referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Cecília
Piatok, 22. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Európska únia
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
07.01.2007
Augury    Reagovať
plus.
a este mensia pripomienocka. Moc hovoríš za druhých. Na takéto veci maju rozny ludia rozne nazory. Cize ak nechces urazit ostatnych ludi musis mysliet na to ze nie vsetci maju ten isty nazor. priklad. nie kazdy tuzi po zapdnej civilizacii ... ak nikto iny tak aspon ja :D:D
07.01.2007
Augury    Reagovať
2. odpoved
Hmm, tieź som toho názoru, že je to dosť skreslená predstava aj keď súhlasím, že tých problém súvysoacich so vstupm je veľa. Ale je to aj vina našincov. (Politikov) Bozkávať zadky na to by ich bolo, hlavne keď majú vyhody len oni. No najviac som sa pobavil, že môžu deti podnikateľov śtudovať. Prosím pre budúcnosť sa vyvaruj takým hrubým nepresnostiam. Nie je podnikateľ ako podnikateľ. Lebo čo sa týka podnikanie v menšom rozsahu (čiźe nie obrovské firmy) tak je to úbohé, napr. v bb bývali primátor cielene likvidoval podnikateĺov, ktorý sa vo veĺkej miere podieľajú na rozvoji krajiny aby si nalnil vlastné vrecká. Doporučujem dlhšie zbieranie materiálov a možno menej vlastných názorov podložených minimom informácie.
07.01.2007
Augury    Reagovať
2. odpoved
Hmm, tieź som toho názoru, že je to dosť skreslená predstava aj keď súhlasím, že tých problém súvysoacich so vstupm je veľa. Ale je to aj vina našincov. (Politikov) Bozkávať zadky na to by ich bolo, hlavne keď majú vyhody len oni. No najviac som sa pobavil, že môžu deti podnikateľov śtudovať. Prosím pre budúcnosť sa vyvaruj takým hrubým nepresnostiam. Nie je podnikateľ ako podnikateľ. Lebo čo sa týka podnikanie v menšom rozsahu (čiźe nie obrovské firmy) tak je to úbohé, napr. v bb bývali primátor cielene likvidoval podnikateĺov, ktorý sa vo veĺkej miere podieľajú na rozvoji krajiny aby si nalnil vlastné vrecká. Doporučujem dlhšie zbieranie materiálov a možno menej vlastných názorov podložených minimom informácie.
04.12.2005
Tommy    Reagovať
Odpoved
Mila studentka,
precital som si tvoj refera, a z polutovanim musim skonstatovat, ze tvoje nazory su dost skreslen. Ked si si uz dala tu namahu a zistovala si si nieco o EU mohla si si pozriet aj rozne programy, ako su Sokrates a Erasmus.
Tiez som student a trochu sledujem vyvoj SR v EU a nevidim ho takto skepticky ako ty.
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.