Zaujímavosti o referátoch
Jean Paul Sarter: Potrebujem druhého, ...
25.02.2010
renata keselova
Reagovať
potrebujem....
slovo potrebujem je slovo ktore potrebuje mnoho ludi na clom svete...al nevedie svoju potrebu vyjasnit....priatela potrebuje kazdy clovek....
10.02.2009
natalka
Reagovať
nazor
no, myslim ze porebujeme druhych na to do urcitej miery. ale ked zistime ze mozeme ist dalej ako oni a oni neakceptuju nas nazor a to, co sme v sebe nasli musime ist dalej...ak sme presvedceni o sebe ze dokazeme viac. myslim ze sa to zastavi az vtedy ked najdeme to alebo toho, co sme hladali a budeme jasne citit ze dalej sa uz ist ani neda...Bude laska to maximum?
27.03.2007
Bodka
Reagovať
hmm...
je to vcelku v pohode, ale podla mna brane troska z povrxu...nema to taku hlbku ako by som si rpedstavovala...ale to je moj nazor...aj snaha sa cenni :)
24.03.2007
kfc
Reagovať
ja len tak
Druhých ľudí potrebujeme na to, aby sme pochopili naše konania aj z pohľadu druhých.///Trošku blbá veta nemyslíš ??
18.11.2006
jano
Reagovať
priemerne
podla mna to islo od temy a nebola stihnuta podstata ale inak celkom fajn osobna vyppoved hlavne ta zmena na zenu..
20.10.2006
Lillien
Reagovať
perfektné
Veľmi pekná úvaha, mne sa stalo čosi podobné. Musela som sa zmeniť z dievčatka na skoro dospelú ženu a dnes som veľmi šťastná. Veľa šťastia