Zaujímavosti o referátoch
Dan Brown: Da Vinciho kód- ...
14.01.2009
tomi
Reagovať
Re: otazky bez odpovedi
ze maros nieco na tom pravdy asi bude... aj ja po tom patram
04.03.2007
Veronika
Reagovať
môj názor
Da Vinci kód bol úžastný čo sa týka filmu aj knihy. Som kresťanka, ale po prečítaní knihy ma šokovalo čo všetko učí biblia a ako oblbuje ľudí. Biblia je len prikreslení pohľad na kresťanstvo. Myslím si, že pravda o svete je úplne niekde inde a nie v biblii ako nás to učia. Celý svet je totižto jeden veľký smbol, ktrorý si nevieme vysvetliť. Nikto nevie odpovedať na hlavnú otázku prečo vlastne žijeme?! Je úžastné ako vie nikto odhaliť smboly ľudstva. Ja tohto človeka obdivujem.
22.10.2006
Maroš
Reagovať
otazky bez odpovedi
Kniha Da vinciho kód zostane podla mna navzdy velkou otazkou ludstva. otazky ako kto je na obraze vedla jezisa krista, co je svaty gral, a prevorstvo sionu. mam 15 rokov a uz 5 som zasvatil badaniu na tuto notu. ale stale som sa dostal k tomu istemu
13.10.2006
Ms.DaVinci
Reagovať
kniha ktora ma oslovila
ti co hovoria ze Brown chce tymto dielom niekoho navadzat asi necital tuto knihu poriadne pretoze citala som ju 2krat a nikde som nenasla pisane ze maju ludia tomu verit a preto je kazdeho osobna vec co si o tej knihe mysli a ja si myslim ze je to jedna z najlepsich knih dnesnej doby a preto ,.......
01.06.2006
lucy
Reagovať
obraz
Ahojte,
pozrite si toto
http://sk.wikipedia.org/wiki/Obr%C3%A1zok:Leonardo_da_Vinci_%281452-1519%29_-_The_Last_Supper_%281495-1498%29.jpg
Je tam zobrazeny obraz poslednej vecere od Da Vinciho a skutocne tam sedi zena vedla neho?! Hm, je to fakt na zamyslenie ... normalne by som si to nevsimla :)
Inak bola som v kine na to, super film, fakt na zamyslenie ...
pozrite si toto
http://sk.wikipedia.org/wiki/Obr%C3%A1zok:Leonardo_da_Vinci_%281452-1519%29_-_The_Last_Supper_%281495-1498%29.jpg
Je tam zobrazeny obraz poslednej vecere od Da Vinciho a skutocne tam sedi zena vedla neho?! Hm, je to fakt na zamyslenie ... normalne by som si to nevsimla :)
Inak bola som v kine na to, super film, fakt na zamyslenie ...
23.05.2006
Filip
Reagovať
hmmmm
Myslím, že tá kniha je vinikajúca. je pútavá a píšu sa v nej zaujímavé veci nad ktorími som už dávno rozmýšlal. Spočiatku som bol presvedčený o pravdivosti teorie tejto knihy, ale už ma to prešlo. Beriem to z nadhľadom. Neodsudzujem ju, ale ruku do ohňa by som za ňu nedal. :) cawte
15.05.2006
Lucia
Reagovať
Da Vinci
ja vás nechápem, všetci tu hovoríte čo je biblia vlastne zač atd, ja som krestan ale to čo v dnešnej dobe robí cirkev je podla mna pekná blbost, vtlkajú ludom do hláv tie ich pravdy a neviem čo ešte, oni sú knazi len preto lebo je im dobre, a aby oblbovali všetkých naokolo.
Ja verím v Boha ale nie cirkvi.
Podla mna jediný človek ktorí za to stál bol Ján Pavol II, a ostatný možu ist.
A Da Vinciho kod je dobrá kniha, možno konečne odhalí pravdu aj z inej stránky, a do kelu urobte si každý názor, a nie taký aký majú ostatný, budte sami sebou!
Ja verím v Boha ale nie cirkvi.
Podla mna jediný človek ktorí za to stál bol Ján Pavol II, a ostatný možu ist.
A Da Vinciho kod je dobrá kniha, možno konečne odhalí pravdu aj z inej stránky, a do kelu urobte si každý názor, a nie taký aký majú ostatný, budte sami sebou!
13.11.2005
nika12
Reagovať
Da Vinci
mysllim ze thanicka ma pravdu je to naozaaj zaujimave citanie ,sama som to citala 2 krat . znami mi hovoria ze je to blbost ale aj tak si myslim ze je to super ,aj ostatne Brownove diela okrem anjelov a demonov
17.01.2006
mato
Reagovať
Re: Da Vinci
je to vinikajuca kniha ktora konecne dava svetu na vyber a ukazuje ludom co je vlastne cirkev a ako doslo k jej dnesnej podobe.ti ,co hlupo veria a su neoblomny v urcitych veciach by aspon nemuseli neoblomne tvrdit svoje.Hladte si svojho a pohanou nechajte na pokoji.:D:Dskuste si pripustit aj inu pravdu ako je ta vasa.
07.02.2006
Kony
Reagovať
Re: Re: Da Vinci
OMFG Mato, Ty uboziak :D jednak nesuhlasim s Tvojim prispevkom, ale to sa Ti este da prepacit :) Ale to, ze nevies vobec pisat je hrozne. Urobil si tolko chyb, ze podla mna ani zakladnu skolu nemas... Mali by sa robit nejake iq testy pred pripustenim niektorych ludi k verejnemu vyjadrovaniu sa :)
29.01.2006
misicka25
Reagovať
Da Vinciho kód
Túto knihu som čítala a musim povedať že je skutočne dobra. Videla som už aj dokument ktorý všetko čo sa v tejto knihe náchádza vyvracia. No záleži len na čítateľovi či si ju obľúbi ale ju začne skutočne zatracovať.
22.01.2006
plmplm
Reagovať
Re: hlupost
mozno tato kniha popiera vacsiu cast veci co uci biblia ale skorej verim tej knihe lebo biblia bola tolko krat prepisovana, upravovana a prekladana, ze nikto nevie co je pravda a co nie. a to som v podstate veriaci. a ak sa ti ta kniha nepacila iba preto, lebo od zaciatku zivota je ti vtlkane nieco uplne ine a nevies si vytvorit vlastny nazor tak je to podla mna dost ubohe.
17.01.2006
mato
Reagovať
Re: hlupost
A kde je napisane ze biblia uci spravne veci?alebo lepsie povedane kde je napisane ze bibli hovori pravdu?