Zaujímavosti o referátoch
Viktor Hugo: Chrám Matky Božej v ...
17.05.2007
J.Lo
Reagovať
No fasa!
no keď čítam tie názory,mám pocit,že Viktor sa v hrobe obracia.Ja tiež NENÁVIDÍM všetky povinné čítania,ale beriem to z tej lepšej stránky.Keď zmaturujem, v živote si od neho už nič NEPREČÍTAM!!!!
14.01.2006
juli
Reagovať
Hanbi sa mládež!
Je to smutné, ak mládeš "dnešnej modernej doby" sa takto ŠTÝLOVO vyjadruje. To budú ale, až príde na to, "príma" rodičia,... To vychovajú ratolesti - jedna radosť....
07.02.2006
Lenka
Reagovať
Re: Hanbi sa mládež!
Neviem síce, čo chcel tým Tvojim príspevkom autor povedať, ale mládež sa píše s ž a nie s š. Ale hovor niečo tým, čo vedia len kritizovať...
12.01.2006
piciak posraty
Reagovať
buzerantsky chram v pici
hugo ty vymrdany skurveny buzerantsky cigan...
12.01.2006
Vyjebaný Ló-fas
Reagovať
môj názor na kokotnú hlavu
Hugo ty z piči rebekinej vyprdnutý smradlavý žide, že by Mojžišov žrebec vpáral do Vás svoj sukovitý, sedemkvintový, hviezdometný kokot. To váš pokrútený, obrezaný vecheť dlhšie vydržať nemôže a že sa potrebuješ ísť vychcať. Ja ťa naučím móresom, keď ťa ten z kobylinej piči pičoústy zajordánsky otec nevedel naučiť. Tak ťa kopnem do tej brmbolcami polepenej riti, že ti tie vajčiská strtkavené budú lietať ako farmárov aeroplán nad Lamanchským kanálom, tak ťa kopnem to rebier, že sa ti zaraz zjaví saharská fatamorgána, že budete myslieť, že sa pozeráš do obrovskej papule morskej obludy namiesto vyjebaného, utrmácaného pičiska tvojej skurvenej matere, čo si myslíš, že čo som ja voľajaký o múr otrepaný kokot a tvoja matka voľajaká vyjebaná, syfilisovaná regiment kurva!!!
vyjebanec vyjebaný... skurvené kokotské povinné čítanie!!!
by som tie knihy mu do riti nastrkal (áááno všetky a tie čo by sa nezmestili, tie by som stčil do piče jeho matky!!!)
Ďakujem
vyjebanec vyjebaný... skurvené kokotské povinné čítanie!!!
by som tie knihy mu do riti nastrkal (áááno všetky a tie čo by sa nezmestili, tie by som stčil do piče jeho matky!!!)
Ďakujem
12.01.2006
sprosta kurva
Reagovať
Picia blanka
Hugo ty pojebany Papľuh,skurveny zidovsky Ogrgeň,sprosta chlpata rit!,este raz daco napises tak ta zajebem ty koňomkrd vyjebany!!!
bodaj by ta niaky konsky buzerantsky nekfrofil vyjebal ty chuj jeden ojebany!
bodaj by ta niaky konsky buzerantsky nekfrofil vyjebal ty chuj jeden ojebany!
12.01.2006
jebo z lesa
Reagovať
Hugova PICA
hugo ty kokot jeden prasivy buzerantsky kakaaac,jak mozes napisat taku skurvena picovinu,hm?,ty jebnuty konsky lofas ta stretnem ta z gule do privenu zajebam,ty hnupe!Picus,kto ma citat tie tvoje posrate kokotiny,to mozes davat tvojej suke materj sprostej buzerantskej davat citat...skap ty vymrdany kokooooot!!!!!!
dakujem
dakujem
11.01.2006
kokotia hlava
Reagovať
victor ty KURVAA!
victor hugo,ty skurvane kokot,ta zabijem ty kokotov picus,do tej tvojej matkinej bozej psej vyjebanej psej pice,ty omur otrepany kus konskeho zidovskeho obrezaneho kokotieho kokota!!!ty suka vyjebana,keby som ta stretol tak ti rozjebem tvoj zidovsky pojebany kakaaaaac a do riti ti ncpem vianocny stromcek aj s ozdobami,ty kokoooot.som rad ze si skapal ty picia blana vyjebana...nech ti je tvoj KOKOT tazky,pojebsa...
dakujem:)
dakujem:)