referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Cecília
Piatok, 22. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Mama je láska
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
09.12.2008
kika    Reagovať
oukeyj
hmm je to welmi dobre na sj:D
11.06.2008
Filip    Reagovať
maminke
bolo to cewlkom v pohodke
pekny sloh
28.11.2007
natalia    Reagovať
velmi dobre
velmi pekne, ked to možem použiť na SJ dakujem
21.01.2007
Majka    Reagovať
Ste super
Ďakujem všetkým vám,čo ste mi poslali reakciu na moju úvahu.Vidím,že sú tu samé pozitívne reakcie,čo ma veľmi teší.Ja mám talent na slohy,to je pravda.A tiež je pravda,že rada pomáham ostatným.Preto,ak by niekto potreboval s niečím pomôcť,napr.napísať sloh,ozvyte sa mi na [email protected] ja vam velmi rada pomozem.
21.01.2007
Majka    Reagovať
Ste super
Ďakujem všetkým vám,čo ste mi poslali reakciu na moju úvahu.Vidím,že sú tu samé pozitívne reakcie,čo ma veľmi teší.Ja mám talent na slohy,to je pravda.A tiež je pravda,že rada pomáham ostatným.Preto,ak by niekto potreboval s niečím pomôcť,napr.napísať sloh,ozvyte sa mi na [email protected] ja vam velmi rada pomozem.
21.01.2007
Majka    Reagovať
Ste super
21.01.2007
Maryon    Reagovať
Ste super
21.01.2007
Maryon    Reagovať
Ste super
16.12.2006
lenike    Reagovať
pekne
to bolo pekneee :)
26.03.2006
romi    Reagovať
maminka
je to velmi pekny prihovor.mas talent.
12.01.2006
matko    Reagovať
mamka
je to dobry text a z ci by som ho nemohol viuzit na svoj prospech
19.03.2006
maryon    Reagovať
Re: mamka
Ahoj Matko.Dakujem za pochvalu.Aspon niekomu z neznamych ludi sa to paci. Ak by si potreboval s niecim pomoct,trebars aj s domacou ulohou,mozes mi napisat na moj meil: [email protected]. Ludia ma chvalia,ze mam priam talent na pisanie slohov. Ak by si niekedy potreboval pomoct,napis a ja Ti s radostou pomozem. Inak,odkial si a kolko Ti je?
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.