referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Cecília
Piatok, 22. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
27.07.2013
peter szabo    Reagovať
0905862396 roznava 04801
kapor 40 pontokaspický cyprinus carpio 2013-
27.07.2013
peter szabo    Reagovať
0905862396 roznava 04801
kapor 40 pontokaspický cyprinus carpio 2013-
12.06.2009
vikers    Reagovať
kktko
inac jaki si sikovni as to boli stiahnut text z ribarskej stranki a hodit to sem na refereti.sk no ubohe na to ze si z gimnazia lama a ak bi ste chceli vediet na klavasnici mi nejde ipsilon a kopirovat ho kvoli vam nebudem
04.03.2010
Iker    Reagovať
Re: kktko
Radsej sa nauc pisat gramaticky spravne ....
14.02.2010
kkkkaaaappooorrr    Reagovať
fgfgrg
no dajte tam toho viac je toho malo a vsetko uz viem
06.04.2009
viikror    Reagovať
jajaujgfnj
to je velka lama co toto sem napisal ,,,,.....ja potrebujem referat o kaprovi a nikde nic
26.03.2009
nika    Reagovať
.....
no je to dobre ale na normalni projekt sa to pouzit neda ...... su tu aj ovela lepsie prace
09.03.2009
duri    Reagovať
kokotina
kokotinaaaaaaaaaaaa
02.03.2009
PUK-O-SVK    Reagovať
!!!!!
Buyici vijabani nic tu nemju o kaprovi kokoti!!!!
26.02.2009
jebo    Reagovať
picovina
taku picovinu som ece necital
26.02.2009
lol    Reagovať
??????
vy ste lamy???je to celkom fajn..
12.02.2009
afjk    Reagovať
picovina
to akoze co ma spolocne s kaprom ten wetko ci jak sa vola kokot pise o polovy jebo bo by som ho stretol by som mu najebal:(jebko ja pottrbujem do skoly ne marca pola ty jebo nadrzany fuuj bukvica
12.02.2009
!rybaryk!    Reagovať
JEBE SKOLU
PICOVINAAA
10.02.2009
VEONIKA    Reagovať
JEBAT TO
NACO MI JE MARCO POLO JA CHCEM VEDIET VSETKO O KAPROVI NE O POLOVI.....KOKOTI
01.02.2008
Hudy1111    Reagovať
Načo názov...
Keď už tak rozsiahlo píšeš, tak si mohol aspoň spomenúť našich najznámejších Českých chovateľov v strednej Európe Jána Dubravia a Jozefa Šustu, ktorí mali veľmi veľký vplyv na rozvoj chovu kapra, jeho rozmnožovania prirodzeného ako aj umelého, prikrmovania obilninami a tým aj zvyšovania jeho prírastku a nakoniec rozvoj rybnikárstva ako takého a spolu s ním aj vedľajších druhov chovaných rýb spolu s kaprom rybničným v celej našej časti Európy..:-) A aká zrkadlová forma kapra..??....Volá sa to hladká forma a nie zrkadlová....:-)...Poznáme štyri formy kapra rybničného: kapor šupinatý, riadkovaný, lysec a nakoniec hladká forma- tak si to naštuduj a potom niečo píš o formách, ktoré aké majú ošupenie. To, že má kapor malú hlavu a vysoký chrbát sa nazýva index vysokochrbtovosti..:-))... Kapor rybničný je chovaný v umelých rybničných zariadeniach, ale nie je v nich LEN kŕmený, ale prikrmovaný-to je rozdiel, na jar sacharidovými krmivami a počas vegetačného obdobia obilninami. Živí sa aj prirodzenou potravou, ako rastlinou, tak aj živočíšnou(bentos, gamarus), ktorú sa snažíme v rybníku zvyšovať rôznymi melioračnými zásahmi(hnojenie, zimovanie, letnenie, vápnenie rybníkov atď.). Na záver Koi - kapry sa chovajú za trocha iných podmienok ako kapry rybničné, máš tam viac o športovom zameraní kapra ako o rybnikárstve, lenže keby nebolo rybnikárstva nebolo by tu už ani kapra pontokaspického (Cyprinus carpio)...
03.06.2007
Sir Shelley    Reagovať
Skutocne neskutocne.
Give peace a chance a nechajte kaprov plavat....
14.01.2007
katka    Reagovať
vycerpavajuce
je tam asi fakt vsetko
23.12.2006
Anton    Reagovať
Zrkadlová forma kapra
Zrkadlová forma kapra a lysá forma kapra má prehodený popis, lebo ako je aj z názvu zrejmé, lysá forma je lysá bez šupín a zrkadlová forma má menšie skupiny šupín.
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.