Zaujímavosti o referátoch
Prenatálny vývin dieťaťa a jeho ...
22.09.2006
peter pelak
Reagovať
zabudol si....
si asi ateista a tak nevies okrem teorie tekarstva nic.nevies ze cloveka stvoril Pan Boh a to zevyvin dietata je predurceny BOHOM je pre teba nicim.prosim zamysli sa,popremyslaj o tom.mozno mas doma svate pismo,ak ano najdi si zalm 139 ten ti povie vsetko.inac mozem konstatovat ze v tvojom odbore si dobry
30.04.2008
majica
Reagovať
Re: zabudol si....
To ako môže niekto napísať, že vývin dieťaťa je predurčený bohom? Že človeka stvoril boh? Také niečo, že evolučná teória Ti nič nehovorí? To kde sme, v stredoveku? Ved to sú vedecky podložené fakty!!! Práca je na vysokej odbornej úrovni.
18.02.2007
Alica
Reagovať
Re: zabudol si....
O dva dni mám prezentovať 45-minútový príspevok o prenatálnom vývoji dieťaťa.Považujem sa za veriacu osobu, ale nie som si istá, že by pán magister,ktorý ma učí seminár z ontogenetickej psychológie chcel počuť odo mňa vetu:"vývin človeka riadi Boh" Každý jeden máme na vieru iný názor a myslím, že všetci veríme v niečo a to niečo má rovnakú podstatu,len mi ľudia ju delíme a prisudzujeme jej rôzne mená. Nemá zmysel rozjímať nad tým, či má v živote silnejší vplyv Boh alebo veda.To je akoby sme chceli dokázať, že dedičnosť determinuje osobnosť človeka vo väčšej miere než prostredie, ale dokázať to nemôžme. Myslím však, že Boh náš život neriadi, len sa nám snaží ukázať tú pre nás správnu cestu. Prečo by nám potom dal slobodnú vôľu, keby sme o našom živote a osude nemohli rozhodnúť sami?
10.02.2008
katarína
Reagovať
tomu, čo sa zabudol .... niekde v praveku
čo má Boh spoločné s vývinom dieťaťa????!!! Veriť v takú blbosť môže len nevzdelaný človek, ktorý neverí sám sebe a vymýšľa si všemohúcnosť nejakého BOHA!!!!
Mne sa táto práca páčila je zrozumiteľná a logická.
Mne sa táto práca páčila je zrozumiteľná a logická.
22.10.2006
Výskumník
Reagovať
Veriaci veriacemu
Kresťanstvo a náboženské tmárstvo je brzdou pokroku a keby odvážni jednotlivci riskujúci svoj život pri presadzovanie pokroku neboli riskovali, dnes by sme žili v jaskyniach.
Už francúzski osvietenci vedeli, že náboženstvo je ópium ľudstva.
Článok je dobrý ale treba uvádzať bibliografické zdroje, inak na dnešnej úrovni referátov stráca hodnotu.
Už francúzski osvietenci vedeli, že náboženstvo je ópium ľudstva.
Článok je dobrý ale treba uvádzať bibliografické zdroje, inak na dnešnej úrovni referátov stráca hodnotu.
06.08.2006
Tinka
Reagovať
Prenatálny vývin dieťaťa a jeho...
Myslím si že je to spracované na dobrej urovni a čitatelia dobre pochopia obsah tohto náučnému článku...Takže pochvala!Mne osobne sa to velmi páčilo...
06.08.2006
Tinka
Reagovať
Prenatálny vývin dieťaťa a jeho...
Myslím si že je to spracované na dobrej urovni a čitatelia dobre pochopia obsah tohto náučnému článku...Takže pochvala!Mne osobne sa to velmi páčilo...