referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Elvíra
Štvrtok, 21. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Tajuplná planéta X
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
03.04.2009
mario    Reagovať
Krok k pravde a potom dalsi
Tesi ma vas nazor a preto by som rad pomohol s par informaciami ktore som dostal darom.vlastne ich je celkom dost.Rad by som sa spojil s niekym kto je blizko k pravde a doplnili si informacie.Biblia je odkaz ludstvu i zaroven test,ktory je jednoduchy a predsa nik to nevidi.Ak sa urcita skupina ludi neda do spolupraci,nastane katastrofa.rad by som sa spojil mimo internet.CEZ e mail poslite tel.cislo.jaj aby som nezabudol to zviera je baran v znameni marsu,je to zdroj energie a mars v istom okamihu opusta svoje miesto.Tiez prorocstvo 2012 startuje zimny slnovrat a chod zmien planet.je toho vela ,no nie prilis rozumne cez net .
20.03.2005
flut    Reagovať
Clyde Tombaugh zomrel v prevedčení, že Planéta-X existuje
Vela bádatelov sa snaží vysvetliť chaos v našej slnečnej sústave práve prítomnosťou nejakej cudzej hmotnejšej planéty. Som presvedčený o existencii nepoznanej planéty. Pokial viem, tak sa po tej planéte horúčkovito pátra, pretože objavenie by bolo prínosom včasného vyrovania pred hroziacimi udalosťami. Bližšie informácie získate, keď vo vyhladávačoch budete hladať slovo:
"senmut".
Priebeh stretnutia s velkou kométou a planétou je sprostredkovaný Bibliou a na starých hlinených tabulkách Sumerov. Vulkán, je podľa gréckej mytológie krývajúci boh s bystrou myslou, tiež nazývaný planeta hromu. Veľa astrológov (nie astronómovia) sa domnieva, že planéta Vulkán sa stane viditelnou pomocou teleskopov behom niekolkých rokov. Až bude Vulkán objavený, posledná planéta, ktorá má byť identifikovaná podla dávnych predpovedí, je Apollo, skutočný vládca Býka. Každé slnečné znamenie bude reagovať na vibrácie svojho príslušného vládcu – dvanásť znamení a dvanásť nebeských telies. Kruh sa uzavrie. Prečo asi je BÝK na našej planéte tak posvätný, uznávaný a chránený? Prečo práve toto zviera? Odpoveď je asi všetkým jasná. Lebo Apollo, Hospodin, Hospodin zástupov, onen Boh (planéta – Nibiru, Marduk atd.) je skutočný vládca Býka.
Celosvetová potopa spôsobená touto planétou je podrobne opísaná na Web-stránke:
www.flut.szm.sk
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.