Zaujímavosti o referátoch
Neželaná láska
12.01.2007
teran
Reagovať
Hallo!
to že to neni až také dokonalé......to som pochopil aj ja ........ale tiež nesúhlasím s tým.....že je to naodpis........ale niečo tomu chýba.........
12.01.2007
teran
Reagovať
Hallo!
to že to neni až také dokonalé......to som pochopil aj ja ........ale tiež nesúhlasím s tým.....že je to naodpis........ale niečo tomu chýba.........
12.01.2007
teran
Reagovať
Hallo!
12.01.2007
majo
Reagovať
Presne
Ja si myslím to isté ako Pipi20........ja tiež nechápem......čo vyrivate..........šak to neni až také zlé........
11.01.2007
pipi20
Reagovať
Sa zobudťe.....všetci....
Kurnik.....ja vôbec nechápem o čom sa tu akože "vadíte" a vediete diskusiu........lebo je tu len jeden autor...a vy ostatní ste len čitatelia.....viem každý má právo na svoj názor ale toto je kritika.A dosť naprt kritika...keď isto ani jeden z vás nevie čo sa mu na tomto "referáte" nepáčilo.Podľa vaších názorov...skúsťe aj vy niečo napísať o sebe na viac ako 40 riadkov.No asi by toho nebolo veľa......usudzujem s tých vaších "to bolo trápne", lebo asi nič iného okrem toho nepoznáte
16.04.2006
miselka288
Reagovať
Re: Re: si trapna
este som chcela povedat,ze toto nie je kritika ale diskusia.a ja sa sparavm akodecko,ked ty si si dal meno inteligent?no to svedci o tom,ze mas IQ asi -75
30.03.2006
inteligent
Reagovať
si trapna
no neviem ale este som sa nestretol s autorom ktory by za kazdym prispevkom-kritikou odpisoval nieco hnusne...sa spravas jak decko!a sa cudujem chalanovi kt s tebou chodi,nohla by si vyzerat ako princezna ale s takou povahou by som na teba ani nenaplul!pekny den
28.03.2006
kulka
Reagovať
nahodou
a co na zakladnu skolu je to celkom podarene :-)
a sak mu povedz ze ho neces.co ked je v triede daky krasavec ktory ta tiez chce a neda ti to najavo lebo si mysli ze aj ty mas zaujem o toho "krasavca"
no pouvazuj,ale takto ho len utesujes a davas nadej chudacikovy...
alebo to je vymyslene a ja tu traposim????:))))))))
boze,som sa tusim viac rozpisala nez ty...
vela stastia
papa
a sak mu povedz ze ho neces.co ked je v triede daky krasavec ktory ta tiez chce a neda ti to najavo lebo si mysli ze aj ty mas zaujem o toho "krasavca"
no pouvazuj,ale takto ho len utesujes a davas nadej chudacikovy...
alebo to je vymyslene a ja tu traposim????:))))))))
boze,som sa tusim viac rozpisala nez ty...
vela stastia
papa
30.03.2006
miselka288
Reagovať
Re: nahodou
vobec to neni vymyslene a ja to hovorim tomu chlapcovi dobrych par...mesiacov.a on stale listocky a cukricky ale ja uz chodim s niekym druhym!!!!
21.12.2005
sweethoney
Reagovať
aspon nestrapnujem druhych!
Zaujimava osobka z nasej skoly,Baba jedna hasteriva,Ako som v ponozkach po LA behala,Zima...mozes cumiet!
26.02.2006
miselka288
Reagovať
Re: aspon nestrapnujem druhych!
na tvojom mietse by som sa nevyjdroval k môjmu referatu takto, lebo ty ich nemas o nic lepsie. mozes sa snimi vies kam strcit
22.01.2006
Janka
Reagovať
hmmm.....
mne sa na tom najviac páčil asi ten nadpis, no nehodil sa mi k tomu textu...
19.01.2006
lili
Reagovať
hmm..??
To co je akoze??..sloh??che,no nehnevajte sa,ale je to trapne a o nicom..