referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Elvíra
Štvrtok, 21. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Zmysel života
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
22.04.2009
michal    Reagovať
kto komu určil zmysel života?
náíš mozog má kapacitu0,001percenta pýtam sa ,kde je ten zvyšok?ak by náš mozog fungoval na 100percent potom by náš zmysel zivota mal úplne nový smer.prirodzene každý človek ma prirodzenú túžbu,aby sa tešil zo života a to rôznym spôsobom-rodina,práca,zdravie atď.ale je to všetko?
22.04.2009
michal    Reagovať
kto komu určil zmysel života?
náíš mozog má kapacitu0,001percenta pýtam sa ,kde je ten zvyšok?ak by náš mozog fungoval na 100percent potom by náš zmysel zivota mal úplne nový smer.prirodzene každý človek ma prirodzenú túžbu,aby sa tešil zo života a to rôznym spôsobom-rodina,práca,zdravie atď.ale je to všetko?
29.10.2007
momoba    Reagovať
niekedy je hovorit striebro mlcat zlato
tak ja by som nadviazala na janku naozaj by si mohla sklapnut, inak nic proti
05.11.2008
fery    Reagovať
Re: niekedy je hovorit striebro mlcat zlato
tak ja by som nadviazala na momobu naozaj by si nemala fetovat,inak nic proti
18.04.2007
janka    Reagovať
niekedy je menej viac
tak ja by som nadviazala na melorka naozaj niekedy je menej viac ,ale inakšie super
18.04.2007
janka    Reagovať
niekedy je menej viac
tak ja by som nadviazala na melorka naozaj niekedy je menej viac ,ale inakšie super
18.04.2007
janka    Reagovať
niekedy je menej viac
19.03.2007
melkor    Reagovať
troška kritiky
Tak na začiatok by som chcel podotknúť, že vo viacerých veciach máš pravdu......ale videl som na spôsobe písania ,že si zabudla na veľmi podstatnú vec. Vyskytuje sa tam veľa prirovnaní a opisov, čo môže byť pre niekoho zmyslom života......chcel by som ti poradiť , aby si si radšej vybrala jedú vec a tú opísala dôkladnejšie ako zabárať do každého tochu...myslím že by to nadobudlo profesionalnejšiu formu..niekedy je menej viac
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.