referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Cecília
Piatok, 22. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Rady pre baby
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
09.11.2006
Gabika    Reagovať
Trapas!!!!!!!!!!!!!!!
Neviem čo to musí byť za obmedzenú barbinu čo si pre to aby bola obľúbená cvičí výrazy tváre pred zrkadlom a hlavne nieje dôležité či si už mala chlapca alebo nie!Dôležité je aby si sa ty cítila dobre a mala sa rada taká aká si!a ak ťa nemajú takú aká si radi tak ti nestoja za to
28.10.2006
jaa    Reagovať
môj odkaz
je to blbost a chujovina.
nech je každá sama sebou a nie umelá celebritka...
zabudnite na to.je to pakovina
25.10.2006
katy    Reagovať
jééééééééééééééééminečky
preboha, že som sa tu dostala. také kokotiny si možete váení prečítať v každom druhom trápnom časáku pre 12 - ročné sopľane. nehápem vás a vlastne už ani seba že mrhám čas na takej stupidite ako je toto. človek, ktorý nemá vážne poškodený mozog toto zo seba nedostane .možem to FUCK...
24.10.2006
patrik    Reagovať
bohaa to je chujovina!
baby ja som chalan ale fakt to neberte vazbe berte toto ako vtip su to srackyyy kazdy je aky je toto napisala nejaka pekna slecinka co uz nevie co ma robit,jebte na to,budte prirodzene a proste ak chcete chalana tak sa snazte nadvizat kontakt s nim a nehanbit sa ho!!!!
18.10.2006
xxx    Reagovať
bože
Taká blbost.
31.08.2006
veronika    Reagovať
fuuuuuuuuuuuuuuuuuj
Preboh!!!!Tebe jebe? toto davas medzi referaty? Su to same picoviny, nikto to prosim vas neberte vazne!!!!! Hlavne bud prirodzena, usmievaj sa a ked ti niekto vystruha komliment, tak sa mu podakuj a neodkopni ho so slovami: "Co zase chces?!" Bud sama sebou, na nic sa nehraj a budes stastna nie len ty ale aj tvoje okolie. Verte mi. Viem o com hovorim:)
10.08.2006
radka    Reagovať
otras
no ty traposka ako co si chcela byt zaujimava??????????sa uvedom
10.08.2006
radka    Reagovať
otras
10.08.2006
radka    Reagovať
otras
21.05.2006
barbara    Reagovať
no zbohom
to je akoze referat toto?by ma zaujimalo aku znamku za to dotycna dostala.no ozaj duchaplne.
20.05.2006
deathbadgirl    Reagovať
presne ze rady pre kozy
ruzava? hmm nikdy by som si ruzovu neobliekla a ani som si ju neobliekla...co je na punkacoch zle?
02.05.2006
xxxx    Reagovať
rady.
nie je to také zlé ale máš tam detske chyby napr.decke
01.05.2006
Nicoll    Reagovať
SK8 is IN.
uuplne musim suhlasit s kolegynkou RULEZZZ...skuste sa prehodit na street style...DA STREEETZ YA....SK8....yeaaah xalani sa zamnou idu zblaznit...proste je to teraz IN....skus to aj ty!
19.04.2006
kaja    Reagovať
prrrrrr
KOKOTINA! sa spamatajte co citate
18.04.2006
Baya    Reagovať
ROFL !!!
kokos.. tak ja som akoze fakt este nic trapnejsie necitala.... hh.. ale aspon som sa teda dobre zasmiala... a mimochodom co mas proti punkacom?! ROFL!!!
08.03.2006
arwen    Reagovať
hmmmmmm....
si v pohode???? sak tymto ich len upozornis ze ak sa im posmievaju, tak su skarede a musia sa menit.... ale to je picovina!!!!! preboha ziveho, stavim sa ze si odo mna skaredsia i ked ani ja nie som sexbomb... a co sa maju baby podobat na dievcata z modnych casakov??? sak tak nebuu nic ine ako opice!!!!! si ty v poho???? mozem ti zohnat psychiatra, len sa ozvi.... a inak ja mam chalana a nenosim make up a ani ruzove suknicky, ha????
26.02.2006
owixinka    Reagovať
rady pre kozy
Ty si dodre trapna.Toto ma byt akoze referat?
23.02.2006
anonym    Reagovať
pre kravy ako ste vy
to su ale blbosti co to to to to to vy tu tu kec kec keckate za bl bl bludy.vy vy vy kravy pi pi pi pitome , hadam ste si vy vy nemysleli ze napisem nieco ine.
23.02.2006
jarka    Reagovať
Re: pre kravy ako ste vy
myslim ze maju absolutnu pravdu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
21.02.2006
Lucia    Reagovať
Zeby?
...pozri cica, pekne sa ty vykasli na nazor vsetkych, co ti hovoria co mas robit a vnucuju ti svoje
19.02.2006
Taranee2    Reagovať
Nie je to az take zle!
Nie je to az take zle! Ale suhlasim s tim make-upom . Musis byt prirodzena a mat aspon trochu dobry uces. Ved ten smrad z vonavky chlapcov skor zabije ako prilaka!

späť späť   1  |   2  |  3    ďalej ďalej
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.