbiani F tlačiarni nemááme pomaly....boa..ako to máám čeléé číítať ,hej?abyšm to skaráátila?..haha.....dovidenia....boskáávam:D
14.12.2009
nika
Reagovať
matej bel zivotopis
podla mna dzive ale nwm ze co si mam vybrat na referat :((
03.06.2009
lol
Reagovať
lollolololololo
Kokso akoze no dovi....to ako komu sa to cche citat...more shak je to dlhe jhak fararov ko*ot....shak viete cho:D......kks precitala som si prve dve vety a uz sa mi nechce...fakt ze niiiiiic=)...tesilo ma dovi
Matej Bel pochádzal z Očovej , z rodiny mäsiara a mäsiari sú bohatý takže prezývka Funtík nemohla vzniknúť z toho, že rodina bola nemajetná. Práve sa o ňom učíme na dejepise mali sme úlohu zistiť čo je Funtík. Jeho rodina vôbec nebola nemajetná potom by nemali na štúdium v zahraničí. Z tejto látky som bola odpovedať a vďaka môjmu učiteľovi dejepisu, ktorý vie aké bludy sú na internete to pochopil to je asi všetko!
je to v poho potrebujem na dejak ak keby to tu nebolo newiem newiem
tento referát je dobrý ale Matej Bel sa narodil v roku 1684 a nie 1984
newiem newiem ci sa narodil w roku 1984 :-)
Matej Bel pochádzal z Očovej , z rodiny mäsiara a mäsiari sú bohatý takže prezývka Funtík nemohla vzniknúť z toho, že rodina bola nemajetná. Práve sa o ňom učíme na dejepise mali sme úlohu zistiť čo je Funtík. Jeho rodina vôbec nebola nemajetná potom by nemali na štúdium v zahraničí. Z tejto látky som bola odpovedať a vďaka môjmu učiteľovi dejepisu, ktorý vie aké bludy sú na internete to pochopil to je asi všetko!
newiem newiem ci sa narodil w roku 1984 :-)
22.01.2009
striga
Reagovať
zlý, pretože
08.01.2009
sima
Reagovať
dobrý, ale
05.11.2008
avrilka
Reagovať
noooooooo
05.11.2008
avrilka
Reagovať
noooooooo
09.04.2008
kika
Reagovať
dobbre
no ani neviem ani som to nedocitala lebo to bolo take dlhe hihi... urccite to buude dobre
aspon dufam he
aspon dufam he
22.05.2007
Dobarman
Reagovať
fajn referatik
podla mna fajn,mame napisať projekt o matejovi belovi na 10 stran A4,keby niet tohto asi som strateny
08.02.2007
angel
Reagovať
fuuuuujj
tak to neviem komu sa to chce čitať..ale mne určite ne...to je dlhe jak....čitaj si to sama...ja odchadzam paa.
23.01.2007
hihi
Reagovať
hihihihihih
Kokso akoze no dovi....to ako komu sa to cche citat...more shak je to dlhe jhak fararov ko*ot....shak viete cho:D......kks precitala som si prve dve vety a uz sa mi nechce...fakt ze niiiiiic=)...tesilo ma dovi