Zaujímavosti o referátoch
Slovensko
20.09.2012
Petraaaa
Reagovať
Uhmmmm
:D :D Toto je referat? Ako nič proti tebe alé ehm :D .. :) No ponaž sa tam dať informacii a potom sa stoho hadam na nejkaku tu 3 vyhrabeš :D
06.05.2009
dadka
Reagovať
hmm koment
fakt sa tu da nieco najst kktske udaje aj to ne spravne kolko si to robil/a hmm muselo to trvet menej ako5 min
16.06.2008
p. uč. Mgr. Fero
Reagovať
Hess...shupa
Tak ako učiteľ za toto by som ti dal jednotku. Výstižné, stručné a najmä zaujímavé. Fakt perfektné. Najlepšia práca na tejto stránke. A to FAKT!!! Takéto by mali byť všetky. A nestrácajte svoju identitu. Ste Slováci, buďte na to hrdý!!!... :D Ale ne haluzím. Kks tak toto je "referát"...tak by som to nazval... :)
16.06.2008
p. uč. Mgr. Fero
Reagovať
: / :) :?
Tak ako učiteľ za toto by som ti dal jednotku. Výstižné, stručné a najmä zaujímavé. Fakt perfektné. Najlepšia práca na tejto stránke. A to FAKT!!! Takéto by mali byť všetky. A nestrácajte svoju identitu. Ste Slováci, buďte na to hrdý!!!... :D Ale ne haluzím. Kks tak toto je "referát"...tak by som to nazval... :)
28.05.2007
babulkaKF
Reagovať
no myslim si ze štvrták by vedel napisat lepsi referat...je to o nicom s tymto by ma ucitelka posadila s 5-kou
no tak toto je sprostosť na entu....nudany referat
14.04.2007
MAX
Reagovať
práca na výbornú
Mohlo to byť aj lepšie,ale som s týmto referátom nadmierne spokojný. Dobrá práca
05.02.2007
:D /////
Reagovať
bl bla
ze si sa nudil!? a nemal si co robit tak si to odpisal s vlastivedy ci ako sa to vlola a dal si to sem ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
11.01.2007
Peking
Reagovať
HROZNEEEE
hrozne hrozne hrozne kratke a uplna blbost suhlasim s nazormi co tu dali Elis a pan Zemko...
11.03.2006
Elis
Reagovať
Blbost!
Toto je najvacsia blbost aku som citala! toto ma byt vtip alebo to je vazne??