Zaujímavosti o referátoch
Stendhal: Červený a čierny
02.11.2008
branko
Reagovať
?????
tiez citam tu knihu lebo ju mam ako povinnu literaruru.knizky vseobecne mam rad a mam ich (tie zaujimave) za chvilku precitane ale teda toto mi dalo zabrat.uz to citam skoro dva mesiace a precital som asi 300 stran. v zivote som necital nic otravnejsie a -budem sa opakovat- nic nudnejsie. obdivujem vsetkich ktori to dokazali precitat do konca
07.10.2008
martin
Reagovať
super
musim uznat ze toto je asi jeden z naj referatov co som tu videl..cital som tu knihu no asi by som to lepsie nenapisal...ta kniha bola aj podla mna dost o nicom(teda zaciatok) a fakt sa nemuselo na 200 stranach rozpisovat ako sa chytaju za ruky....ale inak som to docital do konca a strasne diky za tento referatik lebo by som bol bez neho totalne v riti...a ak sme pri najhorsich castiach, tak to bolo vtedy ked vosiel do jej izby...to som fakt nepochopil ci odtial odisiel alebo co sa vlastne stalo..chaos riadny
15.01.2008
danni
Reagovať
Super;D
Ja to citam tiez, a mam pocit ze to je celkom ok kniha az na niektore momenty.Aj tak sa na to kazdy pozerame inac.Myslim ze to je nudne iba s casti..urcite by som to neporovnaval zo S. Kingom.
Najlepsi je asi "uvod" asi po st 40
:D.
ak si myslite ze to je rozvlacne skuste ceknut
-zivot Stendhaluv- od -Paula Hazarda-
ak toto niekto dokaze docitat do konca a aj pochopit,vsetka cest.Mne to nevyslo.
nech mi napise;D
mail:[email protected]
Najlepsi je asi "uvod" asi po st 40
:D.
ak si myslite ze to je rozvlacne skuste ceknut
-zivot Stendhaluv- od -Paula Hazarda-
ak toto niekto dokaze docitat do konca a aj pochopit,vsetka cest.Mne to nevyslo.
nech mi napise;D
mail:[email protected]
07.01.2007
Ali
Reagovať
achjaj
nie, nie je to rozvlacne, to je NUDNE!!!......ja som to precital do konca a musim povedat, ze uprimne lutujem ludi ktori to budu citat, resp. citaju
28.11.2005
adam
Reagovať
Romantika???
literaturu mam velmi rad, najmä francuzsku, kedze studujem francuzsky jazyk, ale Cerveny a cierny ma poriadne sklamal,
je to prva kniha, ktoru som nedokazal precitat dokonca,
ked sa uz na, obrazne povedane, 150 strane Julien nevedel rozhodnut, ci ma Mme Renal chytit za ruku, alebo nie, tak som to zavrel.
velmi rozvlacne!
je to prva kniha, ktoru som nedokazal precitat dokonca,
ked sa uz na, obrazne povedane, 150 strane Julien nevedel rozhodnut, ci ma Mme Renal chytit za ruku, alebo nie, tak som to zavrel.
velmi rozvlacne!