referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Elvíra
Štvrtok, 21. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
19.07.2009
dusan rovnak    Reagovať
UFO nad Anglickom
Dnes,18.jula 2009 asi o 23.20 +.- miestneho casu moja zena leziaca na posteli bola otocena k onu spalne a prehlasila:pozri kolko leti lietadiel! Pozrel som pomedzi zaluie a videl som asi 10-14 jasnych oranzovo cervenych svetel na oblohe.Pohybovali sa v smere Zapad-Vychod.Mali gulaty tvar,vsetke boli zhruba jednakej velkosti a mali jednaku rychlost .Da sa povedat ze leteli v uzavretej formacii s velkymi rozostupmi.Neviem odhadnut vzdialenost,ale pohybovali s v letovej vyske a uhle ako lietadla z Birminghamskeho letiska.Ich pohyb sa mi zdal rychlejsi ako pohyb lietediel.Neviem,ako vysoko boli mraky,ale boli nad,pretoze ich svetlo mraky rozptylovali.Usudzujem preto logicky, ze boli vyssie ,nad mrakmi.
Prva skupina 10-14 objektov preletela v mojom zornom poli asi za 1-1,5 minuty.Za nimi leteli dalsie -po 3,potom 2 a potom posledny-akoby odtrhnuty od skupiny.Kym som skocil do kratasov a pred dom do auta po fotak a prebehol za dom do dvore uz som stihol urobit par snimkov tych poslednych.Mam ich v PC,pekne vidno ich polohu a farbu a velkost.
Urcite sa najde viac ludi ktori sledovali tento ukaz na oblohe.Zatial sme traja ociti svedkovia z Walsall-West Midlands-GB.
Moj subjektivny dojem :vylucujem meteority-netahali za sebou chvosty.Ad 2:oranzovo cervena farba sa memenila takze nestupala ich teplota trenim o atmosferu.Ad 3:vylucujem lietadla znamych typov-nevidel som polohove svetla ani stroboskopove blikacky.Ad 4:nepoculi sme ziadny hluk motorov-zo 15 lietadiel by urobilo slusny ramus.Ad5:mam taky pocit,ze ani teraz ked to pisem nepocujem letovu prevadzku . Akoby sa zrusili lety nad Birminghamom.A ak ma neklame sluch,domnievam se ze vzdusny priestor nad Birminghamom bol uzavrety.Takze predpokladam.ze tieto nezname telesa neboli az tak daleko.Ale tento posledny dojem je uz velmi -velmi subjektivny!
Je nedela 19.jula 2009 01:39 miestneho casu.
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.