referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Katarína
Pondelok, 25. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
25.09.2006
Pidanka    Reagovať
Re: si rozumna!!!
"pola mna laska existuje len v snoch a v iluziach a nie v realite.....
ty co s tebou nesuhlasia tak ked budu musiet celit zivotnym prekazkam pochopia ze laska v zivote vobec nieje najdolezitajsia"
akozeee ja fakt nexapem preco sa ide 15 rocna hrat na nejaku skusenu "zenu" ved to je smiesne...samozrejme ze "vztahy" (ak sa to tag da nazvat) su o inom ako v trosku vyssom veku...ale samozrejme vekom pridu skusenosti a uvidime potom co budes hovorit (((;
25.09.2006
Pidanka    Reagovať
nesuhlasim
ako mozes posudzovat nieco co si nezazila? povies na nieco "to sa mi nepaci" aj ked si to nikdy nevidela? povies na jedlo "nemam ho rada" aj ked si ho nikdy nejedla?je to uzasny pocit vediet ze ta niekto lubi, ze stoji pri tebe, s kym sa mozes smiat, ci vyplakat na pleci, komu mozes povedat vsetko, uplne mu doverovat...mozno to znie ako cliche ale inak to tazko vyjadrit..kto lasku nikdy nespozna toho mozno iba lutovat..moj nazor..a co sa tyka muzov..preco podla niektoryx extremistov posudzujes vsetkyx? to je to iste ako ked uvidis na ulici k***u a povies ze vsetky su take, neexistuju aj zeny alkoholicky? aj zeny, ktore biju svoje deti? nie iba muzi mozu byt zli, rovnako aj zeny...
02.09.2006
najtenistka    Reagovať
si rozumna!!!
je to vsetko pravda co si napisala...mas talent pola mna laska existuje len v snoch a v iluziach a nie v realite.ta je ina ma ine zivotne hodnoty a rebricky.pravdaze tam je aj laska ale ta je v inej podobe.mam 15 amyslim si to iste ako ty.mala som tiez dost chalanov ale nikdy som tomu nedavala vyznam vedela som ze je to pubertacka fantazia.zivot neni len o laske.mas uplnu pravdu suhlasim s tebou a ty co s tebou nesuhlasia tak ked budu musiet celit zivotnym prekazkam pochopia ze laska v zivote vobec nieje najdolezitajsia!!!!si dobra
02.06.2006
miska    Reagovať
pravda
uplne s tebou suuhlasim......
02.06.2006
miska    Reagovať
pravda
uplne s tebou suuhlasim......
22.04.2006
arielka    Reagovať
myslis?
..ajoj pred malou chvilkou som si tto setko precitala mam o rok menej jak ty a uz som zazila vztah boblo to nie nieco krasne a pre neho by som vtedy spravila uuplne setko...no teraz ked je clovek saam a vidi tych zalubencov ako sa drzia za ruku a su v siedmom nebi..urcite cloveku to pride trosku luuto..nechcem ti brat tvoj nazor ...no skus sa obhliadnt a prist nato ze lasku dychas len ju musis vdychnut az dos rdca aby si tomu naozaj verila ajojky:)
12.04.2006
Lucy    Reagovať
fajn úvaha
Aj mňa tvoj názor zaujal, no vôbec si nemyslím, že máš hrozný názor, depresie a si frustrovaná. Myslím, že je fajn, že sa nebojíš vyjadriť svoj názor aj keď je iný ako názor mnohých (a asi aj väčšiny) ľudí. A môžem ti úprimne povedať, že ťa chápem a s niektorými tvojimi názormi úplne súhlasím (unavujú ma už tie reči o úžasnej láske, bez ktorej sa nedá žiť a pod.). Nepovažujem lásku za zmysel života. Našla som iný a dokážem sa ho držať a som v živote šťastná.
12.04.2006
Lucy    Reagovať
fajn úvaha
Aj mňa tvoj názor zaujal, no vôbec si nemyslím, že máš hrozný názor, depresie a si frustrovaná. Myslím, že je fajn, že sa nebojíš vyjadriť svoj názor aj keď je iný ako názor mnohých (a asi aj väčšiny) ľudí. A môžem ti úprimne povedať, že ťa chápem a s niektorými tvojimi názormi úplne súhlasím (unavujú ma už tie reči o úžasnej láske, bez ktorej sa nedá žiť a pod.). Nepovažujem lásku za zmysel života. Našla som iný a dokážem sa ho držať a som v živote šťastná.
12.04.2006
Lucy    Reagovať
fajn úvaha
12.04.2006
Lucy    Reagovať
fajn úvaha
02.04.2006
SpiritMan    Reagovať
LÁSKA
Síce som chalan, ale tvoj mail ma veľmi upútal. Musím povedať, že viem o čom píšeš, pretože som bol v podobnej situácii pred 2 rokmi. To všetko, čo píšeš je bohužial často krutá realita. Je toho ešte mnoho viac vo svete, ale je to preto, lebo tam chýba láska.
Chcem Ti povedať, že existuje DOKONALÁ LÁSKA, ktorú možeš osobne stretnúť a zakúsiť. Či tomu veríš alebo nie si človek, ktorý hľadá lásku! Lebo každý bol stvorený z lásky a pre lásku. Ja Ti tu však nehovorím o falošnej, sebeckej a pokryteckej láske, ale o dokonalej Láske, ktorú možeš zašiť na vlastnej koži a zakúšať každý deň. Možno tvoja otázka bude znieť Ako? Je to také jednoduché ako spočítať si 2 a 2. bližšie cez mail, ale len ak máš vážny záujem...
01.04.2006
hm....    Reagovať
O človeku
Vieš, život ma dva poly. No tebe ukazuje, len ten zlý. Preto sa musiš povznes a isť napred. Inak to nejde, a živote každý kto je tu ma problém..bez problemov to nejde...a ak vidiš samu seba v tom zlom, tak zle vidiš...lebo všetko zlé je na niečo dobré.......s pozdravom...
16.03.2006
Bengoro    Reagovať
chudera
je to strasne mas hrozny nazor na svet sa ta spytam o 20rokov ci mas ten isty nazor ked budes sama doma sedet ........
05.03.2006
Livia    Reagovať
dufaj ze to prejde
dufaj, ze ta to prejde.. si sami komplex a depresia... radsej nepis slohy!
02.03.2006
raimo    Reagovať
to prejde
podla mna s toho virastie, a cely ref. je len exploziou komplexov a frustracie, lieci sa to casom no zostavaju trvale nasledky, v horsom pripade tomu clovek uveri a prejde to do chron. stavu, konci to cit.:,,škaredá tučná frustrovaná stará panna'
25.01.2006
mata    Reagovať
autorke....
ja by som povedala,ze je to dost dobre a tie slovicka tomu dodavaju taku originalitu.....
pokracuj dalej....
12.01.2006
IBi    Reagovať
je to dobré
prečítal som si tvoju úvahu a je celkom dobrá a hlavne vieš o čom píšeš. Aj tvoje dalšie úvahy niesú zlé, si dobrá pokračuj určite máš talent.
PS: ak chceš môžeš si prečítať moje úvahy tiež som písal o láske.
09.01.2006
slawoslava    Reagovať
hej, dobra uvaha...
i ja som v Tvojom veku dost podobne zmýšlala a bola pesimisticka a az agresivne nihilisticka (agresivna som doteraz;) a chcela vidieť zmysel života vo všetko inom než v láske. Lenže nech som sa snažila akokoľvek, po tých 3 rokoch som k žiadnemu zmyslu nedospela... Ale našla som lásku. Našla som človeka, ktorý by pre moje šťastie život položil a ja som sa začala hanbiť, že namiesto toho, aby som sa radovala z každej minuty mojej existencie, ze radsej sa pod jej tarchou hram len na mučedníčku, na trpiacu, na nepochopenú... a vcelom tomto svete plnom konzumu, povrchných vztahov, prázdnych rečí a zloby, je len jedna jediná vec, čo mi dáva zmysel. A je to práve tá láska. Pretoze jedine láska je tým pravým šťastím a utrpením zároveň. A tak práve láska je zmyslom života! (A tento výrok v sebe nesie toľko tragičnosti a ja sa ho ako hlupa snažím neustále popierať, ale ešte mi to nevyšlo, tak to asi bude pravda...)
09.01.2006
erinka    Reagovať
náhodou je to ok
náhodou je to ok
09.01.2006
erinka    Reagovať
náhodou je to ok
náhodou je to ok

späť späť   1  |   2  |  3    ďalej ďalej
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.