referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Cecília
Piatok, 22. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Che Guevara: Životopis
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
12.04.2009
martina    Reagovať
to revolution
revolution: ano, konal, dosledky jeho cinov si mozem ist sam vykopat zo zeme
12.04.2009
martina    Reagovať
?!?!?
podpriemerny politik a masovy vrah je inspiraciou?
to naozaj svedci o inteligencii a vzdelanostnej urovni...
12.04.2009
Martina    Reagovať
robil chyby???
ako vyvrazdenie niekolko tisic az desatticis ludi niekto nazyva "len urobil chyby"? to snad nie?
jaj, no chudak Josif Stalin tiez urbil potom len takych par chybiciek, ako napr. Katyn, ze?
..zdecimovana kubanska ekonomika je tiez len chybicka krasy...aj ked jasne, bol len jednym z mnohych Castrovych politikov...
14.12.2008
Jedna    Reagovať
pre reallibertador
vazne si myslis ze Hitler bol hrdinom???
lutujem ta...
Inka referat bol super...aj ked ja taka "fanusicka" Che-ho nie som...
08.12.2008
Brandon    Reagovať
Čo sa môžeme naučiť?
Che bol nepochybne jednou z najvýznamnejších osobností 20 storočia. Samozrejme, že mal aj zlé stránky a robil chyby, veď to bol len človek, ale jeho myšlienky a duch revolty voči nespravodlivosti všetko jasne prevážili v jeho prospech. Snáď nemusím hlavne v dnešnej dobe hospodárskej krízy a vojny v Iraku atď poukazovať na zločiny Kapitalizmu. Všetci tí čo sa o Guevarovi vyjadrujú ako o vrahovi by si mohli pozrieť niečo o akcii Kondor počas ktorej CIA a jej prisluhovači zavraždili viac ako 120 tis. ľudí. Takže poučme sa z toho dobrého aj chýb ktoré Che Guevara urobil a nakopme kapitalizmus konečne, jediná cesta je však cez voľby ak tie budú ignorované tak cez revolúciu.
17.11.2008
cathia...    Reagovať
revolution!!!
jedna vec je ista..bol to obdivuhodny clovek velkych cinov.a hlavne nekomentoval ale KONAL!!!
18.07.2008
báárka    Reagovať
čo-ti-ja-viem....
na toto si hadam radsej ani neksem vytvorit nazor...bo aj pro-cheguevara aj anti-cheguevara su proste....proste je to secko ovplyvnene...radsej ostavam v strede:)revolucia je okej,neutralita je ale dokonala!!:)
15.06.2008
Ja I.    Reagovať
Masovy vrah
http://beo.sk/biografie/45-t/139-kto-vlastne-v-skutonosti-bol-ernesto-che-guevara
30.03.2008
Sniumes2    Reagovať
klobuk dole
musim povedat ze referat ktory som cital je naozaj putavy a dobre napisany....osobne v che nevidim daku inspiraciu ale bol to clovek velkych cinov.Ale to je skor vec nazoru a diskusii.Len otazkou ostava : naozaj si ludia z nech zobrali priklad a ispiraciu? Tete zije dalej :)
28.03.2008
reallibertador    Reagovať
naivny pseudohistoricky paskvil
podpora a propagacia skupin smerujucich k potlaceniu zakladnych ludskych prav a slobod je na Slovensku nezakonna
je to vazne dobry referat......Hitler (Stalin, Lenin, Caesar, Dzingischan atd...dosad si, co sa ti hodi...) bol jednoducho super...azije tu dodnes....bol a je inspiraciou
najlepsi referat aky som kedy cital perfektna tema aj spracovanie Hitler (Stalin, Lenin, Caesar, Dzingischan atd...dosad si, co sa ti hodi...) bol a je hrdinom ty si ho opisal spraven nie ako niektore media co ho vyhlasuju za vraha. viva la revolucion
04.02.2008
ivsone    Reagovať
hrdlorez
Che guevarongutan,povalač,sadista a nositel zvrátenej grcideologie.Radšej čítať horoskopy jak tieto prdy.
19.12.2007
morgan    Reagovať
guevara
je to vazne dobry referat......che bol jednoducho super...azije tu dodnes....bol a je inspiraciou
13.11.2007
nazareno    Reagovať
che...
Za hnutie odporu pozdravujem autora referatu. Che je nasa inspiracia...
01.10.2007
erik    Reagovať
najlepsi referat
najlepsi referat aky som kedy cital perfektna tema aj spracovanie che bol a je hrdinom ty si ho opisal spraven nie ako niektore media co ho vyhlasuju za vraha. viva la revolucion
06.09.2007
:-))    Reagovať
parada
je to super ale taaaaak straaaaaasne dllllheeeeeeee............................
07.08.2007
marek    Reagovať
referat che guevera
musim uznat ze je dobre spracovani.....len tak dalej
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.