Zaujímavosti o referátoch
Prerušený zázrak života ...
25.03.2008
sisa
Reagovať
som za potraty
ja som za potraty nemoze to byt vrazda ved to nieje dieta ale plod...mam 17 a uvazujem o potrate pretoze mam pred sebou buducnost a cem ist na vysku studovat do zahranicia a na dieta nemam ani financne prosteriedky ani silu aby som v 17 zacala vychovata dieta ked dieta som este ja sama.. potrat je normalna vec.. ak niekto znasilni zenu a ona ide na potrat je to vrazda??chcete mi povedat ze keby vas niekto znasilnil a bola by ste potom tehotna dokazali by ste si k tomu dietatu vytvorit materinsky cit??ja osobne nie... keby som mala 25 a zazemie dieta si neham..ale mam 17 a chodim do skoly a dieta na krku teraz by vazne nebolo dobre.. nemala by som ho z coho zivit... potret nieje vrazda cloveka pretoze to co sa v zene nachadza ked je tehotna nieje clovek..!!!!!
30.04.2011
mandarinka
Reagovať
Re: som za potraty
pre boha... že to čo sa v žene nachádza nie je človek. Ty si odkiaľ prišla ? Radšej sa neopýtam ako sa ti to stalo že si tehotná. Si si mala dať tabeltku po. Je viacej reišení ako predísť interupcii.
08.03.2010
anna
Reagovať
spamataj sa kamarát...ty si tiež bol plod... tiez si bol zive dieta, uz v matkynom bruchu...
strasne ako niekto moze vypustit z ust nieco take ako ty...
strasne ako niekto moze vypustit z ust nieco take ako ty...
01.12.2009
NESKUTOCNE
Reagovať
Re: Re: som za potraty
blondinecka je tu som fakt taka hlupa ako sa o blondinkach hovori ... ked si si to dietatko vedela urobit tak si mala ratat aj s nasledkami .. !!! ... to dieta je vo mne takze aj keby ma znasilnili ANO nechala by som si ho ... dieta na krku ?? ... ty tych deti naozaj mat vela nebudes .. kariera kariera ... napis sem tak v 40 ked budes bez manzela a bez deti (pretoze ich uz ani nebudes moct mat) ze ako "super" sa ti zije .. ked si sama !!! ... a ty stale hovoris a plode .. uz je to dieta v tom momente ako sa splodi .. :((( .. smutne aky su niektori ludia hlupy :(((
09.12.2009
syfon
Reagovať
som za to!
Som za potrat.
By som bol zvedavy, ako by ste mudrovali, keby Vas niekto znásilnil... otehotniete... máte tak 20... život (školu, prácu a iné. pred sebou)... finančne málo zabezpečený (vieme, že štát nepomôže, ak tak málo a ešte ste za sociálny prípad...)... a vôbec... každý si môže naložiť so svojím životom ako chce, plod není mále dieťa ktoré sa na Vás usmieva!!! ale plod.
By som bol zvedavy, ako by ste mudrovali, keby Vas niekto znásilnil... otehotniete... máte tak 20... život (školu, prácu a iné. pred sebou)... finančne málo zabezpečený (vieme, že štát nepomôže, ak tak málo a ešte ste za sociálny prípad...)... a vôbec... každý si môže naložiť so svojím životom ako chce, plod není mále dieťa ktoré sa na Vás usmieva!!! ale plod.
26.11.2010
dominika
Reagovať
Re: som za to!
akoze co by si robil ty keby si nebol na tomto svete tak keby ho nechcela tak by ho mohla dat do inej starostlivosti a je to pre nu aj pre to dieta lepsie
08.03.2010
anna
Reagovať
Re: som za to!
NATO ZE CHCES IST NA VYSOKU SKOLU A MAS PRED SEBOU BUDUCNOST SI MALA MYSLIET, KED SI SI LAHALA S CHLAPCOM DO POSTELE!!!
01.11.2010
coXsi..
Reagovať
Re: Re: som za potraty
No ty si krava... ale totálna... fakt decko... predtým než vypustíš z huby niečo také ako " potrat nieje vrazda cloveka pretoze to co sa v zene nachadza ked je tehotna nieje clovek..!!!!!" a tie výkričníky ... pozri-... prečítaj si o tom články.... a potom trep takéto kraviny ... decko ... a že 17
11.07.2010
Ria
Reagovať
Nejednoznacny nazor
Pozrite ludia, nemozem jednoznacne povedat ci som za alebo proti potratom.Myslim , ze velmi zavisi od okolnosti.Nie je predsa jedno ci ide na potrat vydata 30 rocna zena ktorej tehotenstvo moze ohrozit zivot , alebo nejaka nezodpovedna 18stka nabuchana niekde na diskoteke...
15.10.2009
blondinka42
Reagovať
Ja som potratila nechciac...
Je hrozne potratit,ja som nechciac potratila babatko na ktore som sa velmi tesila,je to nespravodlive ze zena ktora ho chce velmi mat tak nemoze a ina moze a da si ho vziat....velmi sa mi pacil ten clanok autor pisal pravdu
11.05.2009
rebecca_ks
Reagovať
Re: Re: TO KTO TOTO UVEREJNIL???
vy ste idioti... da sa zivot prerusit?
06.05.2009
ajka
Reagovať
som proti vrazdeniu nevinnych anjelikov!!!!!!!!!!!!
Uvedomme si, že keby sa v skutočnosti zabilo v maternici každé nechcené dieťa, väčšina z nás by tu nebola. Existuje taký človek, ktorého by nezamrazila myšlienka, že tiež mohol byť vyškriabaný z maternice a spláchnutý do kanála? Ale nám bolo dovolené narodiť sa. A po nás hoc aj potopa?!
06.05.2009
ajka
Reagovať
som proti vrazdeniu nevinnych anjelikov!!!!!!!!!!!!
neda mi nevyjadrit sa....... som zhrozena a smutna zaroven....cloveku ktory nechce pochopit ze aj milimetrovy plod je dieta s uplnou genetickou vybavou a teda samostatny jedinec a do tela zeny je krasnym zazrakom "dany "aby sa mohol vyvyjat a rast a ked pride ten nadherny okamih toto dietatko porodit na svet, taku zenu matku a aj muza ktory to nechape , je mi ich uprimne luto...su to ludia bezcitni a v prvom rade polutovaniahodne narusene osobnosti ktore patria do ruk odbornikom. pisu tu aj zeny ktore potrat zazili a pisu ze sa citia mizerne a aj tak sanajdu hlupaci a ludske trosky ktore su za vrazdu...nejde tu o to ci je clovek veriaci alebo nieje, hoci ja veriaca som ,ale ide tu o vyzrelost osobnosti schopnej milovat a o urcitej citovej vyrovnanosti....som matka mam krasnehosynceka atiez som si vela vytrpela ale zivot nie je lahky ale je to skuska a vsetko co nas v zivote postretne je uzasna prilezitost spravit zo seba osobnost a cloveka s velkym c ktoryam ciste svedomie...vyjadrujem uprimnu sustrast zenam ktore podstupili potrat a trpia a tym ktori potrat schvaluju odkazujem ze sa za nich budem uprimne modlit... ajka
19.11.2008
NIkushka
Reagovať
som za potrat
Všetcihovoria aký je potrat zlý a tak..ale uvedomte si že to dieťa sa môže narodiť choré..a vedili to tí rodičia samozrejme aj lekár...a keĎ rodičia umrú kto sa oň bude starať? na to nikto nemyslí....alebo znásilní dáky úchýl dievčča...a ona do smrti bude nenávidieť to dieťa..alebo nemusí nenávidieť...ale stačí sa nan pozrieť a stále bude myslieť na to ako jej niekto ublížil..dieťa je v tejto dobe nákladná vec...a nie každý si to môže dovoliť...radšej tých pár tisíc za ten zákrok ako by malo to dieťa trpieť...to je môj názor...a myslím si že je to aj názor vačšiny...ale prečo toto riešia chlapy? to nechápem...oni to dieťa nevynosia...a nie každý chlap je taký že by bol schopný sa o to dieťa starať....alebo môže to byť aj mladý pár..ktorý ešte nebol pripravený na dieťa...ale slobodná mamička? potom tam to dieťa trpí...v do 2 mesiacov to ani nie je dieťa...je to len plod...žije to...ale nič to nevníma...nič ho nebolí...tkaže nechápem..
07.11.2008
paulina
Reagovať
interupcia
som zasadne PROTI interupcii!..neviem ci ste si vsimli bilbordy co boli po celom pu..skoda ze ich zrusili!ak chce ist baba na potrat musi vediet ze jej pravo na zivot odoprete nebolo,hoci bola mozno vysledkom jednej prepitej noci a pretrhnuteho kondomu...
25.03.2008
sisa
Reagovať
som za potraty
ja som za potraty nemoze to byt vrazda ved to nieje dieta ale plod...mam 17 a uvazujem o potrate pretoze mam pred sebou buducnost a cem ist na vysku studovat do zahranicia a na dieta nemam ani financne prosteriedky ani silu aby som v 17 zacala vychovata dieta ked dieta som este ja sama.. potrat je normalna vec.. ak niekto znasilni zenu a ona ide na potrat je to vrazda??chcete mi povedat ze keby vas niekto znasilnil a bola by ste potom tehotna dokazali by ste si k tomu dietatu vytvorit materinsky cit??ja osobne nie... keby som mala 25 a zazemie dieta si neham..ale mam 17 a chodim do skoly a dieta na krku teraz by vazne nebolo dobre.. nemala by som ho z coho zivit... potret nieje vrazda cloveka pretoze to co sa v zene nachadza ked je tehotna nieje clovek..!!!!!
26.10.2008
Ivett
Reagovať
Ako ja mam k tomuto svoj nazor...Niektore veci su pravdive...Ako to ze by si to nemala ci zivit a tak..Ale povedat ze to co je v tebe nie je clovek..Co tam mas Jastericu ci co?Ani nevies co pises.Mala si sa chranit pred otehotnenim..Keby si mala na to aspon ine argumenty..Neodsudzujem niekoho ked ma isto zavazne dovody na to aby taku vec urobil,ale Ty si isto este "dieta"....
14.09.2008
RENCA
Reagovať
Re: NIESOM ZA POT RAT
APELUJEMNATVOJ PRIS PEVOK A NA TVOJU SAM OLUBOST,VPRVO M RADE VTAK EJTO SITUA CIIM YSLI ZEN A IBA NA SEBA . AJKED ZNAS ILNEN A
31.03.2008
zulana
Reagovať
nie som za potraty
Môj názor je takýto: Ak by sa mi podarilo otehotnieť tak určite by som si to bábätko nechala. Mala som rozmýšľať vtedy keď som robila hlúposti. A čo sa týka znásilnenie ako je tu dosť často spomínané. Však to malé stvorenie za to nemôže!!!!!!!!!! Je dosť možné že si k nemu nenájdeš cestu, žiaden materinský cit tak ho daj do hniezda záchrany však je toľko možností ako mu darovať život a nie ho zabiť!!!!!!!!!.
13.12.2007
sisi03
Reagovať
nechápem
Potrat je nieco ako vražda, nechapem ako to mohol niekto vykonat, ja by som sa za to hambila, a nikdy by som po takomto niecom nemohl abyt sťastná, mala by som pocit že som niekomu zobrala zivot!!!!!
13.12.2007
sisi03
Reagovať
nechápem
Potrat je nieco ako vražda, nechapem ako to mohol niekto vykonat, ja by som sa za to hambila, a nikdy by som po takomto niecom nemohl abyt sťastná, mala by som pocit že som niekomu zobrala zivot!!!!!
13.12.2007
sisi03
Reagovať
nechápem
25.09.2007
katie
Reagovať
uz nikdy
ja som tiez bola na preruseni tehotensta v roku 2000. Nemala som na to babetko financne prostriedky. Dodnes som sa s toho nedostala. Som psychicky na dne.Najhorsie na tom je ze uz nemozem mat deti.Takze rada kazdemu nikdy si nedajte zobrat svoje dietatko. je to dar byt tehotna.skoda ze som to nevedela predtym. Zlyhala som ako zena a aj ako matka. Dnes mam 30 rokov a placem placem a placem......
15.09.2007
Indigo
Reagovať
Kto je proti potratom?
Ano, ja som proti potratom!
A som ZA slobodnu volu, ktoru dal Boh kazdemu bez rozdielu. Ked nam ju neberie Boh, preco by si ju mali brat ludia navzajom?
PROTI nezmyselnym zakazom!
A som ZA slobodnu volu, ktoru dal Boh kazdemu bez rozdielu. Ked nam ju neberie Boh, preco by si ju mali brat ludia navzajom?
PROTI nezmyselnym zakazom!
02.09.2007
F.C
Reagovať
hm, podla teba nejde o vrazdu ziveho tvora ? ten PLOD ked to tak chces nazvat, je teda snad mrtvy ? keby bol mrtvy, zrejme by sa dalej nevyvijal. Take nazory su ti nasmiech ? To ze ty by si schvalovala aj zabitie decka chvilu predtym ako sa narodi, tak take nazory su mne zas do placu.