referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Emília
Nedeľa, 24. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Charakteristika osoby
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
28.11.2020
HAHAN´T    Reagovať
HAHAN´T
HAHAN´T HAHAN´T
26.10.2010
majuska    Reagovať
charakteristika
am supa supa am supa supa girl
21.11.2012
hello heloo eh canad    Reagovať
Re: charakteristika
yes 2 da dress XDD
21.11.2012
sop    Reagovať
oh my XD
vtipneee XD
26.10.2010
majuska    Reagovať
charakteristika
am supa supa am supa supa girl
29.04.2010
naty    Reagovať
?!!!???
ludia sa uvedomte... lahko je kydat na druhych co ??... najprv nieco skuste vy a potom sa uvidiii
26.11.2009
Luciiik_xD    Reagovať
sorry ale bleee xDD
tak akože keby si bola pri našom učitelovi,dostala by si s toho možno 3-4 xD lebo nemaš vonkajšiu charakteristiku,a takeee proste zle :) sorry ale radim všetkym nech si podla teba nerobia ulohu xD
07.11.2009
majka    Reagovať
:) kwasne
Podľa mna je to super. Práve píšem charakteristiku osoby, a inšipiruje ma práve táto. :) Veľmi pekné. :)
10.03.2008
matiq    Reagovať
ZLE ZLE ZLE
chybny kompozicny plan - uplne mimo, nesplneny. Nieje pouzita komplexna charakteristika, chyba opis vonkajsich vlastnosti.
02.11.2009
zuzu    Reagovať
strasneeee blee
toto je charakteristika ??? mne to pride dost nanic .... + suhlasim s tim co napisal matiq
23.04.2009
Mišulaaaaa    Reagovať
awooooooj
paaani je to fakt bomba ako dokazes tak super opisat osobu........ to by som ja nikdy nezvladla :D
16.03.2009
belzemrd    Reagovať
bedač
zo slovenčiny som vytretý ale toto je sračka je to mimo
25.01.2009
rimana100    Reagovať
dobjeeeeee
mno tda užastne napisane musim pochvalit.D
01.12.2008
pun_kerQa    Reagovať
WoW XD
nahodou je to dobre XD
28.10.2008
nika    Reagovať
Opisat samu seba
To znamnea ci som Flegmatik alebo cholerik,,,,,,,
03.06.2008
G-Unit    Reagovať
"No Comment"
h-h-h-hustyyy...
19.04.2008
Peter    Reagovať
Sračka
Je to sračka!!!!!!!!! Tento text sa objavuje v písomkách maturantov. Čo k tomu dodať
03.04.2008
xxx-ka    Reagovať
dobre
hm je to dobre akurat do skoly:D
04.02.2008
lucia    Reagovať
mocnééééééééé
je to super nemam co dodat
13.10.2007
romanuska    Reagovať
no...
je to celkom pekne, ale nemozem tomu uverit, ze existuje aj taka neuveritelne dokonala osoba...ale to je len maly detail...pocuj...dam ti radu...skus pisat rozsiahlejsie texty, a odkladaj si ich.neskor ked sa na to budes citit, mozes si ich precitat aj s tvojim chlapcom a pekne sana tom zasmejete...ale nebolo na tom myslene nic v zlom, okey?
29.04.2007
lella    Reagovať
Cawko
Je to pekne ako dokažeš opisať osobu .... najprv som endufala že najdem niečo na nete lebo potrebujem napisať sloh charakteristiku osoby a tvoj sloh mi velmi pomohol ..... ja by osm nieco take napisat urcite nedokazala takže klobuk doleee
29.04.2007
lella    Reagovať
Noo tak to je velmi dobre
Je to pekne ako dokažeš opisať osobu .... najprv som endufala že najdem niečo na nete lebo potrebujem napisať sloh charakteristiku osoby a tvoj sloh mi velmi pomohol ..... ja by osm nieco take napisat urcite nedokazala takže klobuk doleee

1  |  2    ďalej ďalej
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.