Zaujímavosti o referátoch
Rady pre baby
08.02.2006
Rulezzz
Reagovať
BLBINa na druhu..,
Powiem wam ze dokedy som nosila trapne kratke sukne ,vonala som sa chupa-chups vonawkou,o xalanow tipu rineg som nemala nudzu.Je prawda ze newyzeram neak zle....no a odkedy som prehodila na styl skate-punk konecne som natrafila na xalanow ktory sa absolutne na nic nehraju.Skus to aj ty,staci mala zmena...
12.01.2006
punkgirl
Reagovať
NEBUD BARBIE!!!!!!!!!!
Tak su naozaj kraviny,treba sa o seba starat,ale nie aby ste chodili zasrate v make-upe a nad vami mrak púdru!!!!!!!!!!!!!ak nie si prirodzena , si niekto INí a PRETVARNY!a obles si v com sa najlepsie cítiš TY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NIE NIEKTO INí..........................................tO MOSI BYT DOBRA pipina co to tam napisala,NAMYSLENA BARBIE!!!!!!!!!!!!!!!
23.01.2006
Veronika
Reagovať
Mas pravdu!!!!
Ja som este ani raz nemala na sebe ziadny make-up.Ani nemozem. Ved keby som si dala na moje mihalnice mascaru tak by som mala oci take velke ako baseballova lopta....
A BABA JE KRASNA TAKA AKA JE !!!!!! A ked ma baba nejake pehy? Ale ved to ma kazdy. Niekto viac a niekto menej. Len bud PRIRODZENA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
A BABA JE KRASNA TAKA AKA JE !!!!!! A ked ma baba nejake pehy? Ale ved to ma kazdy. Niekto viac a niekto menej. Len bud PRIRODZENA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
16.01.2006
Occka
Reagovať
Kraviny
Každá baba je pekná taká aká je. A nie je pravda, že dievčatá ktoré sú trošku mohutnejšie by sa mali obliekať do čierneho. Síce je pravda, že čierna zoštíhľuje, ale je tiež a veľmi kontrastná a preto na nedostatkyupozorňuje.
14.01.2006
xyz
Reagovať
ja za
ja som za lebo to su kraviny. no nevim preco by mi to malo otravovat zivot ja si len slusne snazim najst referat. ani sa to neoplati citat
12.01.2006
babetko
Reagovať
blbosti
Boze moj tak to su ake kokotiny nie?jezisi ta sak to sa neda pocuvat.toto vam hustia do hlavyMbaby pocuvajte vy len budte take ake ste a nemente sa ok?viem o com hovorim)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))