Zaujímavosti o referátoch
Piercing v oku
22.01.2007
Verča
Reagovať
ja ho idem mat
Ja si zajtra alebo pozajtra idem dat nastrelit piercing do hornej acsti ucha. Najprv som chcela do nosa ale to mi rodicia nedovolili tak potom do ucha. A to idem mat za mesiac este len 13 rokov no za to vyzeram na 15. Dufam ze z toho nechytim infekciu ani nic ine. A mimochodom kazdy by sa mal riadit vlastnym rozumom a rozhodnut sa ci to chce alebo nie. Mne osobne sa paci piercing aj tetovanie a v 15-ke si dam prepichnut aj inde. Pekny vecer a zajtrajsok
04.10.2007
Romca
Reagovať
citaj pozorne
cawte..no ludia rozmyslite si ci si piercing date mame 2 piercingy a usi poprepichovane nechcem sa chvalit ale rozmyslajte
08.05.2007
Simka
Reagovať
???e?..:)
Je tp uplne super..:)...widela som to raz v telke jak to tam davali..nic strasne..uplne v poho.....//Verča//-moja ja mam to iste a davala som si to robit v 12...a co teraz?..:)
20.09.2006
lussi
Reagovať
super!!!!
Je to niečo nezvičajne a drahe. A určite by som sa na to nechala nahovoriť
10.05.2006
Sturm
Reagovať
bleh...
ako pozri ja som videla fotky z tohto tu a je to dost ze nechutne. nemam proti piercingom nic ale vsetko ma svoje hranice a oko? tak to uz teda nie. je to nechutne a absolutne zbytocne. navyse nevkusne
10.05.2006
Sturm
Reagovať
bleh...
ako pozri ja som videla fotky z tohto tu a je to dost ze nechutne. nemam proti piercingom nic ale vsetko ma svoje hranice a oko? tak to uz teda nie. je to nechutne a absolutne zbytocne. navyse nevkusne
03.02.2006
paťka
Reagovať
toto (čo som napisala) je dosť odveci,ale prečitajte si aj moj nazor
Mňa piercingi uplne fascinuju a velmi sa o ne zaujimam. Toto bol pre mňa velmi putajuci referat a neviem prečo dostal 5!! Ja si myslim že takych ludi ako ja nie je vela a kažeho jedneho človeka, takeho pošahaneho ako ja si uplne važim!! Necem teraz aby to vyzeralo že mam velke sebavedomie(čo nemam),ale važne... Šak to su uplne zaujimave veci,ktore ludi lakaju vyskušať niečo nove, aj keď nevedia uplne do čoho idu! Ja viem o čom rozpravam, mam jeden piercing a 7 naušnic v uchu(zatial a to mam teraz iba 14:)
14.01.2006
pavliii
Reagovať
no to mě poser :D
tak toto nechapem :D to uz je vela aj na mna :D ty koksoo :D:D:D:D
23.11.2005
Xtrem3
Reagovať
No toto...
Neprekvapujem a to tym ze je nico take mozne ale tym ze ludia uz prestavaju chapat to co je naozaj pekne a co je uz len vyumelkovana krasa... u mna jednoznacne OUT
18.11.2005
AlA
Reagovať
preco
ja nexapem,preco ma tento prispevok za 5,ale mne sa to velmi pacilo a povedala by som,ze to bolo dost poucne.......podla mna je haluza piercing v oku,aj ked by som to neskusila,ale je to neuveritelne.ja tomu rozhodne davam jednotku....