referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Elvíra
Štvrtok, 21. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Rady pre baby
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
05.03.2010
simka    Reagovať
dobreeee
vecsiu blbost som nikdy predtym necitala he ... aj ked som tento clanok necitala eh neviem o com je ale je to blbost eh
05.03.2010
simka    Reagovať
dobreeee
vecsiu blbost som nikdy predtym necitala he ... aj ked som tento clanok necitala eh neviem o com je ale je to blbost eh
20.10.2009
Lo xD    Reagovať
blbost
mne je z toho zle.. pridem do triedy a vidim tam dievcata s kilom makeupu a velkym vystrihom - mimochodom mam 12 a mam sa malovat? to je akoze o com... chalani su drbly, neda sa s nimi ani porozpravat lebo som baba, chovaju sa ako v skolke a ak uz prehodia slovicko s nejakou babou tak prave s tou s tym mega vystrihom mega nausnicami a kilom makeupu a milionmi znackovych veci ... lebo su "COOL" ...
24.02.2009
Miška    Reagovať
trapas
Absolutne trapne...ked sa mas zalubit, tak sa zalubis....je to tak...
04.12.2008
petuska    Reagovať
noooo....
myslim .....hm................. ze v necom nemas pravdu a na par veci zaabudla napr.zlozviky,neoblubenost,spravanie ...... ale je to super . snaha sa ceni
28.08.2008
Dominika    Reagovať
Heeeeeeeeeeeeeeelp
Ahoj..pls moc mam rada takeho chalana ale aj on mna..a ked sa ma nieco spyta ja sa strasne hambim odpovedat..nieco co je dobree aby som sa ho nehambila pls? e/meil
10.06.2008
Dada66778    Reagovať
pomoc
ahoj ja bi som chcela poradit prečo si chalani daky zli ku mne
24.01.2008
sima    Reagovať
deticky
jednej sa totu nepaci tak napise 2. 3. 4 .... no akoze neviem co je ne tomto zle a detinske ste vy nadavat vedia aj deti ktore sa len naucili rozpravat ste fakt trapne a celkom dobry clanok
24.01.2008
blbost    Reagovať
Re: blbost
akoze neviem co je super na ciernej
13.12.2007
lenka    Reagovať
tak to uz ano
oukej, ak to bolo myslene ako divna forma recesie, tak to beriem ale ak si tuto pcvinu myslela vazne, tak sa zobud!! kolko mas rokov?? 6?? a neboj raz sa najde niekto kto ta bude mat rad taku aka si... (alebo aj nie) sorry caw
21.08.2007
daniela    Reagovať
blbost
zabudla si na psychiku
29.04.2007
wakcina    Reagovať
nooo...
no newiem je to takee....wsetko fak jednoduxe...skazeny nawod jak sa stat lesbou,lebo ako na toto xalani no /....neiem....
22.01.2006
martina pavelkova    Reagovať
nebud labut
Ti si ta ktorej sa vsedci posmievaju a to uz len pre to ze nosis okuliare alebo strojcek na zubi?? Ti si ta ktora ked ma prve dni menstruaciu sa hamby chodit do skoli? TAK S TIM JE UZ KONIEC

postup č.1
uz sa ti stalo ze sa ti posmievali ze nosis okuliare alebo strojcek na zubi alebo ine veci? kasli na nich nikto nieje dokonali skus si najst aj ti neaku vadu a oboznam ich s nou a uvidis ze sa im usta zavru

postup č. 2

Nemusiš sa hambyt za to ze mas menstruaciu ! Daj si normalne nohavicky a nie tangá .skus sa poradit zo starsou sestrou alebo z maminkou ake vlosky by si si mala dat a kludne chod do skoli . Daj si neake rifle alebo ine nohavice ale hlavne NIE biele !

OKEJ DAJTE SI PORADIT ALEBO SA UCTE OD PSYCHOLOGOU PAPA
06.02.2007
pre nebut labut    Reagovať
Re: nebud labut
prosim nauc sa pravopis.....
12.01.2007
Lila    Reagovať
Naivka
Naivka... a priadne vymletá zo života
08.01.2007
blbost    Reagovať
blbost
1.obliekat sa podla modnych casopisov je detinske
2.co je zle na pankacoch a ciernej farbe!!!!
3.byt cela v ciernej je super a naj!!!
31.12.2006
arwen    Reagovať
fuha.......
podla mna ten clanok akurat zobrazuje to ako by sa mal niekto na niekoho hrat, podobat sa na nejaku celebritu....ale preco? kazdy z nas je jedinecny...a prave preto by nikto nemal popierat svoje ja....chalanom sa urcite nebud pacit babenka ktora sa bude hrat na nikoho kym vobec nie je...myslim ze prirodzenost ma prve miesto....a este k tej krase z peknej misy sa clovek nenaje.....pokial nema baba nieco v hlave a neni uprimna moze byt hoci aj modelka aj tak sa o nu neobzru.... takze bud sama sebou...!!!
14.12.2006
dali    Reagovať
:))dobreeee:))
hejj kocka ako vaazne si ma pobavila:))nevem ako si zvladla natrepat tolko do neba volajucich p*covin do tak kratkeho textu ale urcite to chcelo veelku namahu:))
14.11.2006
aff    Reagovať
adfva
piiiii....cooo...viii...naaa..
11.11.2006
??????????    Reagovať
Väššiu debilinu som ...
....este asi v celom zivote necital..Davam Ti 1....maximalna blbosť
10.11.2006
tajebem    Reagovať
tajebem
to ti poradila maminka?

1  |  2  |  3    ďalej ďalej
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.