Zaujímavosti o referátoch
Minerály a horniny
18.10.2009
majkiki385
Reagovať
Re: Rudné minerály
noo to je teez pravdaa,tak pleaseeee dajte to taam thank you very much cawkoo ::))
18.10.2009
majkiki385
Reagovať
to je supriiis
waaw,newem kto to robil ale to je supriiis,ale bola by som rada keby ste tam pridali sluda-a jej vlastnosti,ak to pridate bude to este wiaaac supriis ,tak thank you very much zatiaaal,dakujeeem velmi pekne zatial este raaz tak cawkoo ::)))
15.01.2009
sabrina
Reagovať
Rudné minerály
Ta co neviete tu dat viac o rudnych mineralov ako zlato ,striebro, galenit,sfalerit,pyrit,chalkopyrit ,antimonit,siderit.ked nieco mate ta pls dajte to na net ok
18.11.2008
romana
Reagovať
rudne mineraly
boze akoze neriesim cely referat ale co takto dat tam viacej o rudnych mineral.ja to potrebujem a uz ani v tychto pr*je*anych referatoch o tom nemozem nic najst!!!!!
18.11.2008
romana
Reagovať
rudne mineraly
boze akoze neriesim cely referat ale co takto dat tam viacej o rudnych mineral.ja to potrebujem a uz ani v tychto pr*je*anych referatoch o tom nemozem nic najst!!!!!
04.11.2008
picoviina ?!? jjop a
Reagovať
picovina
kokoti-..saqq ked to opisujete co cete ??? tha trosku zapoj rozum a chod na inu stranku...tham je to lepsje
28.03.2008
Zelmira Krafcikova
Reagovať
idu mnisky
moj brat povedal mojmu 17-rocnemu frajerovi ze mu da..........
13.12.2007
barbienka
Reagovať
nooooo
a ucka mi za to dala 3 :D ze skapala som,...to je 8 trieda ta bola najlepsja ash po 9 :D hehe
13.12.2007
barbienka
Reagovať
hehe sranda
noo ty kkt robila som s toho referat pred 2 rokmi a poviem vam bolo to sot ble :( hehe nooo neva stare casy na zakladke :D
09.10.2007
jaja13
Reagovať
Ohodnotenie
celkom dobré až nato, že tam nieje nič o tom čo je to minerál a hornina ale samé nepodstatné veci