Zaujímavosti o referátoch
Zlatý retriever
05.12.2012
Romey
Reagovať
tPCxMbHkaXaHChUH
Helena Hiadlovske1 hovored:Nazdar Gabina,je obdobie, keď každfd kto Ti fanidl Ťa zahŕňa superlatedvami. Netajedm sa ani ja, že som Ti držala palce a priala som si vidieť Ťa ako vedťaza, ale mf4j šiesty zmysel hovoril ine1č a nemfdlil sa, čo mi je strašne ľfato i napriek mojej nepatrnej podpore v hlasovaned. Pripomednaš mi kamare1tkynu dce9ru, s ktorou sa podobe1š, ste veľmi bledzko v de1tume narodenia a obe pf4sobedte odmerane a uzatvorene, niekedy me1 človek dojem, že namyslene, ale zdanie klame.Za pe1r dned sa ste1vaš plnoletou, ale mysledm si, že rozhodne nie sebestačnou, čo znamene1, že rodičia až do konca života nesfa za Teba zodpovednosť, na to nezabfadaj. Mf4žeš si slobodne dať pivko a cigaretku, ale skfas si na to zarobiť a pochopedš pointu. Me1m približne v Tvojom veku vnučku a keďže som celfd život bola rebelom v rodine, viem sa vžiť do Tvojej situe1cie a che1pem, že nechceš si dať trebe1rs od otca kefrať do kšeftu. Všetko videdš zo svojho uhla pohľadu a keď sa rodičia pominfa zistedš, kto na svete to myslel naozaj faprimne pre Tvoje dobro.Tak ako sama o sebe trvrdedš nechceš ostať len blondednkou, to je fajn a je mi to sympaticke9, lebo speve1čky, ktore9 ja obdivujem sfa vzdelane9 a inteligentne9, len sfa ine1 vekove1 kategf3ria ako Ty. Veľa slovenskfdch popovfdch speve1kov sfa inžinieri, doktori, pre1vnici, alebo učitelia, čo nie je na škodu veci, lebo sa mf4žu kedykoľvek vre1tiť k remeslu.Prajem Ti do novej životnej e9ry šťastnfa ruku pri vfdbere ľuded, ktored budfa tvoriť Tvoj realizačnfd a manaže9rsky tfdm, lebo zatiaľ disponuješ len obrovskfdm darom, čo si dostala od Pe1na Boha.Prajem Ti, aby si bola šťastne1 a sebe, aby som mohla ešte dlho počfavať hudbu a piesne v Tvojej interprete1cii. Zlom ve4z! Helena
24.06.2011
martina
Reagovať
my sister
Môj malý psík Rita ja nechcem iného iba zlatého retrívra je to zlate stvorenie je strašne pritulne a rozumie vam všetko
27.09.2010
monika
Reagovať
Laky - naše zlatíčko
Ahojte, rada by som vám napísala, že osobne by som iného psíka nikdy nechcela ako zlatého retrievera. Mali sme - naozaj mali, 2 dni naspäť sme o neho prišli. Bol to naozaj zlatý psík, náš Laky, člen našej rodiny. Prišli sme domov a bol prvý ktorý každého vítal, šla som si sadnúť na terasu, a bol pri mne a dokázal počúvať, rád sa tešil. Poslúchol na slovo, rozumel snáď úplne všetkému,bol miláčikom. až... až nám ochorel-vážne. okrem toho že trpel epilepsiou, dostal nádor. Ťažko sa s tým človek zmieri, jednoducho veľmi ale veľmi chýba. Z očí sa dalo čítať snáď všetko. Naozaj sú to skvelí kamaráti. Kto si chce poriadiť tohto psíka, naozaj to stojí za to.
24.05.2010
Zuzana Jalcova
Reagovať
selly
ahojte mam steniatko golden retrivier ma 4 mesiace chcem sa informovat ci je normalne ked kuse do ruky a ked zerie tak sa k nemu nemozeme ani priblyzit bo kusne dakujem
12.05.2010
jana:D
Reagovať
hafan
tak to si isto najstastnejsie dievca na svete :) a nisi nahodou na facebooku???
21.04.2010
Lucky
Reagovať
Lucky
Já mám tiež retrivera.... ma len 10 mesiacov ale ovlada zrejme všetko ;) ak chce pozreť foto kuknite album na pokeci na mene : Adidassska ;) strašne som rada že ho mám... ;) to bol sen ktorý sa mi splnil.. ;)vdaka dovolenke.. ;DDDD
27.02.2010
jana
Reagovať
hafan
ahojte takze som vam chcela povedat novinu...takze mamina mi zrejme nedovoli vobec zlateho retrievera ale zato maltezacika ako mne je to uz jedno vzdycky lepsie ako nic ... :(
06.07.2009
sandra
Reagovať
Re: hafan
podla toho aky je velky ten byt...sice najlepsie keby ste v dome a bol by na zahrade,alebo v dome, ale ak ten byt je minimalne 3-izbovy tak pohoda....ale musis s nim chodit hlavne aspon 2-krat denne von.
19.08.2009
jana
Reagovať
Re: Re: hafan
Ahoj sandra takže dakujem za radu ty ho máš v dome alebo ako to je???vieš ja som strašná ked ide o psíkov ale nie tak že by som snimi robila niečo nekalé alebo tak proste ja ich zbožňujem a hlavne zlatého retrievera moj sused má tiež zlatého retrievera a on má psíka a počuva ho na slovo a je to super. Ja síce chcem fenku ale ešte nvm.či to rodičia schvália ale dakujem ti velmi pekne :)
19.08.2009
Martin
Reagovať
Re: Re: Re: hafan
dufam ze ti ho rodicia dovolia lebo su to super havovia aj ja mam jedneho doma a neviem si ho vynachvalit
05.08.2009
jakubko
Reagovať
mopj pes
ja ma zlateho retrivea krizeneho s koliou co som si cital su to dost rozdielne psyy a moj stale len hryzie a hryzie a do uplne hocicoho ale je fakt sikovny obcas pocuva na fuj a ovlada sadni a daj labku a ma 3 mesiacee
16.07.2009
martina
Reagovať
ooo sak ja ano
ja mam psika sindy ma uz skoro 2roky a vie len dat pac, a sadni je na tom zle??
08.06.2009
jana
Reagovať
hafan
Ahojte chcela by som vediet či taký zlatý retriever môže žiť v byte kebyže by mal dostatok pohybu von a tak ?????
02.01.2008
ach
Reagovať
orbis
no ja mam tiez retrievera ktory ma 1 rok a je v obdoby puberty takze ma ma uplne na haku a nepocuva ma velmi pri tom vsetko vedel este ked mal 5 mesiacov ale potom no je to s nim strasne
29.05.2009
jana
Reagovať
Re: orbis
No je to katastrofa ked nechce počúvať čo ja som odmalička chcela mať psa ale fotrovci mi ho zrušili tak teraz dúfam že ked mám 15 rokov mi nijakého pesa dovolia tak veľa šťastia s tým tvojim :)
24.05.2009
dumbo
Reagovať
...nemam slov...
uplne vsetko si opisala z knihy-prirucka psich plemien: Zlaty retriever- uplne odslova do slova....moja ked chces robit nejaky referat a este ho aj uverejnit potrap sa na tom aj trosku sama, lebo takto to nema ziaden zmysel...som sklamana:(((
22.01.2009
LIDKA
Reagovať
Nasa zlata Lidka
Aj ja mam moju Lidku, dvojrocnu zlatu retrieverku. Je mila, ucenliva, pritulna, hrava, je dolezity clen nasej rodiny. Kazdeho ma veeeeelmi rada, najradsej je, ak moze splnit nase zelania, tak milo sa pozera a uz caka na nove povely, potom je velmi pysna, ze nam urobila radost. Je to velmi mily psik, dufam ze nam dlho bude robit radost. Mame ju vsetci radi, nasu zlatu Lidulienku.
10.01.2008
webbie
Reagovať
pomozte
ak by sa tu niekto nesiel kto by mi vedel poradit mam 12t fenku ale strasne sa boji odmieta vodidlo pri kontakte ruky stiahne chvost a prevali sa na chrbat vonku je ziva psy jej nevadia ale pri zavolani si lahne spini od stachu.maitel odmieta akukolvek zodpovednost za stach psa a mam ho pre choreho chlapca a cvicitelka sa mi snim nebude zaoberat pokial sa toto nezmeni.jediny koho tak trochu poslucha som ja aj reaguje pri prechadzani cez cestu.stoj,sadni,cakaj nie su jej cudzie dobre reaguje je pochvalena ale stale ma tu tendenciu lahnut a rozcapit sa.neviem si rady poradte mi niekto dakujem webbie
25.11.2008
zuzu
Reagovať
Re: pomozte
na psíka nesmieš kričať...musiš na neho kludne a nie rýchlo a musíš mu vždy dať nejaku odmenu..a voditko mu daj do papulky nech si ho najprv ponosi a pohrá sa s nim...
21.04.2008
Lulik
Reagovať
Re: pomozte
Ahoj Webbie. Chcem ti povedat, ze poznam jednu cvicitelku v BB, ktora odstranuje psom zle navyky. Ja mam tiez zlateho retrievera - fenku, a ked bola mala, bola u tejto cvicitelky. Je fakt super. Ma tiez psov a je s nimi zachranarka. Myslim si, ze by vasmu psikovi pomohla. Ak by si mala zaujem, ozvi sa mi na mail a mozem ti dat na nu cislo. Lucia BB
25.11.2008
Žužu
Reagovať
Zlatý retriever
ehhe...strašne zlatunký psik....doma jedného mám má 1,5roka...a počúva na slovo...no že nie je pes na stráženie tak to nie je pravda...´=D ako si ho vycvičite...takú bude mať powahu...ja som si ho cvičila agresivnejšie..takže stráži až veľmi dobre...takže tí čo sa boja prijať tohto psíka..zlateho retrievera ...odkazujem ze je to pes na stráženie...ako sa vycviči taký je...´=D milujem svojho ...Badynka...´=DDD
03.08.2008
Janka
Reagovať
Milujem retrivera
joj vemi chcem zlateho retrivera ........ milujem tuto rasu!!!!
20.08.2008
Zuzana
Reagovať
Psíček
Joj sa strašne teším na jeseň pretože vtedy mám dostať Golden retriever s PP no esšte ako malé šteniatko. Teším sa!!!!!!! Strašne!!!!
31.07.2008
dada
Reagovať
chcem retrievera
velmi by som chcela zlateho retrieverika.v utulku maju steniatko tohto psika.fotrovci mi ho nechcu dovolit.ale ja ho velmi chcem.vola sa livai a ma pol roka.poradte nieco ako by som ho mohla mat.dakujem