Zaujímavosti o referátoch
Ako sa Lenin dostal k moci
21.10.2010
EdBellCull
Reagovať
Lenin
Je pravda,že niečo je z učebnice,ale nie všetko.Mne to pomohlo.Chcela som si o tejto téme zohnať viac informácií.Fakt mi to pomohlo.Ďakujem.
15.11.2007
kubino
Reagovať
pcovina
aj moj dedo urobi lepse to je ale ubohunke ja by som spravil stokrat lepse akurat to neni moja tema ja by som spravil jak si mas spravne honit alebo take necoo
07.12.2008
noemka
Reagovať
Re: pcovina
ak to nekomu pomoze tak fajn ale komu je na neco to ako sa spravne honi a tak wes sneha sa ceni
20.11.2007
PhoeniX
Reagovať
no nic moc
Dj.blecha-sory DJ-eji aaale toto si mozem opisat aj sam z knihy-aspon nemusim minat elektriku:-)
19.11.2007
erika
Reagovať
lenin
no ja som stratila ucebnicu a aspon niekde saa to da naucit ci zlaty/zlata dakujeeeem
28.10.2007
misulka
Reagovať
si normalny
ubohe strasne odpisat to co tak napisat na to svoj nazor a tak ale to by trebalo inteligenciu ze.... nie kazdy mame taky dar
11.12.2006
misulatko
Reagovať
to je trapkovina
no to to by ste chceli odovzdat ved moja ucka byti dala za to ne 1 pätku ale 2 pätky
13.11.2006
MarcelQa
Reagovať
Akoze urazka
To keby som chcela thaQ si to viem aj ja opisat z ucebnice.......Ja som si myslela,ze tu najdem nieco co nieje v ucebnici ale z nejakej knihy alebo proste nieco zaujimave...a nie toto!!!Akoze sklamali ste ma !!!!! :(
13.11.2006
MarcelQa
Reagovať
Akoze urazka
To keby som chcela thaQ si to viem aj ja opisat z ucebnice.......Ja som si myslela,ze tu najdem nieco co nieje v ucebnici ale z nejakej knihy alebo proste nieco zaujimave...a nie toto!!!Akoze sklamali ste ma !!!!! :(
13.11.2006
MarcelQa
Reagovať
Akoze urazka
07.11.2006
nainy
Reagovať
Re: no akoze toto....
to je blbe,dokelu ze sa nehanbite opisovat z ucebnice!!!to mozem spravit aj ja a budem sa chvalit referatom dig