referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Cecília
Piatok, 22. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Politológia - štát
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
17.09.2006
Floppy_politolog    Reagovať
kritika
no na studenta gymnazia je to pre mna malo. Informacie su strohe, encyklopedickeho charakteru. Ak niekto chcete pouzit tento referat k niecomu, odporucam vyhnut sa mu, pretoze niektore informacie su nedokoncene, a viac sa hodi hociktora encyklopedia. Nazory tam prezentovane nie su ziadne, takze to je vsetko co som chcel.
19.03.2008
lucy    Reagovať
Re: kritika
tak ma napdlo ze ci politologovia nemaju co robit, ked si pozeraju referaty studentov a kritizuju ich??tak preco sem nenapisete svoj referat?nas studentov by to mozno potesilo, ak by nebol priliz dlhy a neobsahoval by privela nepodstatnych veci na ktore sa nas nasi profesori aj tak pytat nebudu....
17.09.2006
kritika
no na studenta gymnazia je to pre mna malo. Informacie su strohe, encyklopedickeho charakteru. Ak niekto chcete pouzit tento referat k niecomu, odporucam vyhnut sa mu, pretoze niektore informacie su nedokoncene, a viac sa hodi hociktora encyklopedia. Nazory tam prezentovane nie su ziadne, takze to je vsetko co som chcel.
17.09.2006
kritika
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.