referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Cecília
Piatok, 22. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Prerušený zázrak života ...
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
02.09.2007
F.C    Reagovať
Re: som za potraty
hm, podla teba nejde o vrazdu ziveho tvora ? ten PLOD ked to tak chces nazvat, je teda snad mrtvy ? keby bol mrtvy, zrejme by sa dalej nevyvijal. Take nazory su ti nasmiech ? To ze ty by si schvalovala aj zabitie decka chvilu predtym ako sa narodi, tak take nazory su mne zas do placu.
10.08.2007
lenka    Reagovať
som za potraty
Článok je síce fajn, ale autor na obhajobu svojho názoru nepoužil ani jeden pádny a relevantný argument. Fakty sú však také, že nejde o vraždu živého tvora, človeka, dieťata a pod. I keď som interupciu videla a nie je to na pohľad príjemné, som za to, každá žena má právo rozhodnúť o svojom živote, pretože to o čom sa v tomto článku píše ako o dieťati, je len PLOD, a teda súčasť matky tak ako jej prst na ruke, a nezáleží na tom v ktorom týždni je schopné samost. dýchať, kedy má vyvinuté prsty a pod.! Každý sa dohaduje o dnoch, týždnoch, mesiacov, ale hranica je predsa stále jasná a tou je porod. Takže neviem prečo by to mala byť vražda. Takéto názory sú mi vážne na smiech, ked niekto vidí záznam zo zákroku a potom je z toho dolepený a stáva sa z neho odporca, a pritom o tom nič nevie.
10.08.2007
lenka    Reagovať
som za potraty
Článok je síce fajn, ale autor na obhajobu svojho názoru nepoužil ani jeden pádny a relevantný argument. Fakty sú však také, že nejde o vraždu živého tvora, človeka, dieťata a pod. I keď som interupciu videla a nie je to na pohľad príjemné, som za to, každá žena má právo rozhodnúť o svojom živote, pretože to o čom sa v tomto článku píše ako o dieťati, je len PLOD, a teda súčasť matky tak ako jej prst na ruke, a nezáleží na tom v ktorom týždni je schopné samost. dýchať, kedy má vyvinuté prsty a pod.! Každý sa dohaduje o dnoch, týždnoch, mesiacov, ale hranica je predsa stále jasná a tou je porod. Takže neviem prečo by to mala byť vražda. Takéto názory sú mi vážne na smiech, ked niekto vidí záznam zo zákroku a potom je z toho dolepený a stáva sa z neho odporca, a pritom o tom nič nevie.
10.08.2007
lenka    Reagovať
som za potraty
23.05.2007
hulo    Reagovať
sračka
aky prijebany gyc je tento referat
31.03.2006
smailing    Reagovať
TO KTO TOTO UVEREJNIL???
Prečítala som si len prvú stranu, ale už mi zviera ŽLČ!!! To kto toto mohol uverejniť???
Veď to je čistý nezmysel! DIEŤA ma byť nahradené slovom PLOD, lebo DIEŤA sa nevysáva z maternice!!! "Vysavač" sa použiva len pri MINIITERRUPCIACH kde "PLOD" dosahuje veľkosť do štyroch cm! A nieje to ešte žiadna bytosť! Pre páána Jána načo ja sa tu rozčuľujem.... Ja len že keď si toto nááááhodou prečíta mladá , nevedová a náhodne otehotnená holka, ktorá o potrate uvažuje ako normalnej možnosti vyriešeina životného problému, tak sa musí vydesiť na smrť a podrezať si rovno žily miesto toho, aby sa dozvedela PRAKTICKU pravdu o prerušení tehotenstva!!!! Sa uvedomte!!!!
02.05.2007
kovboj    Reagovať
Re: TO KTO TOTO UVEREJNIL???
OMYL! Do štyroch milimetrov, a nie centimetrov ako píšeš!
02.05.2007
kovboj    Reagovať
OMYL! Do štyroch milimetrov, a nie centimetrov ako píšeš!
11.12.2006
matus    Reagovať
ty si dobry vol. Ked ta nevedoma "holka" pojde na tan potrat podreze si zily az po nom. kolko potratov si videl, kolko nenarodenych deti si pitval? nevypisuje voloviny a spytaj sa co na to hovoria zeny, ktore to absolvovali.
02.05.2006
Jano    Reagovať
super
Je to velmi dobry clanok.Ked som si ho precital mal som slzy na krajicku.Videl som film "nemy vykrik" a je tam naozaj vsetko podrobne ukazane.Ludia s nazorom ze interupcia nie je vrazda by sa nad sebou mali vazne zamysliet!!Zeny ktore sa rozhoduju ci maju ist na potrat prosim aby tam nesli.Raz urcite nebudu lutovat!!
01.05.2007
linda    Reagovať
Re: super
ty mozes prosit tak o velke hovno lebo nevies ake to je ked zenu znasilni nejaky kokot a ona otehotne nechcene...boze sa uvedomte co tu pisete je to na kazdom ako sa rozhodne co so svojim zivotom!!!!!
19.04.2007
COKOHO DO TOHO    Reagovať
dobreeeeeeeeeeee
podla mna je to pravda co tam pise je to totalna pravda a ten film by som chcela videt len ho nevem zohnat
07.03.2007
Xenia    Reagovať
Zivot je vzacny dar
Maniak, alegra, Lauruska...Prosim Vas precitajte si prispevok od Evy z 11.06.05 a az potom zistite o com to vsetko je.
21.02.2007
Maniak    Reagovať
Na zamyslenie
To je neuveriteľné ako autor článku zveličuje situáciu.Chcel som nájsť nejaký referát na občiansku výchovu ale tento to určite nebude. Ten plod nieje schopný vnímať situáciu, ktorá sa okolo neho odohráva. A zaujímalo by ma ako by sa autor tohto článku zatváril, keby mu prišla domov dcéra, že ju nabúchal nejaký úchylný neger v parku. Či by chcel do rodiny taký prírastok!
05.01.2007
alegra    Reagovať
silná káva
ja som na interupcii bola v čerstvých 18rokoch.aj ked som si chcela nechat to bábo musela som sa rozhodnúť inak pretože bolo velké riziko že diaťa mohlo byť mentálne alebo fyzicky postihnuté. Nebolo to moje sebecké rozhodnutie,ja by som to zvládla ale myslím si, že to dieťa by počas života zbitočne trpelo.
Vyprosím si ale, že som nemorálna alebo niečo podobné preto lebo som sa rozhodla situáciu riešit takto. To, že som otehotnela nebola nezodpovednosť ani náhoda a rozhodne to nebolo z "jednej noci".
Myslím si, že každý má isté dôvody pre ktoré sa tak rozhodol a aj napriek tomu, že deti milujem a to dieťa som chcela som sa rozhodla takto a stále som presvedčená, že to bolo správne.
Nevyznám sa do toho medicínsky alebo čo ale toto je moja skúsenosť a môj názor a nikto nemá právo ma zato odsudzovať.
A tiež si myslím, že tento článok /hlavne jeho prvá strana/ nie je vhodný nato aby bol uverejnený na tejto stránke. sloboda prejavu to berem ale toto je fakt trochu silné kafe
18.02.2007
jana    Reagovať
Re: silná káva
Prečo by to dieťa nemalo právo žiť, aj keď je postihnuté? Prečo potom rovno nepošleme všetkých postihnutých na svete na eutanáziu? Veď chudáci, majú ťažký život - tak to vravíš ty.
06.02.2007
Lauruska    Reagovať
Re: Re: TO KTO TOTO UVEREJNIL???
to tak to mas pravdu to bol riadny masaker a je mi z toho zle
03.11.2006
madafaka    Reagovať
tsssssssss
vam to dobre jebhe v lebeni...
24.10.2006
AnCuLa    Reagovať
kde najdem??
Prosim kde by sa dal stiahnut ten film alebo niekde pozriet??===nemy vykrik.....PLS PLS
16.10.2006
papulkaiv    Reagovať
smutne
Jo to cele velmi smutne,ja sama som tehotna,mam len 18,ale nedokazala by som to...ked si to citam,tisnu sa mi slzy do oci....
18.03.2006
anonym    Reagovať
strasne
tak po tomto clanku,ktory som citala neviem ci by som dokazala niekedy ist na potrat,keby som otehotnela v 15 tak
este mozno by som na ten potrat sla,ale neviem...mozno keby ma niekto znasilnil,ale asi by som naozaj to dieta donosila,a dala ho do detskeho domova.a aj keby mi povedali ze dieta sa narodi postihnute tak by som ho chcela donosit,je to predsa len moje dieta, a nie vzdy maju doktori pravdu,je vela pripadov ked sa doktori mylia a dieta sa nakoniec narodi zdrave,ale horsie je ked sa naozaj narodi postihnute a trapi sa....ale potrat je velky krok a treba si ho poriadne uvazit.takkze vsetkym zenam s takymito problemami drzim palceky
10.11.2005
marka    Reagovať
Nový človiečik
Nechápem ženy ,ktoré to dovolia a sú za to.Veď, keď to dieťatko spravy tak nech ho radsej donosi a da do detskeho domova spravy lebsie pre seba (lebši pocit) a pre dieťatko (žije)
02.05.2005
nie, prosim    Reagovať
placem
pocas citania tvojho clanku placem...ja som svoje dieta chcela a nebola by som ho nikdy nikomu dala, keby ma neprinutili...neviem byt ako predtym...neviem sa tesit, prenasleduje ma priserna trauma...keby som mala snad inych ludi okolo seba...velmi ma to boli...som mlada emocionalne zdrava zena...ale po roku ma to boli viac a viac...prosim o pomoc...a neprichadza...nic nie je pekne...nic nie je...utrzky...
09.10.2005
Skip    Reagovať
Re: placem
Mne je zas do placu, ked citam tieto prispevky.
22.06.2005
lovie    Reagovať
fotky
PS: podivejte se na fotky z potratu
http/www.abortiontruth.com/more_pictures.html
22.06.2005
lovie    Reagovať
vrazda
Pochopitelne, ze zniceni, \"zruseni\" zarodku je vrazda! Vzdyt zabijite novy, vznikajici zivot! Jak, JAK to muzete udelat? Tady nejde o vase \"nejsem pripravena\" nebo \"necitim se na to, nejsou vhodne prostredky\"... nic z toho cloveka neospravedlnuje, nic mu nepovoluje ZABIT! Predstavte si, ze proste utnete neci zivot, nekoho malickeho a nevinneho, kdo ma stejne pravo zit jako vy! Vzdycky budu na lidi, kteri jsou toho schopni pohlizet s nepochopenim a opovrzenim. Ne, ja nemam pravo soudit, ale budu proti vrahum...

späť späť   1  |   2  |  3    ďalej ďalej
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.