referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Emília
Nedeľa, 24. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Johann Wolfgang Goethe: Utrpenie ...
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
09.05.2009
julka    Reagovať
Kto bol Wilhelm?
Wilhelm bol Wertherov priateľ.
15.01.2008
simciatko    Reagovať
otaznicek
je to dosť dobre len neviem ci wilhelm bol priatel alebo brat......ja si myslim ze priatel ale v jednom referate som nasla ze brat
04.06.2006
alicka    Reagovať
Utrápený Werther
podla mojho nazoru bolo utrpenie mladeho werthera velmi peknou dojimavou knizockou.........tento referat je podla mna dobre spracovany,vystihuje charakter kazdej postavy a nezainteresovany citatel si dokaze utvorit uceleny obraz o dejovej linii v tejto knihe..........prajem prijemne citanie.....
04.06.2006
alicka    Reagovať
Utrápený Werther
podla mojho nazoru bolo utrpenie mladeho werthera velmi peknou dojimavou knizockou.........tento referat je podla mna dobre spracovany,vystihuje charakter kazdej postavy a nezainteresovany citatel si dokaze utvorit uceleny obraz o dejovej linii v tejto knihe..........prajem prijemne citanie.....
04.06.2006
alicka    Reagovať
Utrápený Werther
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.