Zaujímavosti o referátoch
Deň, ktorý úplne zmenil môj život
09.06.2009
martin
Reagovať
Zdravie na prvom mieste!!!
Milujem sport, lyzujem, korculujem sa, bicyklujem, tancujem atd., ale nic z toho profesionalne. Mam kamaratku, ktora hrala zavodne volejbal a uz ma treti rok problem tiez s kolenom. Neviem, nakolko bola dobra, ale povedala mi, ze jej to za to nestalo. Chodit nastastie uz moze, ale zatial este trochu kriva. Je mi ta uprimne luto, ze sa Ti to muselo stat, ale viem, ze taketo a podobne pripady sa stavaju docela casto, pretoze treneri vas neumerne pretazuju. Preto ja osobne vrcholovy sport neuznavam, jednak je to prilis velky biznys (co dnes nie je) a navyse, zdravie mame iba jedno a neoplati sa ho za ziadnu cenu si nicit! Sport ano, ale so spravnou mierou. Drzim Ti palce a dufam, ze sa rychlo uzdravis! ;-)
26.04.2007
veronika
Reagovať
obdiv
nemohla som odtrhnut oci z monitora ked som citala tvoj dasa povedat zivotopis si super ja hram basket a som talentovana hracka a tiez mam vela ambicii ktore vo mne su a jak ty tymi treningami tak ja podobne basket je moj zivot a nikdy nechcem stratit svoj sen v skole sa drz a povedz si vsetko sa vrati tym profesorkam aj ked nie dnes este mne to pomaha mam 13 rokov a mas moj obdiv drza ved aj druhy sportovci museli prejist tazkostami napr. david bachem ktoremu sa 3 a pol roka vyhrazali smrtou a predsa neprestal trenovat a stal sa velkou hviezdou moja drza a neprestavaj verit lebo nadej umiera posledna
23.01.2009
nikola
Reagovať
Re: obdiv
ahojte baby jak vas tak pocuvam mne ucitelka na telesnu poevdala ze viem hrat celkom dobre basketbal ...ale nevem kde mam ist nic neviem najst prosim vas nepomohli by ste my nektore?:(
03.11.2006
dodo z Nitry
Reagovať
máš môj obdiv
ja tiez sportujem, hravam futbal a tiez ako 16rocny som hraval za muzov kt. boli ovela starsi ako ja. Sice som nemal nikdy take vazne zranenie ako ty, uplne sa viem vzit do tvojej situacie.
Na jednom treningu, este za dorast sa mojmu spoluhracovi a dobremu kamaratovi hodil pod nohy brankar, to prasknutie v jeho kolene som pocul aj ja hoci som bol od neho asi 20m, rok po tom sa nemohol poriadne postavit na nohy a futbal sme si odvtedy spolu uz nezahrali. Ked vidim ake mal trapenie zacal som si ovela viac vazit svoje zdravie a na tvojom mieste by som uz profesionalny sport nechal tak, neviem ci sa to oplati opat riskovat, ale ak sa rozhodnes inak tak vela stastia a sportovych uspechov!!!
Na jednom treningu, este za dorast sa mojmu spoluhracovi a dobremu kamaratovi hodil pod nohy brankar, to prasknutie v jeho kolene som pocul aj ja hoci som bol od neho asi 20m, rok po tom sa nemohol poriadne postavit na nohy a futbal sme si odvtedy spolu uz nezahrali. Ked vidim ake mal trapenie zacal som si ovela viac vazit svoje zdravie a na tvojom mieste by som uz profesionalny sport nechal tak, neviem ci sa to oplati opat riskovat, ale ak sa rozhodnes inak tak vela stastia a sportovych uspechov!!!
16.09.2006
lussja
Reagovať
držim palčeky
ahhoj cica ... aj ja hravam hadzanu a tak ako aj viaceri tu napisali,viem co to je zivot sportovca..vo vsetkom s tebou suhlasim :) prajem ti skore uzdravenie a maryon89 prosim ta --- nie basketbal ale hadzana... ver tomu ze tieto dva sporty su nanajvis odlisne ... hi mozno prave tou zatazou
14.08.2006
maryon89
Reagovať
Obdivujem Ťa
Janula66,to,čo sa Ti prihodilo,musel byť pre Teba tvrdý úder "do chrbta",ako sa hovorí.Všetkým,ktorí si doteraz mysleli,že život športovcov je jednoduchý,si Ty teraz ukázala,že to nie je pravda.Aj keď si to svojím spôsobom nechcela ukázať-myslím tím,že si nechcela,aby sa tá nehoda stala.Obdivujem Ťa...si naozaj silná žena a blahoželám k tomu,že si to vydržala a nevzdala sa.Iní by sa na Tvojom mieste vzdali všetkých nádejí.No Tebe sa to ako-tak podarilo.Prajem Ti skoré uzdravenie a držím palce,aby si sa uzdravila a vrátila sa k basketbalu.Držím palce a prajem veľa šťastia.Drž sa!!!!!!!!!!!!!!!!!
14.08.2006
mary
Reagovať
Obdivujem Ťa
Janula66,to,čo sa Ti prihodilo,musel byť pre Teba tvrdý úder "do chrbta",ako sa hovorí.Všetkým,ktorí si doteraz mysleli,že život športovcov je jednoduchý,si Ty teraz ukázala,že to nie je pravda.Aj keď si to svojím spôsobom nechcela ukázať-myslím tím,že si nechcela,aby sa tá nehoda stala.Obdivujem Ťa...si naozaj silná žena a blahoželám k tomu,že si to vydržala a nevzdala sa.Iní by sa na Tvojom mieste vzdali všetkých nádejí.No Tebe sa to ako-tak podarilo.Prajem Ti skoré uzdravenie a držím palce,aby si sa uzdravila a vrátila sa k basketbalu.Držím palce a prajem veľa šťastia.Drž sa!!!!!!!!!!!!!!!!!
14.08.2006
mary
Reagovať
Obdivujem Ťa
01.04.2006
majka
Reagovať
...si silna zena
ak tento pribeh je pravdivy, tak si teraz uvedomujem aky je zivot sportovcou tvrdy.ja tiez sportujem a ani ma nikdy nenapadlo, ze taketo nieco by sa mi mohlo stat. je to dost krute a prajem ti aby si sa co najrychlejsie z toho dostala a konecne mohla ist na trening.:)
21.03.2006
ailin7
Reagovať
...je to tvrdé..
ak je to fakt pravda, viem si to predstaviť, aké to je hrozné, tiež športujem a rovnako mi to zaberá veľa času a nevedala by som si predstaviť svoj život bez pohybu, aj keď som to už chcela veľakrát nehať, nemôžem, keď si predstavím koľko driny a hodín tréningov ma to stálo, aby som sa dostala tam kde som dnes!