referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Elvíra
Štvrtok, 21. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Psychické a somatické osobitosti ...
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
15.03.2010
Ada    Reagovať
Autor
Prosím o upresnenie autora, rada by som použila časti príspevku na citácie. Je veľmi prakticky spracovaný. Určite pomôže aj ako príprava špeciálnym pedagógom a rodičom detí s postihnutím.
02.03.2009
Rudo    Reagovať
Prosim autora článku
Dobrý deň, chcel by som Vás poprosiť či by ste mi nemohli napísať autora tohoto článku, potreboval by som to použiť v mojej práci. Za porozumenie vopred ďakujem. Rudo
02.03.2009
Rudo    Reagovať
Prosim autora článku
Dobrý deň, chcel by som Vás poprosiť či by ste mi nemohli napísať autora tohoto článku, potreboval by som to použiť v mojej práci. Za porozumenie vopred ďakujem. Rudo
02.03.2009
Rudo    Reagovať
Autor
02.03.2009
Rudo    Reagovať
Autor
14.08.2006
nata    Reagovať
dakujem
dakujem za spracovanie temy, super praca, a hlavne, velmi mi prave teraz pomoze. drzim palce v dalsom studiu
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.