Zaujímavosti o referátoch
Miluj Boha, blížneho i seba samého
09.03.2011
Mgr.
Reagovať
reakcia
Také útoky, na katolic. cirkev a vieru, aké čítam na internete, v tejto dikusii od svedkov jehov. je až zarážajúce.
Preto budem zo všetkých síl brániť katolic. cirkev a vieru, učenie cirkvi.
Využijem na to všetky poznatky, vedomosti, a hlavne citáty so sv. Písma.
Nenechám sa zatiahnúť a zmanipulovať, a nechať si podsúvať napr. také termíny ako zhmotnenie.
Terminologia zhmotnenie je neprijateľná a nezlučiteľná, s účením, ktoré hlása katolíc. cirkev, a nikde sa nenachádza ani vo sv. Písme. / sv. písmo obsahuje Ježiš Kristus vstal z mrtvych, alebo vzkriesenie /
Ja predsa verím vo vzkriesenie tela a život večný. Pán Ježiš jasne hovorí Ja som vzkriesenie a život, a kto verí vo mňa bude žiť aj keď umrie. / Jan 11:25/
Mt 16 : 6
On sa im prihovoril neľakajte sa ! Hľadáte Ježiša Nazaretského, ktorý bol ukrižovaný, vstal z mrtvych.
Zámerne som vybrala uvednú stať so sv. Písma.
Mt 7: 3
Prečo vidíš smietku v oku svojho brata, a vo vlastnom oku brvno nezbadáš ?
Mt 7:4
Alebo ako môžeš povedať svojmu bratovi Dovoľ vyberiem Ti smietku z oka a ty máš v oku brvno ?
Mt 7:5
Pokrytec vyhoď najprv brvno zo svojho oka ! Potom budeš vidieť a budeš môcť vybrať smietku z oka svojho brata.
V oku svojho blížneho vidíš smietku a vo vlastnom oku brvno nezbadáš.
Analýza a rozbor sv. Písma , tak ako ju robia svedkovia jehovov. je jedna neprehľadná spleť úvah, ktoré sú také komplikované, že menej vzdelaný, jednoduchý a rozľadený človek im nemôže porozumieť.
Prosím ťa doštuduj si to máš v tom riadne medzery.
Dúfam, že aj ty si tiež pokrstený kresťan katolik, ktorý sa dal k svedkom jehovov.
Preto budem zo všetkých síl brániť katolic. cirkev a vieru, učenie cirkvi.
Využijem na to všetky poznatky, vedomosti, a hlavne citáty so sv. Písma.
Nenechám sa zatiahnúť a zmanipulovať, a nechať si podsúvať napr. také termíny ako zhmotnenie.
Terminologia zhmotnenie je neprijateľná a nezlučiteľná, s účením, ktoré hlása katolíc. cirkev, a nikde sa nenachádza ani vo sv. Písme. / sv. písmo obsahuje Ježiš Kristus vstal z mrtvych, alebo vzkriesenie /
Ja predsa verím vo vzkriesenie tela a život večný. Pán Ježiš jasne hovorí Ja som vzkriesenie a život, a kto verí vo mňa bude žiť aj keď umrie. / Jan 11:25/
Mt 16 : 6
On sa im prihovoril neľakajte sa ! Hľadáte Ježiša Nazaretského, ktorý bol ukrižovaný, vstal z mrtvych.
Zámerne som vybrala uvednú stať so sv. Písma.
Mt 7: 3
Prečo vidíš smietku v oku svojho brata, a vo vlastnom oku brvno nezbadáš ?
Mt 7:4
Alebo ako môžeš povedať svojmu bratovi Dovoľ vyberiem Ti smietku z oka a ty máš v oku brvno ?
Mt 7:5
Pokrytec vyhoď najprv brvno zo svojho oka ! Potom budeš vidieť a budeš môcť vybrať smietku z oka svojho brata.
V oku svojho blížneho vidíš smietku a vo vlastnom oku brvno nezbadáš.
Analýza a rozbor sv. Písma , tak ako ju robia svedkovia jehovov. je jedna neprehľadná spleť úvah, ktoré sú také komplikované, že menej vzdelaný, jednoduchý a rozľadený človek im nemôže porozumieť.
Prosím ťa doštuduj si to máš v tom riadne medzery.
Dúfam, že aj ty si tiež pokrstený kresťan katolik, ktorý sa dal k svedkom jehovov.
03.02.2011
berco
Reagovať
Láska Bože láska , kde ťa ludia berú...
Miluj blížneho svojho je najviac prehliadaná zásada v kresťanstve. Dejiny katolicizmu i reformácie to dosvedšujú. Obal pompézny(cirkvi), obsah(spôsob života založený na láske) prázdny