Zaujímavosti o referátoch
Charakteristika osoby
29.04.2010
naty
Reagovať
?!!!???
ludia sa uvedomte... lahko je kydat na druhych co ??... najprv nieco skuste vy a potom sa uvidiii
26.11.2009
Luciiik_xD
Reagovať
sorry ale bleee xDD
tak akože keby si bola pri našom učitelovi,dostala by si s toho možno 3-4 xD lebo nemaš vonkajšiu charakteristiku,a takeee proste zle :) sorry ale radim všetkym nech si podla teba nerobia ulohu xD
07.11.2009
majka
Reagovať
:) kwasne
Podľa mna je to super. Práve píšem charakteristiku osoby, a inšipiruje ma práve táto. :) Veľmi pekné. :)
10.03.2008
matiq
Reagovať
ZLE ZLE ZLE
chybny kompozicny plan - uplne mimo, nesplneny. Nieje pouzita komplexna charakteristika, chyba opis vonkajsich vlastnosti.
02.11.2009
zuzu
Reagovať
strasneeee blee
toto je charakteristika ??? mne to pride dost nanic .... + suhlasim s tim co napisal matiq
23.04.2009
Mišulaaaaa
Reagovať
awooooooj
paaani je to fakt bomba ako dokazes tak super opisat osobu........ to by som ja nikdy nezvladla :D
19.04.2008
Peter
Reagovať
Sračka
Je to sračka!!!!!!!!! Tento text sa objavuje v písomkách maturantov. Čo k tomu dodať
13.10.2007
romanuska
Reagovať
no...
je to celkom pekne, ale nemozem tomu uverit, ze existuje aj taka neuveritelne dokonala osoba...ale to je len maly detail...pocuj...dam ti radu...skus pisat rozsiahlejsie texty, a odkladaj si ich.neskor ked sa na to budes citit, mozes si ich precitat aj s tvojim chlapcom a pekne sana tom zasmejete...ale nebolo na tom myslene nic v zlom, okey?
29.04.2007
lella
Reagovať
Cawko
Je to pekne ako dokažeš opisať osobu .... najprv som endufala že najdem niečo na nete lebo potrebujem napisať sloh charakteristiku osoby a tvoj sloh mi velmi pomohol ..... ja by osm nieco take napisat urcite nedokazala takže klobuk doleee
29.04.2007
lella
Reagovať
Noo tak to je velmi dobre
Je to pekne ako dokažeš opisať osobu .... najprv som endufala že najdem niečo na nete lebo potrebujem napisať sloh charakteristiku osoby a tvoj sloh mi velmi pomohol ..... ja by osm nieco take napisat urcite nedokazala takže klobuk doleee