Zaujímavosti o referátoch
Zlatý retriever
31.07.2008
dada
Reagovať
chcem retrievera
velmi by som chcela zlateho retrieverika.v utulku maju steniatko tohto psika.fotrovci mi ho nechcu dovolit.ale ja ho velmi chcem.vola sa livai a ma pol roka.poradte nieco ako by som ho mohla mat.dakujem
31.03.2008
lucia
Reagovať
cvokino
ja mam doma cvoka a pocuva iba ked vidi jedlo,inak sa tvari,že nepocuje dobre,od radosti sa pocura a poslucha iba ked musi,ide radsej za vsetkými,ktorych nemusi posluchat,ako za mnou...vecne dieta
09.07.2008
mya
Reagovať
Retriever:lucia
Psa cvič hrou a hlavne,nech ju cvičí čo ajviac členov rodiny.Ignorovanie je vážny problém a treba ho riešiť.
09.07.2008
mya
Reagovať
Re:lucia
Psa cvič hrou a hlavne,nech ju cvičí čo ajviac členov rodiny.Ignorovanie je vážny problém a treba ho riešiť.
09.07.2008
mya
Reagovať
Lucia
09.07.2008
mya
Reagovať
Lucia
09.07.2008
mya
Reagovať
Lucia
09.07.2008
mya
Reagovať
Lucia
09.07.2008
mya
Reagovať
Re: cvokino
09.07.2008
mya
Reagovať
Retriever HELP
Skús sa pár krát rozplakať ,kúp si nejaké knihy a POMÁHAJ pri psoch,kde sa len bude dať.Retrievrov mám v byte a vôbec nesmrdia,nie sú až také brutálne "hebedá".Keď´ho budeš pravidelne česať,nebude ani moc pĺznuť.Keď sa ťa tí tvoji "úžasní" rodičia spýtajú,čo chceš na narodeniny,meniny a pod.,vždy povedz len psa. :)
04.02.2008
tina
Reagovať
zlatý retriever
Ahoj, musim suhlasit. I ja mam zlateho retrievera, ma 10 mesiacov a ako uz tu bolo povedane, ma ma na haku. I ked si vykricim hlasivky, maximalne ma ignoruje. Ked bol mensi, velmi sa bal odo mna niekam odist, takze nebol problem chodit von aj bez voditka. Teraz ale uteka, najma ked stretne inych psikov, s ktorymi sa chce hrat. Nepomahaju ani dobrotky
09.07.2008
mya
Reagovať
Re: zlatý retriever
Už dobrých pár rokov sa venujem psom nielen tohto plemena a o ž.i.a.d.n.o.m. psovi sa nehovorí,že je cvok,alebo podobné kraviny!Chyba je VŽDYv majiteľovi a jeho neodbornom prístupe.Tina,prosím ťa,neziap na toho havina,aĺe skús skontaktovať SKÚSENÉHO kynológa,alebo sa porozprávaj s niekým z retriever klubu. :)
09.07.2008
mya
Reagovať
Už dobrých pár rokov sa venujem psom nielen tohto plemena a o ž.i.a.d.n.o.m. psovi sa nehovorí,že je cvok,alebo podobné kraviny!Chyba je VŽDYv majiteľovi a jeho neodbornom prístupe.Tina,prosím ťa,neziap na toho havina,aĺe skús skontaktovať SKÚSENÉHO kynológa,alebo sa porozprávaj s niekým z retriever klubu. :)
09.07.2008
mya
Reagovať
09.07.2008
mya
Reagovať
09.07.2008
mya
Reagovať
17.05.2008
Martina:P
Reagovať
cafte fsetci
-kto by mi poradil ? chcela by som zlateho retriverika(steniatko) ale moji fotrovci nie a ja ich presveidcam ...nema niekto nejaku fintu aby som ich uz konecne presvedcila?...u nas o niekolko poschodi nizsie maju psa a chodi s nim vonku ich(deti) mama a nasi mi stale hovoria ze potom to takto dopadne aj u nas a ja viem ze to tak nebude lebo psikov mam rada a navise aj rada beham a zo zlatym retriverom je to urcite cool ...zboznujem prechadzky zo psami a este aj beh s nimi (je to pre mna relax) potom mi este vicitaju ze nebudeme mat pre neho miesto ze to bude velke hebedo a bude to zapachat ...ale ja sa nedam a prosim ak niekto vie tie nejake presviedcace metody prosim napiste aspon do 15 minut .....dakujem......:):):)........
05.06.2008
Ado
Reagovať
Re: cafte fsetci
Ahoj....ja som presviedcal rodicov 3 roky a potom som zacal vencit psov....celkom to zabralo. Je vela finticiek ako to dosiahnut....ale kazdyy musii nejakuu naajst....moj pes uz je u naas rok ale tak ho vsetci majuu radi ze az..........Skuuus napriiiklad povedat, ze ked velky pes priide domov, hned si lahne na zem a spiii......prvee 4-5 mesiacom je najtassych. lebo pes cikaa doma obcas ked nieco zorere a maa hnacku tak aj pokakaaa ale potom zaciiina raj.....ked budes mat nejakee otaazky a ak sa ti podarii presvedcit tak sa ozvi....ado
17.05.2008
Martina:P
Reagovať
cafte fsetci
-kto by mi poradil ? chcela by som zlateho retriverika(steniatko) ale moji fotrovci nie a ja ich presveidcam ...nema niekto nejaku fintu aby som ich uz konecne presvedcila?...u nas o niekolko poschodi nizsie maju psa a chodi s nim vonku ich(deti) mama a nasi mi stale hovoria ze potom to takto dopadne aj u nas a ja viem ze to tak nebude lebo psikov mam rada a navise aj rada beham a zo zlatym retriverom je to urcite cool ...zboznujem prechadzky zo psami a este aj beh s nimi (je to pre mna relax) potom mi este vicitaju ze nebudeme mat pre neho miesto ze to bude velke hebedo a bude to zapachat ...ale ja sa nedam a prosim ak niekto vie tie nejake presviedcace metody prosim napiste aspon do 15 minut .....dakujem......:):):)........
09.05.2008
katka
Reagovať
moj pes
Zlaty retriever je výborný pes na cvičenie. Máme doma skoro dvojročnú fenku a je neuveriteľne učenlivá. V troch - štyroch mesiacoch ovládala poveli sadni, ľahni. Ked sme videli, že je to učenlivý pes venovali sme sa jej ďalej. Dnes,skoro v dvoch rokoch ovláda - sadni, ľadni, dones, zostaň, vstaň, nesmieš, možeš, pozdrav, stráž. Je dokonca tak vycvičená, že ak sa otvoria dnere na dome, nesmie vojsť do domu, ak jej nedovolíš. Ak jej dovolíš vôjsť, zostane stáť v chodbe a čaká pred prahom do obývačky alebo kuchyne, a dovolí si vojsť len ak jej povieš - môžeš. to isté platí, ak ideme na prechádzku - po Váhu môže skočiť zaplávať si len ak jej to dovolíš povelom môžeš. Čo sa týká toho, že sú to nenažrané psy musím súhlasiť, ale nenažrané sú len do tej miery, kolko im dávate žrať. ak sa na vás pozrie psími očami a znova si pýta, nesmiete mu dať. Musíte mať pevnú vôľu, ked pes ju nemá.
31.03.2008
lucia
Reagovať
cvokino
ja mam doma cvoka a pocuva iba ked vidi jedlo,inak sa tvari,že nepocuje dobre,od radosti sa pocura a poslucha iba ked musi,ide radsej za vsetkými,ktorych nemusi posluchat,ako za mnou...vecne dieta
08.12.2007
dena
Reagovať
moj neposlusny zl
moj zlaty retriever este toto neovlada a ma2 roky viete mi pomoct
09.01.2008
:-)
Reagovať
Re: moj neposlusny zl
A učila si ho vôbec? Veď retriever je veľmi učenlivý a ver mi za odmenu urobí psík všetko
02.01.2008
dominika
Reagovať
moj zlaty retriver
ja len dostanem zlateho retrivera a jak ho mam vicvičit?
18.06.2007
Penelopa
Reagovať
Hmm!!!
Tak tento referát je pomerne zaujímavý ale čítala som už aj lepšie.To je presne to čo musím vytknúť tomuto referátu,pretože sa mi vidí poprvé príliš stručný a podruhé obsahuje veci,o ktorých už väčšina z nás-inteligentnejších ľudí vie!!!Pozitívum k tomuto referátu bohužiaľ nemám!!!
20.10.2006
abc
Reagovať
retriever
Aj ja mam doma retrievera a veru je to pažravé zviera, a takisto priateľské. Retriever potrebuje ľudí.