referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Elvíra
Štvrtok, 21. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
20.09.2012
Petraaaa    Reagovať
Uhmmmm
:D :D Toto je referat? Ako nič proti tebe alé ehm :D .. :) No ponaž sa tam dať informacii a potom sa stoho hadam na nejkaku tu 3 vyhrabeš :D
26.10.2010
Gretuska :-*    Reagovať
omg....
omg toto je uz co za kokotinu ?? :D
02.12.2009
jožinko jebalko    Reagovať
dojimave
to je uplne dojimave ale nie kktina jak mraki
06.05.2009
dadka    Reagovať
hmm koment
fakt sa tu da nieco najst kktske udaje aj to ne spravne kolko si to robil/a hmm muselo to trvet menej ako5 min
18.10.2008
miška    Reagovať
protest
ja chcem slovenske nižiny a nie nižiny všeobecne hlupaci
16.06.2008
p. uč. Mgr. Fero    Reagovať
i am sorry...
Sorráč, dal som to 2x.
16.06.2008
Hess...shupa
Tak ako učiteľ za toto by som ti dal jednotku. Výstižné, stručné a najmä zaujímavé. Fakt perfektné. Najlepšia práca na tejto stránke. A to FAKT!!! Takéto by mali byť všetky. A nestrácajte svoju identitu. Ste Slováci, buďte na to hrdý!!!... :D Ale ne haluzím. Kks tak toto je "referát"...tak by som to nazval... :)
16.06.2008
: / :) :?
Tak ako učiteľ za toto by som ti dal jednotku. Výstižné, stručné a najmä zaujímavé. Fakt perfektné. Najlepšia práca na tejto stránke. A to FAKT!!! Takéto by mali byť všetky. A nestrácajte svoju identitu. Ste Slováci, buďte na to hrdý!!!... :D Ale ne haluzím. Kks tak toto je "referát"...tak by som to nazval... :)
28.05.2007
babulkaKF    Reagovať
no myslim si ze štvrták by vedel napisat lepsi referat...je to o nicom s tymto by ma ucitelka posadila s 5-kou
no tak toto je sprostosť na entu....nudany referat
14.04.2007
MAX    Reagovať
práca na výbornú
Mohlo to byť aj lepšie,ale som s týmto referátom nadmierne spokojný. Dobrá práca
08.04.2007
tinaMA44    Reagovať
FUUUUUUJ
TO CO MALO BYT?
18.02.2007
LakyLuk    Reagovať
Mohlo to byt dlksie
Viem si predstavit dlksi referat ako na pat slov.
05.02.2007
:D /////    Reagovať
bl bla
ze si sa nudil!? a nemal si co robit tak si to odpisal s vlastivedy ci ako sa to vlola a dal si to sem ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
11.01.2007
Peking    Reagovať
HROZNEEEE
hrozne hrozne hrozne kratke a uplna blbost suhlasim s nazormi co tu dali Elis a pan Zemko...
11.03.2006
Elis    Reagovať
Blbost!
Toto je najvacsia blbost aku som citala! toto ma byt vtip alebo to je vazne??
04.04.2006
pan Zemko    Reagovať
Re: Blbost!
Skutocne extremna hlupost - mali by ste to odstranit.
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.