Zaujímavosti o referátoch
Johann Wolfgang Goethe: Utrpenie ...
15.01.2008
simciatko
Reagovať
otaznicek
je to dosť dobre len neviem ci wilhelm bol priatel alebo brat......ja si myslim ze priatel ale v jednom referate som nasla ze brat
04.06.2006
alicka
Reagovať
Utrápený Werther
podla mojho nazoru bolo utrpenie mladeho werthera velmi peknou dojimavou knizockou.........tento referat je podla mna dobre spracovany,vystihuje charakter kazdej postavy a nezainteresovany citatel si dokaze utvorit uceleny obraz o dejovej linii v tejto knihe..........prajem prijemne citanie.....
04.06.2006
alicka
Reagovať
Utrápený Werther
podla mojho nazoru bolo utrpenie mladeho werthera velmi peknou dojimavou knizockou.........tento referat je podla mna dobre spracovany,vystihuje charakter kazdej postavy a nezainteresovany citatel si dokaze utvorit uceleny obraz o dejovej linii v tejto knihe..........prajem prijemne citanie.....
04.06.2006
alicka
Reagovať
Utrápený Werther