Zaujímavosti o referátoch
Karikatúra
06.12.2008
lila
Reagovať
pohroma
Tak toto je úplne úbohé. Myslím, že horšiu karikatúru som nikdy nečítala.....Ja by som to tu radšej nedávala,šak by som sa za to hambila....
25.11.2009
bubusik
Reagovať
Re: pohroma
pohroma:ako ty by si sa mala nad sebou zamysliet ona to tu vobec nemusela dat a dala to len preto aby pomohla niekomu kto potrebuje spravit karikaturu...sa spametaj ked si taka mudra tak preco si tu teda nic nedala???K TOMU BY SOM MOHLA LEN POVEDAT SLEPA ZAVIST A GEOGRAFICKA POLOHA...
28.10.2007
lola
Reagovať
reagovat
dufam ze to bude dobre ...!! ak ne tak ... och !!!! ale ja tak diky !!!
31.10.2006
Ninussa
Reagovať
Po príchode susedky
Dnes som sedela aj s kamarátkami na lavičke a čakala som na novú susedku ktorú som chcela spoznať a práve vtedy mala prísť z nemocnice.Chvíľu som si myslela že ani nepríde...ale potom sa zjavila. Vystúpila z auta a vyzerala ako pravá maska na heloween. Bola nízka,chudá a pery mala väčšie ako Julia Roberts a to je už čo povedať. Vlasy mala také pološedé až biele a mala ich,,očesané" tak že jej masnota spravila zebru na hlave. Keď podišla bližšie všetci by si všimli že aj na jej šedej hlave je vidno biele velké lupiny...Ak nás pozdravila z úst jej vyšiel hnusný smrad a zapáchala ako celá rómska osada. Potom sme ju aj my znechutou pozdravili a zistili sme po rozhovore že má len 39 rokov...No typovala by som jej že už má aspoň 50.